Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Mike Oldfield : Heaven's Open

OldfieldOlli kirjoitti noin 13 vuotta sitten (8 kommenttia)
NImibiisi on hieno. Muuten tasapaksua poppisOldfieldia, joka tällä levyllä vain sai rustattua sopimuksensa Virginin kanssa päätökseen. Seuraava levy, Tubular Bells II olikin sitten taas mestariteos.

+/- saldo : 0 |

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sopimuksen päättyminen ja siitä vapautuminen näkyykin tällä levyllä aina kansitaidetta myöten. Ilmeisesti oli tarkoitus saada levy tehtyä halvemmalla ja Mike lauloi sitten laulutkin itse. Oli kuulemma ottanut laulutuntejakin sitä varten. Taitaakin olla niin ettei Mike ole muilla levyillä laulanutkaan, taustoja lukuunottamatta.
  Onko muuten olemassa mitään tarinaa / syytä miksi artistin nimenä lukee Michael eikä Mike?


  OldfieldOlli kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyseessä oli joku sisäpiirin vitsi. Tuottaja Tom Newman on kreditoitu nimellä Thom Newman. Michael on Miken virallinen etunimi, joten otaksun, että Newmanin virallinen etunimi on Thom.

  JiiPee kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minusta kohtuullisen hyvä poplevy. Ei Oldfieldin parhaita, mutta miellyttävää kuunneltavaa kuitenkin. Arvosana: 7

  Kcrimso kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tässä on muutama oivallinen ralli. Kyllä minä tästä enemmän pidän kuin vaikkapa yllättävän arvostetusta Discoverysta. Harmi että näitä biisejä ei koskaan soitettu livenä. Olisivat voineet toimia hyvin.

  Kcrimso kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Harmillista on myös se että pitkä kappale Music From The Balcony ei ole kovin vahva vaikka sillä hetkensä onkin. Amarok Lite.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nimikappale on Oldfielin parhaita biisejä,mutta singleversio,joka on muuten aika erilainen, on vielä parempi. Aika hassu Gimme Back on myös hyvä, kuten aloitusbiisi Make Make. Music from the Balcony on vähän outo, mutta ihan ok. Mr Shame on aina ollut inhokkini. Levy ei ole suosikkejani kokonaisuutena, mutta ei tämä huonokaan ole. 7 1/2 on arvioni. Mulla on muuten bootleg, jolla on Gimme Backista erilainen versio. Sanat on eri ja nimikin Fed Up =)

  Markkutapio kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Gimme Back musiikkina sopii hyvin kuunteluun kesällä hiekkarannalla makoillessa. Balcony on ihan hyvä, vaatii tulkintaa. Mitähän siinä meinaa ne Batman-pätkätkin?

  Markkutapio kirjoitti noin vuosi sitten+/- saldo : 0
  Kääk, yli 11 vuotta meni edellisestä kuuntelukerrasta.