Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Tangerine Dream : The Keep

OldfieldOlli kirjoitti noin 14 vuotta sitten (3 kommenttia)
Tangerine Dreamin musiikki Michael Mannin samannimiseen elokuvaan.Tämä on sikäli hassu julkaisu, että alunperin v. 1983 se jo piti julkaista, mutta koskaan levy ei kauppoihin tullut.Tosin keräilijöiden keskuudessa elää legenda, että jollakin tuo alkuperäinen vinyyli olisi,mutta kukaan ei ole todistettavasti sitä julkisuuteen tuonut. Edgar Froese sitten julkaisi vahvasti tangentisoidun version v. 1997 ja vain 150 kpl painoksen. Pari vuotta myöhemmin Froese julkaisi vielä toisen painoksen, mutta sekin oli vain 300kpl. Molemmat painokset ovat olleet muutaman kerran tarjolla ebayssa ja aina on hinta kohonnut pilviin.Yleensä kolminumeroinen on ollut lopullinen hinta. Markkinoillahan on myös ainakin 4 erilaista bootleggia elokuvan musiikista ja ainakin parilla niistä musiikki on sitä mitä elokuvassakin,eli varsin hienoa 80-luvun alun Froese-Franke-Schmoelling tavaraa.Elokuva itse oli aikoinaan melkoinen floppi vaikka siinä olikin liuta hyviä näyttelijöitä(Ian McKellen,Gabriel Byrne,Juergen Prochnow,Scott Glenn) ja ohjaajana ja käsikirjoittajana vielä Michael Mann.Aika kökkö elokuva se kyllä minunkin mielstäni on.Mutta musiikki on hienoa,jopa näin tangentisoituna.

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Suurena Mann-fanina ottaa päähän kun The Keep on vieläkin näkemättä. Odotukset juuri tuon elokuvan suhteen ei ole kyllä erityisen suuret...

    OldfieldOlli kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mulla on tuo elokuva laserdisciltä vedettynä dvd:lle ja myös VHS:ltä DVD:lle suomitekstein.Suomeksihan tuo elokuva on nimeltään Paholaisen Pesä.Sellainen natsijuttu johon on sekoitettu mystiikkaa ja yliluonnollisia aineksia.Hyvä vastaan paha asetelma.Visuallisuutta riittää, mutta ei oikein minuun kolahda.On tuolla elokuvalla kyllä kannattajansakin.

    Janus kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Elokuva löytyy YouTubesta.