Tunnus : Salasana :

Toto : Mindfields

  Jukez kirjoitti noin 3 viikkoa sitten (2 kommenttia)

  Kovin on epätasainen levy! Onneksi löytyy muutamia hienosti toimiviakin harvasta joukosta... 5-6 biisiä ovat hienoja, mutta sitten nuo ns. täytestyket eivät hirveesti iske...

  +/- saldo : 0 |

   JiiPee kirjoitti noin 3 viikkoa sitten+/- saldo : 0 : Aika tasapaksu ja tylsähkö levy muistaakseni. Olin katsomassa näitä keikalla Tapiolan Länsiauto-areenassa juuri nimenomaisella Mindfields-kiertueella. Bändi "korkkasi" koko areenan. Volyymi oli niin kova ja soundit niin perseestä, että koko muuten ihan ok keikka meni pilalle.

   Toto on sellainen bändi, että sen tuotannosta saa yhden kokonaisen huippucd:n täyteen hyviä biisejä. Kokonaisuuksia (albumeita) eivät ole debyytin, Seventh Onen ja Isolationin lisäksi saaneet oikein kelvollisia aikaan. Ihan uusimpia en ole kyllä kuullutkaan.

   Jukez kirjoitti noin 2 viikkoa sitten+/- saldo : 0 : Jooo.. ehkä näin, mutta miltei kaikilla levyillä on sitten aina muutamia
   soitannollisesti ja sävellyksellisesti timangia juttua/biisiä.
   Eikös Isolation ja Seventh One yhtään kärsi ajan kulusta eli aika kasarisoundeilla mennään eikä aika ole noita silkkihansikkain kohdellut...?