Tunnus : Salasana :

Cheer-Accident : Fades

    Kcrimso kirjoitti noin 5 vuotta sitten (8 kommenttia)

    Cheer-Accidentin 18. studiolevy Fades on yksi vuoden 2018 parhaista albumeista joten luonnollisesti kirjoitin siitä arvostelun:
    https://pienemmatpurot.wordpress.com/levyarvio-cheer-accident-fades-2018/

    +/- saldo : 0 |

      Kcrimso kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Tämä on mestariteos.

      Markkutapio kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : -1 : No ei nyt sentään mestariteos kun ei näköjään ollut päässyt Sokrun vuoden parhaimpien viralliselle listalle.


      Kcrimso kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : En tunne sellaista listaa, mutta korkealla näyttäisi olevan täällä:

      https://pienemmatpurot.com/vuosi-vuodelta-parhaat-levyt-2018/

      Markkutapio kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
      En tunne sellaista listaa

      Tokihan tunnet... itsekin olit mukana "Musiikkivuosi XXXX" vuoteen 2017 asti. Vuonna 2018 et enää julkaissut listaasi Sokrussa, ehkäpä sulla hävetti julkaista listaasi, en tiedä(?)... minä julkaisin omani ja se sitten jäikin "viralliseksi" Sokrun listaksi. Sokrussa muuten onkin aina julkaistu Suomen paras vuoden parhaat lista.


      Kcrimso kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Tuossahan minä listani juuri julkaisin. Ei hävetä yhtään. Paras näkemäni lista.

      Markkutapio kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Ihan hyvä se on mutta mulla on suurin ja kaunein;)


      Jammo kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : -1 : Hienoa on. Tosin luulen kuulleeni nämä riffit ja melodiakulut jo moneen kertaan aiemmin. No, ei se mitään , hyvää voi kuunnella uudestaan ja uudestaan.

      Kcrimso kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Olen kuullut saman kommentin jo moneen kertaan aiemmin. Ja aina ilman perusteluita/viittauksia.