Tunnus : Salasana :

Manfred Mann's Earth Band : Solar Fire

    Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten (18 kommenttia)

    Te, jotka tunnette nimibiisin, kuunnelkaapa tämä Dave Brubeckin kappale vuodelta 1962. Jotain tuttua?

    http://open.spotify.com/track/18VaVeZUkxMCHgjK7m9HuU

    +/- saldo : 0 |

      R2-D2 kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Tylsä ja laahaava levy. Father of this, father of that... ziisus.

      Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
      Father of this, father of that... ziisus.

      Syytä Dylania. :-)

      Minusta Father of Night on hieno ja pidän nimibiisistä myös paljon. Muuten ei niin kiinnostavaa. Earth, The Circlessa kuullaan Jon Anderson -imitaatio.

      OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Fatherhan on ihan huippu. Lyö myös originaalin 6-0. Muutenkin Solar on MMEB:n ykköslevyjä.

      Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : MMEB teki monta upeaa versiota (ei kopiota) Dylanin ja Springsteenin biiseistä. Manfredin minimoog-jammailu on nannaa korville. Chris Slade myöskin aivan nappi kolistelija tähän bändiin.

      Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Solar Firen kakkospuolesta on kait olemassa kaksi erilaista versiota?

      Hezzu kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Muistikuva ois, että tämä oli kuiteski vahvimmasta päästä Watchin ja Angel Stationin ohella. Kahesta ekasta en muista juuri mitään... Messin' ja The Good Earth olivat osin aika hyvää, mutta niissä oli jotain vähemmän kiinnostavaa myös... Nightingales And Bombers ja The Roaring Silence ovat kans aika heikosti mielessä. Pitääpä verestää muistia joku päivä.

      R2-D2 kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Nightingales And Bombers on mun suosikki, ostin sen, olisko ollut -78.

      Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Time Is Right rumpuintro on hieno!
      Solar Fire/Good Earth/Nightingales on hieno levytrio!!!
      Roaring/Watch, olivat sitten jo popimpaa, mutta hyvin toimivaa, joissa myös Manfredin Moogi soi uljaasti. Angel Station aloitti hiipuvan katoamisen bändin kiinnostuksen osalta.

      Hezzu kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kyllähän tämä on kokonaisuutenakin aika onnistunut levy. Jotku moog-jutut menee toki vahvasti hassuttelun puolelle, mutta ei se haittaa, meneehän Emersonillakin.

      Jammo kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Omassa kirjassani bändin vahvin teos vaikka nimikappale onkin tylsähkö.

      Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Mä arvostan Manfredin kyllä korkealle moogityylitaiturina. Hienoja maukkaasti rakennettuja sooloja löytyy hemmolta paljon, jopa myöhemmiltä levyiltä.

      Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
      Tylsä ja laahaava levy. Father of this, father of that... ziisus.
      Toi Father-biisi on tosiaan puisevaa jankkausta, mutta onhan tällä levyllä ihan hyviäkin hetkiä.

      Jammo kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Syyttäkää Dylania huonosta biisistä ;-)

      Jukez kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Hieno biisi. Mann Alive-julkaisulla Mick Rogers heittää upean soolon kyseiseen viisuun!

      Jammo kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Samaa mieltä. Kappale kehittää jännitystä orgastiseen kliimaksiinsa saakka. Tätä elementtiä ei säveltäjä itse osannut omaan alkuperäiseen biisiin rakentaa.

      Jukez kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Levyn kakkospuoli on loistava! Bonuksena sinkle Joybringer. Kolmen parhaan MMEB-levyn joukossa, ehkä paras. Nightingales hyvänä kakkosena ja kolmostilaa pitelee Watch, joka tosin on jo aivan erityylinen, mutta onnistunut levytys.

      Jammo kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Ykköspuolen aloittava Dylan-tulkinta Father of Day, Father of NIght on mahtava. NImibiisi on tylsää jumputusta. Earth-tupla on kiva.

      Jukez kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Joskus aikana kirves ja harava kuuntelin Solar Fireä kasettijulkaisulta. Onkohan siinä ollut erilainen editointi/koostuma Earth-viisusta? Muistikuvat kyseisestä biisistä ovat erilaiset....???