Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Dream Theater : Six Degrees Of Inner Turbulence

Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten (12 kommenttia)
Heh, tässä mennään yhden minuutin sisällä ääripäistä toiseen. Totaalisesta mahtavuudesta ihan naurettavaan ripulipaskaan ja takaisin.

+/- saldo : 0 |

  Lerxst kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä pidän kyllä tästä levystä. DT:lle sallittakoon suureellisuuden tavoittelu... :)

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Se tokan levyn "orkesteri"-intro on kyllä vähän liian noloa.

  Lerxst kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulle se on aina kolahtanut kaikessa disneymäisyydessäänkin... Sitten taas joku Octavarium on niin pönöttävää vanhaprogea ettei sitä jaksa kirveelläjään, vaikka sen ulkoasu lienee ns. katu-uskottavampi...

  JiiPee kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Koko bändi on vähän ristiriitainen. Välillä saavutetaan hienoja hetkiä, ja välillä koko touhu kuulostaa joltain onnettomalta Metallicalta. Samoin DT:ssä on aina vituttanut toi ilmiselvä "huomaatteko kuinka me osataan soittaa" meininki. Kaikki varmaan jo muutenkin tietävät, että ne osaavat soittaa, ilman tota itsetarkoituksellista tilutteluakin... jota on ilmeisesti ihan pakko tunkea joka levylle.


  DrethegenjeshKing kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tällä levyllä (ja vielä seuraavalla) sentään oli vielä kappaleissa jotain ideaa. Ykköslevylläkin on kolme oikein hienoa kipaletta (Blind Faith, The Great Debate, Disappear) ja nimibiisikin pääasiassa ihan komea. Petruccin soitosta olen aina tykännyt, mutta Rudessin kiipparitiluttelu alkoi jo tällä levyllä pahasti toistamaan itseään. Octavarium ja Systematic Chaos olivatkin sitten jo vähän köyhempää antia, eikä se uusikaan ole oikein vakuuttanut niiltä osin mitä sitä on kuullut. Tälle kuitenkin Kasi.

  Lerxst kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulle putoaa levyt Falling into infinitystä Train of thoughtiin, jota pidän yhtyeen parhaana levynä. Octavaarista eteenpäin on tullut aika helposti kuluvaa matskua joka ei ole jaksanut enää innostaa. Petrucci on varmaan ainoa pikakitaristi, jota jaksan kuunnella. Laulu ja tekstit ovat yhtyeen heikointa antia, mutta sanoitusten sisällöltä laitan armollisesti korvat tukkoon...

  JiiPee kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä taas tykkään Systematic Chaosista aika paljonkin jostain syystä. Ei se mikään huippulevy ole, ja samat häiritsevyydet sillä on, mutta on siinä muutamia todella hyviä biisejä.

  Proffa kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mun mielestä tän tuplan ykköslevy on hiton hyvä, sitä tuleekin pyöritettyä paljon enempi kuin kakkoslevyn möhköä. Muakin vähän tökkii nuo Rudessin jousijutut, hän on paljon parempi syntikoiden ja pianon kanssa. Itseä ei (hyvä) tiluttaminen haittaa, päinvastoin, antaa palaa vain. Tälläkin levyllä on paljon hyvää, kimuranttia progetusta. Kaverit tekivät vielä tuolloin erilaisia biisejä, mikä on melko kadonnutta viimeisillä levyillä - sääli.

  Proffa kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuli pyöräytettyä tuo kakkoslevy vielä uudestaan, on se aika tylsä kyllä. Soiltary Shell ja About to Crash ovat oikeastaan ainoa valopilkku siinä.

  Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, ei taida nousta kovin korkealle DT-levyjen listalla.

  Proffa kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuo on vähän kaksijakoinen levy. Ykköslevy hiton kova, kakkonen aika köpö.

  EDIT : Heh, olin näköjään viime vuonna samaa mieltä ;-)

  Jukez kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei uppoa enää yksikään Driim Teatherin levy.... harmi tai sitten ei...