Tunnus : Salasana :

Yes : Fly From Here

    OldfieldOlli kirjoitti noin 13 vuotta sitten (38 kommenttia)

    Benoit David on ihan kelpo solisti. Sanoisin että FFH on sellainen kevyt Yes-levy, mutta silti ihan onnistunut. 7 1/2

    +/- saldo : 0 |

      Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Itse antaisin tällä hetkellä ehkä kasin. Mukava levy. Etenkin pitkä "suite" Fly From Here miellyttää.


      Muokattu 02.07.2011 23:38 by Kcrimso.

      retrou kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kyllä se on seiskan levy. Tässä todistusaineistoa: http://dr.loudness-war.info/details.php?id=9865


      Muokattu 03.07.2011 13:47 by retrou.

      Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 1 : No voi kyynel. Ps. Levy kuulostaa helvetin hyvältä soundien puolesta. Mutta katsele sinä vaan niitä käyriäsi.

      retrou kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Krime, se oli enemmänkin vitsi. Mutta kyllä se mittari vaan mittaa sitä dynamiikkaa. Ei ne numerot arpomalla tule.
      Minusta albumi kuulostaa liian kompressoidulta ja diskanttiselta. Mutta mielipidejuttujahan nämä ovat.

      Markkutapio kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Hyvältähän soundit kuulostaa, mutta jotain tässä on kuitenkin kun normaalisti kuuntelen kuulokkeilla vol. 9 - 11 ja tämä piti laittaa vol.6:lle. Olisko jokin Italialainen juttu?

      OldfieldOlli kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0 : n. 10 kuuntelukerran jälkeen on pakko nostaa arvosanaa. Erittäin viihdyttävä levy ja Howen kitarointi miellyttää. Pakko kai käydä katsastamassa bändi joulukuussa.Riding a tiger!8+

      OldfieldOlli kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Niin ja mitä soundeihin tulee, niin hyvältä kuulostaa. Kovaa soi, mutta soittimet on eritelty hyvin. Ei tämä mitään mössöä ole.

      Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Mulla on joulukuun keikalle jo lippu. Ei ole kommentit kiertuueen ekan keikan osalta olleet kyllä kovin mairittelevia. No toivottavasti ukot saavat homman hanskaan joulukuuhun mennessä.

      PeeHoo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Ei kyllä ensi kuulemalta jaksa innostaa, mutta olenkin hemmotellut itseäni viime aikoina Wobblerilla. Noh, lippu on keikalle. Valitettavasti?

      Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Keikasta ei ole suuria odotuksia, mutta Wobblerin uusimman Fly From Here kyllä pesee mielestäni kirkkaasti.

      PeeHoo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0 : No huhhuh.. no jos tommosesta tykkää.. Turha edes kysellä perusteluita, niin eri linjoilla mennään. Fly From Here soundaa aika väsyneeltä kun taas Wobbler saattaa olla allekirjoittaneelle jopa vuoden levy. Tosin esim Opethilta, Steven Wilsonilta ja Riversideltä on vielä albumit tulossa. Vuoden paskin keikka tähän asti oli muuten Mars Volta, Circuksessa sekin. Kai Yes nyt sen pesee vaikka tuo levy onkin mitä on.

      Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kas kas, minusta taas Wobbler liikkuu jotenkin todella väsyneillä retrolinjoilla. Jatkuvasti tuntuu siltä että enkös minä ole kuullut tämän jo jollain (yleensä Yesin) 70-luvun levyllä, mutta parempana. Silti ihan viihdyttävää musiikkia omassa lajissaan. Uusi Yes on kuitenkin melodisuudessaan ihan eri luokassa. Puhumattakaan upeasta tuotannosta. Sinä pidät varmaan myös Glass Hammerista?

      Vuoden levyistä jos puhutaan niin kärkeä pitää minun kirjoissani tällä hetkellä VdGG, Radiohead, JFC:n A Scarcity Of Miracles ja tämä Yesin uutukainen.

      Muokattu 25.07.2011 11:22 by Kcrimso.

      PeeHoo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0 : VdGG:stä ja JFC:stä olen samaa mieltä, Radioheadin uusinta en ole kuullut. Wobbler on tietty retroa, mutta ei mielestäni väsynyttä, päinvastoin. Tuotanto on just hyvä tämän tyyliseen musaan! Glass Hammeriin en ole tutustunut, täytynee tsekata sekin. Olen kuunnellut FFH:ta vasta Spotifyn kautta, tottakai hommaan levynkin kun kerran keikkalippukin tuli hankittua.

      Kcrimso kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Fly From Here kuunneltu nyt 14 kertaa. Hyvää Yesin keskitasoa. Eli normaaleilla standardeilla loistava levy! :)

      En oikeasti suosittele Glass Hammeria...

      Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Mulla tulee aina kappaleesta "Into the Storm" mieleen Hurriganesin "Made In Sweden"... ei maha mittään.


      Kcrimso kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Ikävä juttu :(

      Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0 :
      Ikävä juttu :(

      Ei ollenkaan, päinvastoin... ihan mukava että levylle on otettu vaikutteita Hurriganesilta;)

      Kcrimso kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : -1 : Mulle tulee samasta biisistä mieleen brittiyhtye IQ.

      Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kesällä ilmestyy taas uusi Yes-levy. Oletteko innoissanne?

      Proffa kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Ou jeah! Tykkäsin edellisestäkin.

      OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Ihan kiva juttu, että papat jaksaa vielä. Toivottavasti tulee hyvä levy.

      JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Nimibiisi on helvetin hyvä. Hassua kyllä, siitä tulee ainakin minulle mieleen vanha Genesis, eikä vanha Yes.

      Hyvä levyhän tämä on, kun vähän on pyöritellyt.

      JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Hetkinen... tämähän ei ole pelkästään "hyvä levy", vaan aivan perhanan hyvä levy. Parasta Jeessiä sitten... hmm... no enpä tiedä, mutta myönnän että olin väärässä. On tämä sittenkin parempi kuin Heaven and Earth. Arvosanaa en vielä anna, mutta vähintään kasi.


      Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Bumby Ride on rikka Fly From Here suiten kauniissa silmässä.

      JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Bumpy Ride on ihan hauska, mutta Howen Solitaire alkaa vähän puuduttaa parinkymmenen kuuntelukerran jälkeen.

      Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Bumby Ride kuulostaa siltä kuin se kuuluisi Teletappeihin tai johonkin muuhun aivokuolleeseen perusväreissä kirkuvaan lastenohjelmaan.

      Solitairen kaltaisia soolovetoja ei mun mielestä kannattaisi bändilevyille tässä vaiheessa lykätä kun kaikillä jäsenillä on tarvittaessa mahdollisuus esittää ne soololevyillään. Se oli eri ymmärrettävämpää vielä The Yes Albumin aikoihin vaikka ei välttämättä täysin perusteltua edes silloin.

      JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kyllä tämä vaan on perkeleen hyvä. Ja näin harva Sokrulainen kuunnellut!

      Arvosana: 9- (Solitaire on turha).

      Proffa kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Heh, veikkaanpa että jengi on kuullut kyllä tuota, se vain ilmestyi kun sokru oli nukahtanut :-) Yhtäkaikki hyvä levyhän tuo, mä diggaan.

      Hezzu kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Levyn ilmestyessä ajattelin näin: "En jaksanu kuunnella kokonaan, epicissä oli joitain ideoita, että sen pysty vielä kuunteleen, mutta sitte rupes tyhjänpäiväisyys ärsyttämään niin paljo että ei voinu enempää." ...eli en taija vaivautua uudestaan :)

      JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Ei säväyttänyt itseänikään parilla ekalla kuuntelulla, mutta on kasvanut koko ajan paremmaksi levyksi.



      OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 1 : Hieno levy kansitaidetta myöten. Kuuntelin perätysten tämän ja Heaven& Earthin. Kyllä tämä on tyylikkäämpi.

      Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Minua ei kannen kalkkuna sykähdytä eli H&E sentään petrasi kannen osalta hieman.

      Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Logon kuvioinnissa mentiin alaspäin uudella levyllä.

      Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Heaven & Earthin logon kuviointi on aiheuttanut VALTAVAA PORUA Yes-fanien keskuudessa. Minusta se oli ihan piristävä idea, mutta toteutusta olisi hieman voinut hioa.

      JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Nimibiisi onkin itse asiassa jo vuodelta 1980, Draman sessioiden aikana tehty. Tätä en tiennytkään.

      Tässä alkuperäinen purkitus.



      OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Joo, tosta on myös liveversio The Word is live- boxilla.

      Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Niin ja studioversio löytyy The Bugglesin tokalta levyltä. Remasterin bonusraidoista siis.

      Markkutapio kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0 : Kylläpäs hätkähdin että lähes kuusi vuotta on cd ollut kuuntelematta... mutta paremmin sitten maistuikin tämä.