Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Richard Thompson & Danny Thompson : Industry

Janus kirjoitti noin 13 vuotta sitten (3 kommenttia)
En ole kuullut kaikkia Richard Tompsonin levyjä, mutta hämmästyisin jos tämä ei osoittaudu hänen parhaakseen. Danny Thompsonin (ex-Pentangle) bändin muusikot ja muutama muu vierailija tarjoavat mainiot taustat. Levyn biisit ovat tuokiokuvia teollistumisen ajalta. Dannyn jazzahtavat instrumentaalit sopivat hyvin laulubiisien joukkoon.

+/- saldo : 0 |

  aloc kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä on aivan mahtava levy. Yksi mun lemppareita ikinä. Tosin rehellisyyden nimissä on sanottava että tässä on kaksi irtonaista kokonaisuutta -Richardin laulubiisit ja sitten Dannyn -whatever orkan jäsenistön instrut. Ei ne kauheasti kohtaa. Mutta viis siitä kun kaikki kappaleet ovat loistavia ja tunnelma sekä levyn tematiikka ovat
  emähyvii.

  Suurilla odotuksilla ostinkin sitten Dannyn whatever -bändin muut studio jutut, jotka on koottu yhteen tupla cd:hen, mutta ne ei päässyt kyllä lähellekkään tän levyn biisejen tasoa.

  Samoin Richardin kohdalla. Industryn jälkeinen Mock Tudor oli muutamasta hyvästä biisistä huolimatta pettymys. Sen jälkeisistä levyistä Old Kit Bag lienee lemppari.

  Mutta hyvä levy tää on!

  endbrax kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onpas tosiaan mainio levy. Jostain syystä onnistunut menemään multa ohi, vaikka aika hyvin Richard Thompsonit on tullut hankittua.

  R2-D2 kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voidaan ymmärtää kun tuotanto on niin mittava.. multa myös menny ohi vaikka läjän Richardin levyjä olenkin kuullut.