Tunnus : Salasana :

Spotify

  MissLemon kirjoitti noin 10 vuotta sitten (248 kommenttia)

  Joko sinulla on Spotify käytössä?

  Kyllä (33)
  Ei (10)  Olen aivan innoissani Spotify-palvelusta. Lataat clientin koneelle ja sitten voit striiminä kuunnella haluamaasi musaa ilmaiseksi niin paljon kuin lystää ja luoda omia soittolistoja. Soittolistoja voi jakaa linkkinä kavereille tai vaikka tänne muiden sokrulaisten kuultavaksi!! Erittäin hyvä musavalikoima.

  Kun kirjautuu palveluun, pitää odottaa muutama päivä kutsua, jolla pääsee lataamaan clientin. Kyseessä on palvelun beta-versio. Kokeilkaa ja kommentoikaa!

  http://www.spotify.com/en/

  Edit : Lisätty äänestys / Jake

  +/- saldo : 0 |

   Yli 50 kommenttia, näytetään 50 viimeisintä (mobi-rajoitus)

   Jimi kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Toimiiko muilla Spotify'n ilmoitukset kunnolla? Minulla toimi aikaisemmin, mutta nyt, kun esim. Kcrimso päivittää soittolistaansa, en saa siitä enää ilmoitusta. Tätä on jatkunut jo viikkoja. Kaikki ilmoitukset ovat asetuksista ON-asennossa.

   Kcrimso kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Aika huonosti tuntuvat toimivan nykyisin. Ja jos jotain ilmoituksia tulee niin ne eivät enää nollaannu ennen kuin koko clienttiin tulee seuraava päivitys.

   Jimi kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Ok. Ei sitten tarvitse etsiä vikaa omasta setup'ista.

   Janus kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Äskettäin uutisoitiin kun Beatles antoi musansa suoratoistopalveluihin. Hesarin jutussa sanottiin Beatlesin olevan viimeinen meganimi, jonka musa niistä puuttui. Onkohan näin, tuleeko mieleen jotain?

   Kcrimso kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0 : No King Crimsonia ei ehkä lasketa meganimeksi, mutta...

   anzi kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Tool

   Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Joo Tool on tosiaan keskeisimpiä "megapuutteita".

   retrou kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Adele: 25

   Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Mutta Adelen aiemmat levyt taitaa siellä olla.

   retrou kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Niin on, ja varmaan kohta myös 25. Joulu on ohi.

   Janus kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Bob Seger on yksi, joka on pysytellyt poissa Spotifysta. Ei ehkä kovin tunnettu nykyään, mutta oli aikanaan iso nimi.

   endbrax kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : ECM tuotanto taitaa puuttua myös Spotifystä. Se onkin kirvoittanut päivittämään Eberhard Weberin levyt kasettikopioista vinyyliin.

   Janus kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : En laskisi mitään Spotifyn varaan.

   Nyt kun Beatles on Spotifyssa, bändin suosituin biisi on kuulemma ollut Come Togehter. Minkähän takia juuri tuo? Onko ollut esillä viime aikoina jossain tv-sarjassa tms? Vähiten suosittu oli Her Majesty.

   Jimi kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   Minkähän takia juuri tuo?

   Abbey Roadin avausraita? Nuo albumien avausraidat saavat usein enemmän hittejä kuin muut.

   Jammo kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Ykkönen on yleisin numero...

   Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Mut eiks kakkonen oo ykkönen?

   Markkutapio kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   Nyt on Neil Young ilmoittanut ottavansa levynsä sieltä pois.

   Noin tapahtu siis noin vuosi sitten. Nyt Young ilman selityksiä on päästänyt levynsä takaisin Spotifyyn. Äänenlaatu ei varmaankaan ole parantunut spotissa joten eikös tässä taida sitten olla kyse siitä että levymyynti olisi tipahtanut... mitäs muuta selitystä voisi olla paluuseen?


   Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Ehkä Young ajatteli että jakelee musiikkiaan sen Pono-kauppansa kautta, mutta ei kai se ketään kiinnostanut.

   Janus kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Avioeroprosessillakin saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa.

   Markkutapio kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Ai, meinaatko että vain puolet tuotannosta olisi laitettu Spotifyyn?


   retrou kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Springsteenin pitäisi perustaa Pomo-kauppa.
   Välittömästi.

   Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   Springsteenin pitäisi perustaa Pomo-kauppa.
   Välittömästi.
   http://www.hugoboss.com/


   Jimi kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Onko kenelläkään kokemusta Tidalista?

   Markkutapio kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kuullutkaan koskaan. Pitänee tutustua joku päivä. Tietoja en pikakäynnillä löytänyt äänenlaadusta.

   Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Tidal on ainoa paikka jossa voi kuulla Kanye Westin The Life Of Pablon!

   Jimi kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   Tietoja en pikakäynnillä löytänyt äänenlaadusta.

   Ilmeisesti kalliimpi vaihtoehto (20 e/kk) tarjoaa pakkaamatonta ääntä. Onkohan tuo pakattu ääni niin pieneksi puristettua, että kuulovammainenkin kuulee eron?

   retrou kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 :

   Tidal on ainoa paikka jossa voi kuulla Kanye Westin The Life Of Pablon!

   Onko se hyvä vai huono asia?

   Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : En tiedä koska minulla ei ole Tidalia.

   Janus kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : The Life of Pablo on kuulemma elävä taideteos ja sisältö on vaihdellut.

   Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Joo West on kuulema "päivittänyt" levyä useamman kerran.

   OldfieldOlli kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   Tidal on ainoa paikka jossa voi kuulla Kanye Westin The Life Of Pablon!

   Onko se hyvä vai huono asia?


   Minusta hyvä asia olisi, että Kanye Westiä ei tarvitsisi kuulla mistään eikä koskaan.

   Markkutapio kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Minä en oo ennen kuullutkaan Kanye ja Joo Westiä. Pitää heitä varmaan kerran kuulla.

   Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kani Vesti sentään kivasti sämpläillyt proge-artisteja. Hieno (ja vaatimaton) mies!


   OldfieldOlli kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : https://www.youtube.com/watch?v=nwN6dPNXklg


   Jimi kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Jos tuo ei vakuuta hankkimaan Tidalia, niin mikä sitten?

   Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : TIlasin Tidalin!

   (not really)

   Janus kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Tidalilla on jotain muitakin exclusive-juttuja kuten Prince ja vielä äsken Neil Young. Tuollaiset saattavat yleistyä jatkossa kun palvelut yrittävät erottua toisistaan.

   retrou kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Muistikuvani mukaan Kanyen Can-sämpläys lähenteli jo plagiointia. Biisiä ei löydy mistään. No ehkä Tidalissa
   on. Siinä oli kuitenkin Caniltä pöllitty melodia, jota Kanye lauloi parhaan kykynsä mukaan, uusilla sanoilla.

   Janus kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Onko teillä jotain "systeemiä" sellaiseen kun haluatte jotain hyvää levyä joskus kuunnella uudelleen Spotifyssa? Onhan siellä se tallennusvaihtoehto, mutta albumilista käy mielestäni nopeasti sotkuiseksi.

   Kcrimso kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kyllä mä ihan sen albumitallennusten varassa olen ollut. Onhan sinne jo kertynyt niin paljon kamaa että käyttö hieman hankaloitunut, mutta ihan kohtuullisesti se silti toimii. Ehkä joku kansioiden teko mahdollisuus parantaisi asiaa.

   Voishan noita Spotifyn albumilinkkejä tietysti kerätä vaikka johonkin Exceliin jos haluaisi alkaa niitä ryhmittelemään jotenkin, mutta enpä ole itse jaksanut. Yleensä mä kuitenkin lopulta päädyn ostamaan ne levyt cd:nä joita useamman kerran Spotifysta kuuntelen. :)

   Jimi kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kun bongaan Spotify'sta jotain uutta kuunneltavaa, mutta en ehdi sitä juuri silloin kuuntelemaan, teen siitä oman soittolistan. Kun käyttää levyn Lisää soittolistaan/Uusi soittolista -toimintoa, tulee artistin ja levyn nimet automaattisesti soittolistan nimeksi.

   Tuo on kätevä myös silloin, kun haluaa editoida esim. bonusbiisit pois.

   Jimi kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Onko joku keksinyt mitään logiikkaa joidenkin levyjen biisien perässä esiintyvistä nimistä? Esimerkiksi Thin Lizzyn Vagabonds of the Western World:

   https://open.spotify.com/album/50rAk7bSVe2jgzRMLAKnsR

   Joka biisin perässä on Derek Varnalsin nimi. Hän on siis yksi levyn äänittäjistä. Miksi hänen nimensä pitää mainita joka biisin yhteydessä, tai yleensä ollenkaan?

   Markkutapio kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Oliskohan tuossa kyse siitä että Varnals teki tuon levyn remixauksen.
   Esim. muutaman Jethro Tullin albumin kappaleiden perässä lukee Steven Wilson remix.


   Jimi kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Voi olla, että tuosta on juurikin kyse. Parempi paikka olisi levyn nimen yhteydessä.

   Janus kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Nyt on Rory Gallagherin tuotanto poistettu. Mitähän on tekeillä. Rory itse on ollut kuolleena jo yli 20 vuotta.

   Janus kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : ECM-levyt nyt Spotifyssa.

   Kcrimso kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
   ECM-levyt nyt Spotifyssa.

   Aivan mahtavaa! Huomasin muutama päivä sitten että Nik Bärtschin ECM levyjä oli tullut Spotifyhyn mutta joitakin kuitenkin puuttui. Nyt näyttäisi olevan kaikki.

   Jammo kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Hieno uutinen !

   Kcrimso kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Just puhuttiin tästä viime viikolla Tampere Jazzeissa kaverin kanssa että tapahtuu luultavasti vasta kun Manfred on vainaa. Onneksi oltiin väärässä :)

   Markkutapio kirjoitti noin 6 kuukautta sitten+/- saldo : 0 : Hienoa edistystä Spotifylta kun noissa Sokruunkin kopioiduissa linkeissä näkyy nyt myös kappalelistat.