Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Marillion : Early Stages The Official Bootleg Box Set 1982-1987

OldfieldOlli kirjoitti noin 14 vuotta sitten (3 kommenttia)
Kyseessä Marillionin kulta-ajan(1982-1987) kattava liveboxi.6 levyä,joilla 5 keikkaa.Lähes kaikki ovat radionauhoituksia ja äänenlaatu on erinomainen.Vitos ceedeellä on keikka Lontoosta joulukuussa 1984.Kyseisessä konsertissa kuullaan mm. versio silloin vielä julkaisemattoman Misplaced Childhoodin ykköspuolesta. On se vähän erilainen...
Ensin ajattelin, että hieman liikaa toistoa kappaleissa(Garden party 4 kertaa,He knows you know,Forgotten Sons ja Market square heroes 3 kertaa). Mutta loppujen lopuksi siinä nuo eniten toistetut kappaleet ovatkin. Boxilta löytyy liveversiona lähes kaikki kappaleet, jotka Fishin aikana levytettiin. Grendel on 2 kertaa ja molemmat keikkavetäisyt ovat ihan nautittavaa kuultavaa. On se Fish ollut energinen äijä kuten koko bändi tuohon aikaan. Minä tykkään kyllä kovasti tällaisista julkaisuista. Harmi vaan, että esim. tämä boxi on aika ylihintainen(yli 60€).Itse toki sain etullisesti divarista(24€) :-)

+/- saldo : 0 |

    JiiPee kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olitkos tuolla muutaman vuoden takaisella Fishin Tavastian keikalla? Kyllä sillä edelleen energiaa näytti riittävän ihan samalla tavalla.

    OldfieldOlli kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En valitettavasti päässyt keikalle silloin. Toivottavasti Fish tulee vielä joskus käymään Suomessa, niin pääsisin näkemään livenä. Kyllähän tuolta samaisen kiertueen Return to Childhood cd:ltä tosiaan sama energisyys ilmenee.

    Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mä en nähnyt viimeistä Fishin keikkaa, mutta parilla edellisellä olin paikalla. En kyllä kovin suuria kiksejä niistä saanut. Kyllä Marillionin viimeisin keikka Tavastialla oli paljon parempi.