Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

John Mayall & The Bluesbreakers : Blues Breakers with Eric Clapton

k.p.tikka-ri kirjoitti noin 15 vuotta sitten (1 kommenttia)
No kumpi on parempi, tää vai A Hard Road? Sehän tuli tän jälkeen ja siinä on se Peter Green Claptonina.
Musta tää Clapton-levy on pikkasen sellanen , öh, akateeminen; Kylhän ne osaa, mut ne on turhan varovaisia tossa näytteille- (tai siis kuulolle-) panossa. Ja A Hard Roadilla on se Supernatural!!!

+/- saldo : 0 |

    Greeny kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Toi on oikein hyvin sanottu: Peter Green Claptonina. PG ei oikein vielä ollut löytänyt omaa tyyliään ja soittaa kovasti Clapan tyylillä - ja sitähän fanitkin häneltä odottivat. Juuri Supernatural alkaa oleen Greenimäisempi pala. Bernie Marsden kirjoittaa hauskoja muistoja juuri tuosta biisistä kun hän nuorena aloittelevana kitaristina yritti opetella sitä soittamaan tuntematta käsitettä kaikulaite. Äijä yritti sormet verillä saada ääniä venytettyä Greenymäisen pitkiksi.
    Mutta alkuperäiseen kysymykseen: tänään se, huomenna tuo. Ei tällaisia asioita voi paremmuusjärjestykseen laittaa, kauniita helmiä molemmat 60 -luvun iäti kestävässä helminauhassa. Enemmän tulee varmaan kuunneltua JM w EC kiekkoa kyllä mulla ainakin ryppynauhan pettäminen on aina lähellä kun "All Your Loven" ekat nuotit tulvahtaa kaiuttimista, on se niin hurja. Stäpaitsi kyllähän Clapa meleko rohkeesti panee kuulolle vaikkapa "Have You Heard" biisin soolossa.