Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Mike Oldfield : Earth Moving

OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten (8 kommenttia)
Paljon parjattu ja turhankin aliarvostettu levy. En tätä itsekään laske kovin korkealle Oldfieldin tuotannossa, mutta on tällä levyllä hyvääkin. Nimibiisi on erittäin vahva kappale. Myöskin Chris Thompsonin hienosti tulkitsema See the Light. Muita ihan kelvollisia kappaleita ovat avausraita Holy ja kaunis Far Country joka on yksi vanhimman tyttäreni suosikkikappaleista. Muu materiali ei sitten enää niin kummoista ole, mutta kyllä tämä levy kutosen arvoinen on.

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Viimeinen biisi, Bridge to Paradise on ihan naseva pop. Ei levy todellakaan mikään mestariteos ole, mutta tuollaisena kevyenä ja harmittomana taustamusana Earth Moving toimii ihan ok. Ja tätähän täytyy arvioida omassa kategoriassaan, eli radiosoittoon sopivana poplevynä.


  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Arvioisin tämän olevan kovin heikko radiosoittoon sopivaksi poplevyksi. ;) Arvosana: 3

  OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miten niin heikko radiosoittoon!!! Vaikka Earth Moving ei mikään merkittävä teos ole Oldfieldin asteikolla, niin kyllähän se biiseiltään on mitä sopivin radioon. Ja kyllä se on siellä soinutkin. Innocent oli hitti Saksassa nousten maan virallisen listan sijalle 8. Muistan,kuinka se myös soi Suomen radiossa. Myös Holy julkaistiin Saksassa ja sai siellä jonkin verran radiokuuluvuutta. Isoa hittiä siitä ei kuitenkaan tullut. Espanjassa julkaistiin radiosoittoon kaksikin promoa, eli Nothing but ja Blue Night jotka molemmat myös soivat sikäläisessä radiossa. USAssa taas julkaistiin Hostage promona radiota varten. Ja kyllähän tuon levyn biisit ihan kelpo poppia ovatkin ja kestävät varmasti vertailun sen ajan listamenestyjiin. Varsinkin levyn nimibiisi(joka myöskin julkaistiin sinkkuna) on kyllä sen verran komea poppisbiisi, että siitä olisi kuulunut tulla hitti. Toki se nousikin Englannin listoille, mutta sinne listan häntäpäähän kuitenkin.

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllähän radiossa kaikenlaista soi. Osa biiseistä on hyviä, suurin osa ei. Earth Moving kuuluu jälkimmäiseen ryhmään. Minun kommenttini oli vain viittaus JiiPeen viestiin.

  JiiPee kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Äsken kuuntelin uudelleen, ja tämähän oli parempi kuin muistinkaan. Mä olen aina pitänyt hyvin tehdystä kevyestä ja melodisesta popista, ja Blondie, Heart, Fleetwood Mac, Mike Oldfield ja Pretenders ovat siinä sarjassa kovia tekijöitä. Earth Moving, Islands, Heaven's Open ja Discovery / Crisis-levyjen ykköspuolet ovat kaikki erinomaista popmusiikkia. Arvosana 7 1/2 tälle!

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla oli tarkoitus viime viikonloppuna kuunnella putkeen Islands ja Earth Moving. Ei pystynyt. Islands oli kammottavampi kuin muistinkaan ja siihen tyssäsi.

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Muutama ihan kuunneltava voimallisen sielukas esitys tästä löytyy.
  "Uugaabuugaa uugaabuugaa" naurattaa aina.


  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä ei ollut vieläkään maagisesti muuttunut hyväksi pop-levyksi :/ Ehkä vielä jonain päivänä...