Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Bruce Springsteen : Nebraska

OldfieldOlli kirjoitti noin 13 vuotta sitten (8 kommenttia)
Olin teininä kova Bruce fani.Ainoa levy,joka ei silloin kolahtanut oli tämä Nebraska.80-luvun lopulla innostus lopahti kokonaan äijän musiikkiin. Nykyään olen taas löytänyt muutaman pomon levyn jota jaksaa kuunnella ja tämä on yksi niistä.Oikeastaan tämä on Springsteenin paras levy jos tarkemmin ajattelee.Sanoituksetkin ovat ihan mielenkiintoisia

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Samat sanat. Ei iskenyt ollenkaan aikoinaan tämä, mutta 20 vuotta jälkeenpäin katsottuna tämä on oikeastaan ainoita kelvollisia levyjä, mitä Springsteen ikinä teki. Nykyään kuultuna Born to Run, The River ja Darkness on the edge of Town ovat kaikki melkoisen kehnoa jenkkipurkkaa. Bob Segerkin iskee tästä musiikkityypistä kovempaa. En tiedä, mitä noissa sitten joskus ylipäätään näki... tai sitten on vaan niin lopullisen kyllästynyt noihin biiseihin, kun "Pomon" musiikki on kuitenkin melko yksinkertaista ja yksiulotteista amerikan Eppunormaalia. Seiska Nebraskalle.

  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Epäsäännöllisen säännöllisesti yritän Brucea diggailla. Aina epäonnistun. Muutamia hyviä biisejä äijällä toki on, mutta nekin mistä pidän taitaa olla niitä mistä fanit ei yleensä tykkää. Suosikkibiisini ovat Missing (elokuvan Crossing Guard soundtrackilta) ja falsetissa laulettu Lift Me Up.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mutta mites iskee Nebraska? Suurin osa faneista ei hirveästi diggaa, mutta mun mielestä miehen paras.

  JiiPee kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Darkness on the Edge of town ja Born To Run ovat Springsteenin parhaat. The Riverillä on pari hyvää biisiä ja Greetings from Ashbury Park NJ on kohtalainen levy.

  Muuten USA:n vastineen Pate Mustajärvelle voikin unohtaa.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mun mielestä Brucella on joka levyllä joku hyvä biisi. Mutta myös aika noloja biisejä löytyy pilvin pimein. Laadukkaimmat kokonaisuudet ovat tosiaan Darkness, Born to Run ja The River, jonka nimibiisi on huikean hyvä. Niin ja tietysti tämä Nebraska, joka on kaikessa karuudessaan kiehtova levy.

  Janus kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bruce-levy sieltä paremmasta päästä. Mikä ei välttämättä ole paljon. Minulle Bruce ei ole kolahtanut Dylanin ja Youngin lailla, myöskään tässä riisutussa muodossa. Triviaa: Sean Pennin esikoisohjaus The Indian Runner pohjautuu tämän levyn biisiin Highway Patrolman.

  R2-D2 kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Muinoin ostin Riverin, jossa tosiaan on joitain hyviä biisejä. En oikein koskaan ole välittänyt tästä "working class herosta" eikä tässäkään Dylania tavoiteta. Synkkää... ei hassumpi levy. On Brucella hetkensä. Ihan kelpo levy, ei-niin-fanille.

  Kcrimso kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tää oli aika vinkee juttu: http://en.newsner.com/crowd-asks-springsteen-to-play-another-singer-s-song-his-response-leaves-them-speechless/about/music

  Ja jotta olisin enemmän on-topic niin sanottakoon että Atlantic City on hyvä biisi.