Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Yes : Union Live

OldfieldOlli kirjoitti noin 13 vuotta sitten (3 kommenttia)
Aika erikoinen "Union"-live, kun tuplalla ei taida olla yhtään biisiä Unionilta.(Vai olikos tuo Saving My heart for you?!) Ei silti, että se mitään sinänsä haittaisi, sillä kyseinen lätty on Yessin heikoimpia. Hyvin mielestäni toimii livenä mammuttimainen Yes, jossa siis 2 rumpalia(Bruford&White), 2 soolokitaristia(Rabin&Howe) ja 2 kiipparia(Wakeman&Kaye) muut Jessit. On tämä ainakin mielenkiintoisempi kuin studio Union.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mielestäni yksi heikoimmista Yes-liveistä. Iso bändi ei toimi. Sovituksissa olisi pitänyt nähdä enemmän vaivaa. Joo Saving My Heart on Unionilta. Yksi levyn kehnoimmista vieläpä. Deluxe-versiossa taitaa olla mukana myös Shock To The System.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yours Is No Disgrace toimii kyllä kohtuullisesti. Brufordin disruptoivat perkussiopaukutukset miellyttävät :)

  Kcrimso kirjoitti noin 7 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Yours Is No Disgrace toimii kyllä kohtuullisesti. Brufordin disruptoivat perkussiopaukutukset miellyttävät :)

  Tosin Trevor Rabinin tyhjänpäiväiset kitaravinguttelut samassa biisissä ovat kyllä ankeaa kuultavaa.

  On tällä livellä hetkensä. Harmi vaan että soundit ovat aika kehnot ja että Unionin biisejä ei saatu mukaan enempää (vaikka ei niitä kiertueella montaa soitettukaan, kolme tai enintään neljä muistaakseni).

  12 vuotta sitten olin sitä mieltä että tämä on yksi Yesin huonoimmista livelevyistä... no ehkä se pitää yhä paikkansa mutta Steve Howen Yes on kyllä sittemmin tehnyt parhaansa parantaakseen Union Liven asemia....