Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Shub-Niggurath : Les Morts Vont Vite

Jammo kirjoitti noin 14 vuotta sitten (5 kommenttia)
Seuraava teksti ei siirtynyt artistin nimen korjaamisen Shub Niggurath =>Shub-Niggurath myötä :

"Kcrimso : Todella demonisen kuuloista musiikkia. Saa paikoitellen jopa Univers Zeron ja Presentin kuulostamaan tissiposkien puuhastelulta. Tätä ei uskalla kovin usein kyllä kuunnella. Saattaisi Cthulhu tulla muuten kylään. Arvosana: 10 "

+/- saldo : 0 |

  Jammo kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : -1
  Toki vaarallisen kuuloista musiikkia, mutta eipä iskenyt kovin ensimmäisellä kuuntelukerralla, vaikka kuulokkeilla täpinöitä tavoittelin.
  Mieleen nousi vanha kunnon King Crimson Starless and Bible Black-levyineen, joka sisältää aiempaa ja samantyyppistä skitsoilua. Pelottavaa musiikkia on myös Lustmordin Metavoid-äänitteellä ja konserttimusiikin puolella Giacinto Scelsin Okanagon tai Canti del Capricorno voi antaa säväreitä niitä etsivälle. Varhainen "saatanallinen" kulttilevy on Jacula : In Cauda Semper Stat Venenum vuodelta -69!

  Jammo kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Levyn musiikki tuntuu nyt jo paljon sopivammalta mielentilaani, kun kemian ylemmät toimihenkilöt ovat jättäneet toataalilakkovaroituksen! Päässen jatkamaan Pääsiäislomaa suoraan lakkotoimilla...

  Proffa kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aika jännää musaa. En ihan noin raflaavasti luonnehtisi tätä kuin Kcrimso, mutta tulee saamaan multa lisää pyöritystä ehdottomasti.

  Jammo kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : -2
  On se vaan niin söpöä, kun aikuiset ihan aikuisten oikeasti, tosissaan rypistävät otsaa ja soittavat "vaarallista" ja pelottavaa musiikkia. Tosielämässä muusikoiden täytyy olla kivoja heppuja ja lyylejä, koska muuuten he kuolisivat pian synkkyyden syövereihinsä.
  Näin neljä vuotta vanhenneena tällainen touhu on alkanut kuulostaa - uskallanko edes sanoa - lapselliselta snobien pörinämusiikilta ;-)

  Kcrimso kirjoitti viime vuonna+/- saldo : 0
  Kylläpäs tämä kuulosti upealta viiden vuoden kuuntelutauon jälkeen. Tätähän pitää kuunnella useammin!