Tunnus : Salasana :

Ajatelmat

  Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten (127 kommenttia)

  Jos törmäätte tosihyviin tai mielettömiin ajatelmiin, niin laittakaas tänne muidenkin mietittäväksi. Myös maininta kenen ajatelma se on.

  Seuraava tuli eilen MTV3:n kymmenen uutisten loppukevennyksenä. Suomennos myös heidän tekemä.

  Donald Rumsfeld 12.2.2002:
  Tiedot että jotain ei ole tapahtunut, ovat minusta mielenkiintoisia. Sillä kuten tiedämme, on olemassa tunnettuja tunnettuja. On siis asioita jotka tiedämme tietävämme. Tiedämme myös, että on tunnettuja tuntemattomia. Se tarkoittaa, että tiedämme että on asioita joita emme tiedä. Mutta on olemassa myös tuntemattomia tuntemattomia. Niitä, joista emme tiedä ettemme tiedä.

  +/- saldo : 0 |

   Yli 50 kommenttia, näytetään 50 viimeisintä (mobi-rajoitus)

   Yeti kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Sille joka ei vielä tunne shakkia, se on yksi lautapeli muiden joukossa. peliä katsoessaan hän näkee aluksi vain pinnan ja kuoren, ruutulaudan ja puupalikat. Hän ei voi kuvitellakkaan millaisia voimavirtoja kulkee pelaajien ja näiden mykkien nappuloiden välillä; näiden pienten puuveistosten, joihin pelaajat puhaltavat hengen. Shakin hienous ja arvo piilee sen taidossa vangita harrastajansa peli ajaksi kokonaan. Se kosketta inhimillisen elämän vastaanottavaisimpia alueita - samalla kun se vaatii keskittynyttä ajatustyötämme, se pitelee meitä jännityksessä, josta se vapauttaa vasta kun lopputulos alkaa kirkastua. Shakki on homo ludensille, leikkivälle ihmiselle, onnen valtakunta. Palkinnoksi harrastajalleen se lahjoittaa suurimmat älylliset nautinnot mitä pelien maailma voi tarjota.

   -Thomas ja Aulikki Ristoja-

   Lerxst kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : "Merkkituotteiden pull effect ei sisällä synergiaa brand managementien välillä."

   Roger Talermo, 1997

   k.p.tikka-ri kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Minusta egonne on defenssiivisesti isoloituneessa tilassa.

   Lerxst kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kahvi on hyvää, jos on pannu.

   Markkutapio kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   Kahvi on hyvää, jos on pannu.

   Itselleni tuon jälkeen maistuu yleensä tupakka.

   Lerxst kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   Kahvi on hyvää, jos on pannu.

   Itselleni tuon jälkeen maistuu yleensä tupakka.


   Mie ymmärsin että jos ei ole pannua, niin kahvi ei maistu yhtä hyvältä? :wink:

   Markkutapio kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   [quote]Kahvi on hyvää, jos on pannu.

   Itselleni tuon jälkeen maistuu yleensä tupakka.[/quote]

   Mie ymmärsin että jos ei ole pannua, niin kahvi ei maistu yhtä hyvältä? :wink:


   Taisit ymmärtää muutakin, huomaan... :wink: ...
   ...minä tarkoitin että kahvin jälkeen maistuu tupakka :wink:

   k.p.tikka-ri kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Stars are matter, we are matter but it does not matter...?

   k.p.tikka-ri kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : "Krapula kuuluu niihin ihmisen hankittuihin ominaisuuksiin."
   - Tenurion Samagonovitz Pohmelejev, työläinen, Krashnaja Zopa, Pavianovo Oblast.

   Stonehead kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Värillä ei ole väliä kunhan on musta.
   -Savulahtelainen joulu leiskautus-

   Mr.Walker kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Mies joka sanoo olevansa tyhmä ei voi olla väärässä.

   MissLemon kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Elämä on raakaa ja mä alan olla aika kypsä.

   (how true)

   Yeti kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Rauno Repomies: Isoisä ei naisten kanssa kranttuile, se tuuppaa vaikka juottovasikkaa jos sille pukee hameen.

   Rauno Repomies: Natsilla kulki aikataulussa juna, aina tasatunneilta natsi meni junaan. Junalla sitten lähti ja taas tunnin päästä uusi natsi kyytiin.

   Kyösti Pöysti: Mua pelottaa niin että mun päässä soi tekno!

   Kyösti Pöysti: Ennen kuin aloitetaan: Mä tulin yksityiselle, koska haluan elää. Mä maksan tästä helvetisti, joten mua pitää kohdella asiakkaana eikä potilaana. Ei jälkiviisautta vaan rohkaisua. Jos tilanne on paha, sääliä. Jos se luomi näyttää pahalta, niin paikalle lennätetään neljä sveitsiläistä luomieksperttiä. Te teette leikkauksen, joka kestää kolme päivää. Te ette nuku, te ette syö, te ette ole enää lääkäreitä, te olette jumalia! Te osaatte kääntää ajan taaksepäin ja kumota kohtalon! Onnistuuko?

   Pekka Routalempi: Nuorena taiteilijaksi halusin... Lahjakkaana pidettiin, paikallislehdessä julkaistiin. Taidekurssille menin... (Pöysti: Jaa jollekki jännälle kurssille?) Ei, se ei ollu jännä. Aluksi ihan konkreettista maalasin: kukkia ja vaaseja. Sitten muotoa aloin rikkoa, se oli jännää. Perspektiivejä vääristelin, valolla leikin, sääntöjä rikoin. Kukaan ei pitänyt. Sitä en kestänyt, suutuin, rikoin muotoa vielä enemmän. En enää itsekkään pitäny, suutuin itsellenikin. Rikoin taulut, löin kavereita.

   Juhani Kontiovaara: Long time, no ABC.

   Yawn kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : "Hirvittää kun toi aurinko noin porottaa."

   MissLemon kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : "All hairdressers are in the employment of the government. Hairs are your aerials. They pick up signals from the cosmos, and transmit them directly into the brain. This is the reason bald-headed men are uptight. "

   (elokuvasta Withnail & I )

   Markkutapio kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : "Tiivistetysti dokumentti kertoo sen, minkä jo tiedämme. Ihmisrotu osaa pilata ja rumentaa kaiken hauskan, kuten seksin."
   (TV-kriitikko Heli Mustonen dokumentista "Seksi Kiinassa")

   Markkutapio kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : "Kun materiaalinen objekti havaitaan ymmärryksen avulla, se ei enää ole materiaalinen, vaan sellaisen objektin heijastus, ja se joka havaitsee tämän heijastuksen ymmärryksellään, ei ole materiaalinen keho eikä fyysisen objektin heijastus."

   Näin pohti teologi Aurelius Augustinus vuonna 400 tietoisuuden olemassaoloa.

   Stonehead kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Katso elämää mummosi silmillä on enemmän tavaraa sillä vilimillä .....miks luulet olevas taiteilija kun päässäs on linnunpönttö. <<helikopteri heiskanen vainoo......Klunssi

   Stonehead kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : ......pakoon voit juosta taas kiväärinluoteja markkinollsa myydäään taas nappanahkatuoltjaaejajaj

   Markkutapio kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 : - Juuffo: Eivät alanmiehet tule "känniin", he saavuttavat ns. kutakuinkin normaalia vastaavan olotilan. Humalan ihanuus on jäänyt jo vuosia sitten.

   Doc.B.D kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   - Juuffo: Eivät alanmiehet tule "känniin", he saavuttavat ns. kutakuinkin normaalia vastaavan olotilan. Humalan ihanuus on jäänyt jo vuosia sitten.

   Joo.. ton opin jo pienennä poikana; katselin vierestä kun naapurin autopajaa pitävä herra joi pullollisen kirkasta ja hitsasi samalla ruostuneen Mersun helmapeltejä umpeen.. meni kun vettä vaan allas..

   EsaJii kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   Kyösti Pöysti: Mua pelottaa niin että mun päässä soi tekno!

   http://www.youtube.com/watch?v=wnBkstk-1Ag&feature=PlayList&p=5D5E0C1CF32E5CD2&playnext=1&index=27


   Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Oppiminen ilman ajatusta on turhaa vaivaa; ajatteleminen ilman oppia on vaarallista. (Konfutse)

   k.p.tikka-ri kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Mikä on Mensan vastakohta ?
   Manse.

   Doc.B.D kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Meidän sukuun on naitu yksi tekniikan tohtori, joka ei päässyt Mensan jäseneksi. Tuli vaan mieleen.. ja ainut Mensan jäsen jonka minä tunnen, harrastaa tukan kasvattamista ja korsettiasuisten naisten digitoitujen kuvien keräilyä. Se on siis mies. On se vähän sellainen tukiryhmä.

   - olikohan tämä sellainen puiseva ja negatiivinen viesti, joka sai nimimerkikin Katamaraani tai Katalaani tai Kamelinaama avautumaan?

   juuffo kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   Meidän sukuun on naitu yksi tekniikan tohtori, joka ei päässyt Mensan jäseneksi. Tuli vaan mieleen.. ja ainut Mensan jäsen jonka minä tunnen, harrastaa tukan kasvattamista ja korsettiasuisten naisten digitoitujen kuvien keräilyä. Se on siis mies. On se vähän sellainen tukiryhmä.

   - olikohan tämä sellainen puiseva ja negatiivinen viesti, joka sai nimimerkikin Katamaraani tai Katalaani tai Kamelinaama avautumaan?

   OLI. I'M READY!

   Doc.B.D kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Olen Juuffo joskus miettinyt, missä liemessä sinut on keitetty, kun olet sisältä hyvinkin kypsä mutta et päältä yhtään kuiva. Minut on puolestaan keitetty sytostaateissa ja siitä on jäänyt kitkerä sivumaku.

   Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Joku joskus vertasi synnytyksen aiheuttamaa kipua siihen, että joku potkisi nivusiin yhtä monta tuntia putkeen kuin mitä synnytys kestää. Tätä vertausta on syytä miettiä. (MTV3.fi)

   Doc.B.D kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Jäätteenmäki todisti tänään televisiossa olevansa typerämpi kuin 20-luvun jälkeenjäänyt navettapiikka. Kun kysyttiin, miksi puheenjohtajuus ei kiinnosta toista kertaa, tämä kertoi lukeneena filosofi Herakleitosta, jonka mukaan - tai siis paremminkin J:n tulkinnan kannalta - ei pidä astua kaksi kertaa samaa virtaan. Herakleitoksen alkuperäisen sitaatin idea on kylläkin se, että samaan virtaan ei VOI astua kaksi kertaa, sillä kaikein olevaisen vertauskuvana virta on jatkuvassa muutosliikkeessä. Jos ihminen ei ymmärrä tämän tasoista abstraktiota, on syytä epäillä että tämän kognitiivinen kehitys on jäänyt 10-12 vuoden tasolle, ja tällaiselle ihmiselle sopivia elämänuria olisi kenkäkauppias ja eineskonsultti.

   Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   Jäätteenmäki todisti... olevansa typerämpi...
   ...Herakleitoksen alkuperäisen sitaatin idea on kylläkin se, että samaan virtaan ei VOI astua kaksi kertaa, sillä kaikein olevaisen vertauskuvana virta on jatkuvassa muutosliikkeessä. Jos ihminen ei ymmärrä tämän tasoista abstraktiota...


   Ja tästähän sitten päästään siihen että Mauno Koivisto oli viisas mies. Manuhan sanoi että tärkeintä ei ole päämäärä vaan liike.
   Hyvä sitten niin ettei J.:stä tule pääministeriä... edes pätkäajaksi.

   k.p.tikka-ri kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Onhan niillä kierrätyshenkinen Paavo Väyrynen, joka kertoo lukeneensa Dostojevskin koko tuotannonkin parissa päivässä...

   Doc.B.D kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Niin ja sitten Urpilaisen mielestä kimalaisen ei pitäisi pystyä fysiikan lakien mukaan lentämään.

   Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   Niin ja sitten Urpilaisen mielestä kimalaisen ei pitäisi pystyä fysiikan lakien mukaan lentämään.

   Kaikkee se Urpilainen sitten menee laukomaan...
   ...tietysti sen pitäisi olla ettei pitäisi pystyä aerodynamiikan lakien mukaan lentämään.

   JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   Jäätteenmäki todisti... olevansa typerämpi...
   ...Herakleitoksen alkuperäisen sitaatin idea on kylläkin se, että samaan virtaan ei VOI astua kaksi kertaa, sillä kaikein olevaisen vertauskuvana virta on jatkuvassa muutosliikkeessä. Jos ihminen ei ymmärrä tämän tasoista abstraktiota...


   Ja tästähän sitten päästään siihen että Mauno Koivisto oli viisas mies. Manuhan sanoi että tärkeintä ei ole päämäärä vaan liike.
   Hyvä sitten niin ettei J.:stä tule pääministeriä... edes pätkäajaksi.


   Onko joku väittänyt miestä, joka oli pääsyyllinen Suomen talouden raunioittamisessa 90-luvun alussa "viisaaksi"?

   Olihan siinä idänkaupan romahtamista ja muuta, mutta Koivisto oli vahvan markan päätakuumies, ja teki kaikki kymmeniä miljardeja maksaneet katastrofaaliset päätökset itse. Nimenomaan ne "ei devalvoida" päätökset, jotka syöksivät Suomen historiansa syvimpään lamaan. Koivisto pysyi pelkurimaisesti taka-alalla, ja antoi SP:n senaikaisen pääjohtajan Rolf Kullbergin ottaa kaikki syyt niskoilleen. Kolme kertaa piti sitten lopulta devalvoida helvetin kalliisti ja raunioittaa talouden perustat pitkäksi aikaa.

   Suomi oli ainoa "länsimaa", jossa pankkien romahdettua pelastettiin veronmaksajien rahoilla myös rahakkaat osakkeenomistajat, eikä otettu valtiolle mitään omistuksia vastuuttomista pankeista, vaan syydettiin sinne loputtomasti vastikkeetonta veronmaksajien rahaa. Esim. viimeisessä USA:n pankkikatastrofissa pankit kyllä pelastettiin, mutta valtio otti pankkitukea vastaavan prosenttiosuuden korruptiopankeista haltuunsa. Meillä tilapäisissä vaikeuksissa olevia terveitä yrityksiä kaadettiin solkenaan, koska pankeilla oli ns. "piikki auki" täysin vastikkeettoman tuen muodossa. Kaikki Koiviston suojeluksessa.

   Mutta suomalaisessa täysin dementoituneessa poliittisessa keskustelussahan Koivisto tulee aina olemaan suurmies. Vähän samaan tapaan kuin Woody Allen on Jumalan lahja kehonrakennukselle. Koivisto on "suurmies" ainakin niin kauan, kun Suomesta tulee oikeasti länsimainen maa, jossa keskustellaan lähihistoriasta rehellisesti. Nythän vaan jauhetaan Juhani Suomen Kekkostutkimuksista ja jostain sata vuotta vanhoista Stasivakoiluista.

   Ketään ei kiinnosta keskustella esim. miljoona kertaa kurantimmasta 90-luvun alun pankkituesta, edes nyt asuntomarkkinoiden ylikuumennuttua, koska kaikki sen ajan vaikuttajat istuvat vallassa edelleen. Samoin YLE ja HS ovat meillä pelkkiä julkiseen sektoriin kuuluvia kuohittuja propagandamedioita ja tunnetusti järjestelmän talutusnuorassa. Myös taloudellisesti.

   Spectre kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Urpilainen siteerasi ilmeisesti Dreamworksin Mehiläisen Elokuvan alkutekstejä. Mutta silloin eläinkin olisi mennyt väärin. Filmi ei käsittele kimalaisia.

   Yeti kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Arkahan se on, kuka ei nälkäänsä syö.

   -Jope Ruonansuu-

   Doc.B.D kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   Urpilainen siteerasi ilmeisesti Dreamworksin Mehiläisen Elokuvan alkutekstejä. Mutta silloin eläinkin olisi mennyt väärin. Filmi ei käsittele kimalaisia.


   Kimalaisia koskeva möläytys kuultiin ensikerran superhyper-kosmetiikkamiljonaari Mary Kay Ashin (1918–2001) suuvärkistä. Eiköhän Urpiaisen kulttuurihistorian tuntumus ajoitu vuosiin -70 - 2000. Jäätteenmäki osaa sentään siteraata väärin antiikin filosofeja!

   Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : En usko että kimalaisajatus oli alunperin lähtöisin Ashinilta sen enempää kuin antiikin filosofeiltakaan. Kyllä sen ajatuksen on täytynyt tulla alunperin joltain nykyajan tiedemieheltä.

   Itse kuulin tuon eka kerran nyt alkuvuodesta jostain tv:ssa esitetystä dokkarista joka käsitteli lentämistä tai evoluutiota (ehkä joku Darwin ohjema, niitähän on viime aikoina esitetty usein). Olisikohan tuo Urpilainenkin tiedeohjelmien perään?

   Doc.B.D kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Netistä löytyy tonneittain viitteitä siihen, että tämä sammakko olisi peräisin mainitun liikenaisen suusta (mm. tämän elämäkerta).
   Alkuperäinen sitaatti sitä paitsi menee jotensakin näin: yritykseni on kuin kimalainen, jonka ei pitäisi pysyä ilmasssa, mutta koska se ei sitä itse tiedä (so. kyvyttömyttään lentää), se lentää vaan. Kuulostaa tosiaan ihan Darwinin tai jonkin muun evoluutiobiologin puheelta.

   Kimalaisen lentomatka riippuu rodusta, se vaihtelee 500-700 metristä 2 kilometriin.

   k.p.tikka-ri kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : No eikös tuosta ajatelmasta juolahda mieleen heti useita (etenkin naispuolisia) ministereitä ja miksei kansanedustajiakin, Urp(0)pilainen joukon jatkona; Meinaan vaan, että tuolla fiksuuden tasolla ei uskos jos ei näkis & kuulis, et tommoset muka johtaa maata....

   Spectre kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Mietiskeltiin kotosalla tuota Jäätteenmäen vastausta ja emäntä muokkasi sen mielestäni aika hyvään uskoon: "Ei pidä astua kahta kertaa samaan paskaan".

   Markkutapio kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : "Rajanaan vain avaruuden äärettömyys". (itse itseäni lainaten eräästä sokrun topicista)


   juuffo kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : "jaa mää vai." Sulo Vilen, elämäntapaintiaani.

   Markkutapio kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : "Jos ranskalainen hygienia olisi ollut parempi niin striptease olisi jäänyt keksimättä." (tv:ssa Playboy esittää-ohjelmassa) (Hieman taustaa tälle ajatelmalle: Sriptease tuon ohjelman mukaan keksittiin kun ranskalainen tarjoilija töissä ollessaan riisui vaatteensa etsiäkseen kehostaan piinallista kutkaa aiheuttavaa kirppua... sori vaan, mutta vuosiluku tapahtumalta mulla meni ohi.)


   Markkutapio kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kun on semmoinen ajatelma olemassa että "ilo ilman viinaa on teeskentelyä" niin eikös silloin teeskentelemällä iloa pitäisi saada viinaa? (Markkutapio)

   Lume kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 1 : Kolme tilastotieteilijää lähti metsästämään jäniksiä.
   Aikansa tarvottuaan ensimmäinen heistä havaitsi jäniksen,
   kohotti haulikkonsa ja KWA-TAM !!!!:
   Turve pöllähti yllätetyn jäniksen oikealla puolella.
   Toinen tilastotieteilijä tähtää tarkkaan ja laukaisee,
   mutta tällä kertaa pölähtää jäniksen vasemmalla puolella.
   Silloin kolmas tilastonikkari alkaa hyppimään tyttömäisesti
   paikallaan, heiluttelee ohuita käsivarsiaan ja hihkuu:
   Jes, me saatiin se!

   Markkutapio kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0 : "Amerikassa kaikki ovat gynekologeja" (Kiinalaismiehen repliikki elokuvassa Showgirls)


   Muokattu 17.03.2012 10:42 by Markkutapio.

   Markkutapio kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Nyt iski muistinmenetys ja deja vu yhtä aikaa. Luulen että olen unohtanut tämän aiemminkin. (Steven Wright)


   Markkutapio kirjoitti noin 9 kuukautta sitten+/- saldo : 0 : Aikainen lintu madon nappaa, mutta vasta toinen hiiri saa juuston. (Willie Nelson)


   Markkutapio kirjoitti noin 2 viikkoa sitten+/- saldo : 0 : Lääketiede on edistynyt niin valtavasti, että terveitä ihmisiä ei enää oikeastaan ole. (Aldous Huxley)