Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Ian Anderson : Thick As A Brick 2

Kcrimso kirjoitti noin 12 vuotta sitten (8 kommenttia)
Tämän levyn yksi suurimmista ongelmista on tosi laimea rytmiryhmä. Soitto on toki peruslaadukasta, mutta se kaikki "ekstra" mitä vaikkapa ensimmäisellä Thick As A Brickillä rumpalilta ja basistilta kuultiin loistaa poissa olollaan.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On tää kyllä yllättävän aneeminen levy etenkin nyt kun ei enää ole uutuudenviehätystäkään musiikin tukena. Homo Erraticus on selkeästi vahvempi levy vaikkei sekään mikään mestariteos ole.

  6/10

  Fisi kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olen samaa mieltä Homo Erraticusin paremmuudesta, mutta kyllä minä tästäkin tykkään, nimi van antaa melkoisen kovat paineet. Livenä varsinkin toimi hienosti, eikä jäänyt edes niin pahasti ykkösosan varjoon.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  , eikä jäänyt edes niin pahasti ykkösosan varjoon.
  No tota on kyllä tosi vaikea uskoa! Tai sitten esittävät originaalin nykyään niin valjulla otteella että erot jäävät siksi pieniksi. Se on aika surullinen ajatus.

  Fisi kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oletko sä nähnyt tai kuullut tuon Thick as a Brick 2 -kiertueen nauhoituksia? Tuo konserttihan oli rakennettu niin, että ensin esitettiin TaaB, sitten väliaika, ja väliajan jälkeen TaaB2. Tuon takia oli väliajalla vähän sellainen fiilis, että onkohan tämä konsertti jo kaiken antinsa antanut, ja noihin odotuksiin nähden se kakkosena toimi myös ihan kivasti. Valitettavasti se tietysti liittyy myös tuohon mainitsemaasi alkuperäisen suoritustasoon, sillä kakkososa toki hyötyi siitä, että Ian pystyi kunniallisesti laulamaan osuutensa, ja että sen esittänyt bändi oli sama kuin studiolevyllä. TaaB2:n heikkoutena on mielestäni vähän sellaisen bändifiiliksen puute, ja se tietysti paikkautui sillä, kun yhtye sitä lavalla livenä veivaa. Samoin mielipiteitä jakaneet videot mielestäni paransivat TaaB2:ta livenä. Eli kyse on siis sekä ykkösosan live-esityksen heikkouksista että kakkosen toimimisesta paremmin livenä.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oletko sä nähnyt tai kuullut tuon Thick as a Brick 2 -kiertueen nauhoituksia?
  Enpä ole toistaiseksi jaksanut perehtyä niihin.

  endbrax kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  TAAB 2 on jäänyt vähälle kuuntelulle. Kulttuuritalon livevedosta jäi kyllä ihan hyvät muistot. Apulaulajan käyttö oli toimiva ratkaisu.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Apulaulajan käyttö oli toimiva ratkaisu.
  Nythän viime aikoina apulaulaja on ymmärtääkseni ulkoistettu ennalta nauhoitetulle screenille. Kuulostaa ihan järisyttävän ärsyttävältä konseptilta.

  En ole pitänyt yhtään Wilsonin keikoillakaan siitä että Routine-biisissä naislaulajan osuudet tulevat taustanauhalta. Yhden biisin sitä kuitenkin kestää, mutta että koko keikka. Ei kiitti!

  endbrax kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No joo, eihän sitä nyt taustanauhoilta kuulu noin oleellisia osuuksia keikalla tehdä. Ei kiitos, munkaan mielestä. Kultsalla O'Donnell oli kuin nuori versio Andersonista lavaesiintymisineen. Laulusaundikin oli ihan passeli.