Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Sylvian & Fripp : Damage

Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten (4 kommenttia)
Aivan loistava livelevy. Moni biisi päihittää studioversion. Äänityskin on niin onnistunut, että välillä ei konserttiäänitystä arvaisi kuuntelevansakaan. Yleisö malttaa olla meluamatta. Nykyisin saatavilla oleva versio on eri miksaus ja pieni ero biisivalinnoissakin, mutta tunnen vain alkuperäisen.

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hieno livelevy kokoonpanolla Sylvian, Fripp, Trey Gunn, Pat Mastelotto ja Michael Brooks. Frippin ujeltavat kitarasoolot kuulostavat aivan mahtavalta (tjeu: Wave). Frippillä oli ehkä uransa paras kitarasoundi näihin aikoihin.

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mulla on nykyisin molemmat versiot tästä. Alkuperäinen 1994 versio oli Frippin johdolla tuotettu kun taas vuonna 2001 Sylvian syystä tai toisesta halusi tehdä levystä oman remiksauksensa (kauan ennen kuin touhusta tuli muodikasta...). Sylvianin versiossa Jean The Birdman korvaa Darshanin.

    R2-D2 kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pitääkin panna tylsän päivän piristykseksi soimaan. Jompi kumpi, enpä tiedä kumpi tämä on.

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Frippin versiossa on hieno kovaa pahvia oleva kotelo jossa hopeinen painatus ja kulta-cd. Tai ainakin ihan alkuperäisessä painoksessa oli. En ole varma tuliko myös joku riisutumpi versio.

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eilen kuuntelussa Sylvianin versio, tänään Frippin. Ei näissä kyllä mitään kovin radikaalia eroa minun mielestäni ole. Molemmat kuulostaa hyvältä. Frippin versio taitaa olla hieman dynaamisempi.