Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Säännöt ja seuraukset

Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten (0 kommenttia)
Lyhyestä (?!) virsi kaunis:

1. Palasokeri.com on banaanivaltiossa kirjoilla olevan yksityisihmisen kustantama voittoa tai kunniaa tavoittelematon verkkoyhteisö. Yhteisön käyttäjäksi (= rekisteröitynyt käyttäjä) hyväksytään oletusarvoisesti kaikki kirjoitustaitoiset ihmiset.

2. Oletusarvo ei toteudu jos käyttäjä osoittaa (tai on jo aiemmin osoittanut) olevansa kykenemätön yhteisössä viestimiseen, tarkemmin tämän pykälän asettamia vaatimuksia voi tarkastella oman maansa lakijulkaisuista kohdasta "maalaisjärki".

3. Huolimatta kerran saavutetusta "rekisteröitynyt käyttäjä" statuksesta voidaan käyttäjän pääsy järjestelmään estää jos osoittautuu että tuota peräänkuulutettua maalaisjärkeä ei ole tai sen hallussapito on selkeästi vaikeutunut asianosaisella.

4. Edellisetä kohdasta johtuen rekisteröityessään tämän palvelun käyttäjä myöntää Palasokeri.comille vastikkeettoman oikeuden julkaista käyttäjän julkiseksi tarkoitettua sisältöä palvelussa nyt ja tulevaisuudessa, eli käyttöoikeuden purkautuessa sisältölisenssi ei raukea. Palasokeri.com ei ole velvoitettu poistamaan käyttäjän profiilitietoja tai sisältöä käyttöoikeuden katketessa.

5. Tekijänoikeus kaikkeen käyttäjän lähettämään sisältöön säilyy käyttäjällä huolimatta tämän oikeudesta käyttää palvelua, eli yllä on kyse vain lisenssistä julkaista kertaalleen käyttäjän julkaisemaan materiaalia, tätä lisenssiä pidettäköön vastikkeena tämän julkaisujärjestelmän käyttöoikeudesta. Kääntäen tämä tarkoittaa sitä, että oletamme käyttäjän olevan lähetetyn materiaalin tekijänoikeuksien omistaja.

6. Summa summum; Palasokeri.com tarjoaa julkaisualustan yhteisön taiteilijoille, taiteilijat vastaavat sisällöstään, laittomuuksiin palvelun ylläpidon toimesta puututaan juuri niin nopeasti ja tarmolla kuin vain on mahdollista. Hölmöilystä menettää käyttöoikeutensa. Piste.

Perästä kuuluu jos nämä eivät riitä...

+/- saldo : 0 |