Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Mike Oldfield : The Millennium Bell

Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten (2 kommenttia)
Hmm, tää ei kuulosta tällä kertaa niin pahalta kuin yleensä. Levyn alkupuoli on ihan ookoo. Pacha Mama on jopa hyvä kappale. Mutta The Doge's Palace... HYI VITTU! Ja viime vuosituhatta kuvaavana konseptialbumina tämä on kyllä todella urpo. Levyn vihkosessa kerrotaan kammottavasta nimibiisistä näin: " This is another track that deals with future. Mike recorded it with the advice of ibizan legend dj Pippi and this title track is dance-oriented composition that features short reprises of the other tracks plus cossac dance sequence at the end." Tästä voi päätellä että Oldfieldin ruokavalioon kuului näihin aikoihin reippaasti enemmän kokaiinia ja mdma:ta kuin ikääntyvälle rock-musiikolle on suotavaa.

+/- saldo : 0 |

    OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minun mielestäni Oldfieldin huonoin levy. Joo, jopa Earth Moving on parempi. 2 ekaa biisiä on ihan ok, sitten taso laskee jyrkästi. Esim. Sunlight Shining mikä se ny oli, on hirvitys. Samaten tuo Doge's Palace, josta luulin aluksi tykkääväni ;-) Nimibiisi on melkoinen sekametelisoppa, mutta minä saan jotain irti siitä. Mulla on tästä promojulkaisu, joka on melkoisen erilainen. Sovitukset ovat parempia ja siinä on myös 2 biisiä, jotka pudotettiin viralliselta albumilta. Varsinkin Excalibur olisi ollut julkaisemisen arvoinen kappale. Mikelle kyllä tosiaan maistui koka Ibizan vuosinaan. 5 pojoa albumille.

    Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tämä levy paranee vanhetessaan... olisiko syynä se kun Mikeltä ei enää tule uutta niin tämä harvemmin soitettu levy kuulostaa uudelta. Ainakin uusia pieniä yksityiskohtia löytyy joka kuuntelukerta... on ilmeisesti kuuntelufiiliksestä kiinni. On tässä lopussakin hyviä ja kauniita kappaleita. Varmaankin laitan tämän tästä alkaen useammin kuin kerran vuodessa soimaan.