Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Planet X : Quantum

PeterBird kirjoitti noin 11 vuotta sitten (6 kommenttia)
Mitenhän tämä orkesteri olikin jäänyt huomaamatta, melkoista instrumentaalimasturbaatiota. Oikeastaan tuo kikkailu menee jo komiikan puolelle, eniten ehkä vaivaa että onko se tahatonta vai tahallista? The Spirit of the New Age mielikuvaa vähän puskee läpi... :)

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä en oikein jaksa innostua tälläisestä musiikista. Pääpaino on soittelussa (tiluttelussa?) ja varsinaiset biisit jäävät aika ohuiksi anniltaan.

  Proffa kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mun mielestä nuo biisit on ihan jees, ne ovat kuitenkin läpisävellettyjä eikä sellaista "esitellään teema ja soolotaan 5 min" -tyyliä. Ja näiden poikien tilutus on hyvää.

  Tosin tämä taitaa olla heikoin kuulemistani PlanetX:stä, alkupäässä parempaa.

  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Rateyourmusicin kansa rankkaa tämän parhaimmaksi. http://rateyourmusic.com/artist/planet_x


  Proffa kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä olenkin eri mieltä Rateyourmusicin kansan kanssa ;-)

  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Se sinulle sallittakoon. :)

  Kansahan on luonnollisesti aina väärässä, mutta keskimäärin RYM:in arvosanat laittavat bändien tuotannot kohtuu hyvin "oikeaan" järjestykseen.

  Proffa kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0  Biisit tällä Quantumilla on kyllä samaa huipputasoa kuin aiemmilla levyilläkin, kompleksisia ja rytmisesti mielenkiintoisia kuten näillä kavereilla aina. Kuunnelkaa vaikka Matrix Gate tai The Thinking Stone. Ongelmana tällä verrattuna Universeen ja MoonBabiesiin on että Brett Garsed ei kitaran varressa millään pääse Tony MacAlpinen persoonallisuuteen. Sheriniankin on alkanut muuttaa keyppari soundiaan, mikä on kovin ymmärrettävää kyllä. Mutta suunta Clavian Nord Leadeihin ja pianoihin ei ole niin upea mitä hän sai Korgin Tritoneilla aikaan .. noo, pientä nillitystä kun hyvältähän se kuulostaa ;-)