Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

OpenID? Mikä ihme?

Jake kirjoitti noin 14 vuotta sitten (0 kommenttia)
OpenID tarkoittaa että voit kirjautua Palasokeri.comiin käyttämällä esim. Facebook, Gmail tai Twitter tunnuksiasi.

A) Minulla on jo tunnus Palasokerissa, mitä hyötyä?

Voit kirjautua Palasokeriin Facebook, Gmail tai Twitter tunnuksillasi, eli jos olet jo kirjautuneena selaimellasi jossakin em. palveluista, voit pelkästään OpenID linkkiä klikkaamalla kirjautua Palasokeriin.

Sinun täytyy ensin yhdistää OpenID tunnuksesi (yksi tai useampia) kirjautumalla ensin Palasokeriin perinteisesti tunnuksella ja salasanalla. Tämän jälkeen klikkaa "oma profiili" linkkiä ja sen alta löytyy toiminto "Yhdistä OpenID tunnus", klikkaa sitä. OpenID ikkuna kysyy että millä tunnuksella haluat kirjautua, valittuasi kirjaudut palveluun normaalisti ja loppu tapahtuu automaattisesti, ko. palvelun identiteetti yhdistyy Palasokeri.comin tunnukseen. Seuraavalla kerralla kun haluat kirjautua Palasokeriin, voit klikat vain OpenID linkkiä ja käyttää tuon yhdistetyt palvelun tunnuksia.

B) Minulla ei ole Palasokeri.comiin tunnuksia

Klikkaamalla OpenID linkkiä voit ensin kirjautua haluamaasi palveluun, jossa sinulla on jo on tunnukset. Kirjautumisen jälkeen palaat esitäytetylle rekisteröitymissivulle, täytettyäsi sen OpenID identiteettisi yhdistyy tämän uuden tunnuksen kanssa ja voit jatkossa kirjautua Palasokeri.comiin OpenID:llä kuten kohdassa A) on kuvattu (ilman että tarvitsee enää tehdä tuota "paritusta").

+/- saldo : 0 |