Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

The Police : Certifiable

OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten (8 kommenttia)
On tää ihan kova julkaisu.Teininä diggasin aivan kybällä Policea ja nyt kun äijät julkaisi tän uuden liven yli 20 vuoden hiljaiselon jälkeen ,niin taas mennään ja lujaa.Mukavaa,että osasta biiseistä on päivitetyt versiot(tosin kaikki Policefanit ei tykkää).Settilista on erinomainen ja Stingin ääni toimii edelleen hienosti eikä muutenkaan ole kyllä mitään valittamista.Ysi

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mielenkiintoista, voitko mainita esimerkin millä tavalla päivitettyjä versioita?

  OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  no ainakin wrapped on erilainen

  Lerxst kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joku huhu kertoi joskus että Policelta olisi hajoamisensa aikaan jäänyt levynteko kesken tai jotain, en muista kunnolla... Lieneekö paikkansa pitävää lainkaan vai löytyvätkö nuo kummitusbiisit Stingin sooloilta, mene ja tiedä... Sellaisen läjäyksen kuulisin kaikkein mieluiten.

  Pulmu kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Näin yleisesti sanon vaan, että tylsempää bändiä kuin Police saa etsia. Jo pelkka nimi kertoo kaiken olennaisen, mitä odottaa.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaa vai on Police tylsä.Olen kyllä sitä mieltä,että kyllä niitä tylsempiä bändejä löytyy aivan tolkuttomasti.Varsinkin brittipopin puolelta.Ja onhan se nyt pakko sanoa ,että Message in a bottle on aivan vimmaisen kova kappale.Jaa tylsä vai?Ei juma!!!Eihän sitä tarvitse jostain yhytyeestä tykätä,mutta jotain järkeä kai pitäisi sanomisissakin olla.

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On se minustakin tylsä. Mielipideasioitahan nämä.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  saahan se olla tylsä jos niin haluaa ajatella,mutta jos sanoo,että TYLSEMPÄÄ saa etsiä,niin kyllä silloin ollaan metsässä aika pahasti.On/oli Policella sentään oma juttunsa,piti tai ei.

  JiiPee kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ollin kanssa meillä menee yleensä aika hyvin maut yhteen, mutta kyllä minäkin pidän Policea nykyään aika tylsänä bändinä. Toi soundi oli joskus tuore ja hieno, mutta kyllä noita vanhoja Policen levyjä on ajan hammas puraissut ja lujaa (mun mielestä). Policella on hyviä kappaleita, mutta ne ovat kuitenkin aika yksikertaisia ja yksiulotteisia juttuja, jotka eivät ole meikäläiselle kestäneet kuuntelua vuosikymmenten saatossa. Tai sitten on ehkä vaan kyllästynyt, vaikea sanoa. Mutta joo... olihan se "valkoinen reggae" ehkä heidän oma juttunsa. Mutta toisaalta jos vertaa joihinkin umpitylsiin Stingin soololevyihin, Zenyatta ja Regatta ovat silti mestariteoksia. Sting on parhaimmillaan todella hyvä lauluntekijä, mutta huonoimmillaan popmusiikin Matti Vanhanen. Sacred Love ainakin oli suunnilleen yhtä mielenkiintoinen kuin Valitut Palat.