Tunnus : Salasana :

Matti Järvinen : Matin levy

    Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten (17 kommenttia)

    Cd vaihtoi Huuto-netissä omistajaa 62:lla eurolla.

    http://www.huuto.net/kohteet/matin-levy-cd/341538015

    Itse en ole tuossa ostaja enkä myyjä.

    +/- saldo : 0 |

      retrou kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Onko tämä merkki cd:n renessansista? :o

      Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
      Onko tämä merkki cd:n renessansista? :o
      Myikö R2-D2 cd:nsä sittenkin väärällä hetkellä ja väärällä hinnalla? :O

      poppi kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Halvalla meni. Itse myin syksyllä ko. cd-levystä ylimääräisen kappaleen huutiksessa reilu 100 eurolla.

      retrou kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Olisko kenties toisen painoksen paikka, kun kysyntää näyttää olevan?

      R2-D2 kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Heh heh! Halvalla menee !

      Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Tuntuu hieman että fyysisten tallenteiden harvinaisuuden vuoksi tämä levy saa hieman ylimääräistä glooriaa. No ihan miellyttävää kuunneltavaa silti. Vähän tulee Pekka Strengin jutut mieleen, mutta napakammalla tuotannolla ja muutenkin meno on toki vauhdikkaampaa.

      Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Pieni sieni -biisistä tulee Absoluuttinen nollapiste mieleen. Ovatkohan ottaneet vaikutteita Matilta?

      retrou kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : En usko. Mulle ei tullut mieleen. Kysy toki Absojen Q&A -palstalla, jos sellainen vielä on. Lisäksi levy oli pitkään vaikeasti kuultavissa missään muodossa. Eikös Liimatta ole enemmän kirjallisuusihmisiä? (no pun intended)

      Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : On kai se Liimatta musaakin varmaan joskus kuunnellut. No joo toi nyt oli vaan satunnainen mielleyhtymä mikä Pienestä sienestä tuli.

      retrou kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kingston Wall oli ainakin kova sana Absoille. Toki sekään ei hirveästi kuulu. :)

      Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : No se ei kuulu yhtään :D

      endbrax kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Eihän C-kasetti ole mikään vaikeasti kuunneltava muoto. Unohdammeko me nyt, että oli aika ennen internettejä, jolloin musadiggarit äänittivät kasettaja toisilleen? Minun vajavainen musamakuni kehittyi juuri kädestä käteen lainatuilla älpyköillä ja kaseteilla.

      Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : On se aika vaikeaa kun en ole omistanut kasettisoitinta 25 vuoteen. Mutta Matin levyn kuuntelemisessa ei sinänsä ole mitään vaikeaa kun se löytyy Spotifysta.

      endbrax kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Ei nyt ole kysymys sinusta tai minusta, vaan siitä että musiikki on, ehkä, tiedä häntä, tai jos.. .
      Mun mielestä Absoissa kuuluu Wigujen deep pop -kausi.

      Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
      Mun mielestä Absoissa kuuluu Wigujen deep pop -kausi.
      Ehdottomasti. Ja välillä vanhempikin Wigwam.

      Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Minä en ihmeemmin tästä innostunut. Jotain samalla tavalla vaivaannuttavaa kuin Tabula Rasan levyillä paikoitellen.

      Markkutapio kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
      Olisko kenties toisen painoksen paikka, kun kysyntää näyttää olevan?

      Uusintapainos on julkaistu cd:lla v. 2016 ja siinä on toisella cd:lla 10 lisäkappaletta.