Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Artikkelit ja kommentit : uusimmat

Re: Palasokeri testaa : United DVX-4066M DVD-DivX soitin by Voffe

DivX Audio on tosiaan aika turha formaatti. Kannattaa käyttää noissa mp3-formaattia tai mahdollisesti AC3:a jos laite sitä tukee.

Re: Palasokeri testaa : United DVX-4066M DVD-DivX soitin by Voffe

Minkäslainen tuon vehkeen käynnistymisnopeus muuten on? Vai onko se aina ns. stand-by-tilassa, ellei töpseliä vedä pois seinästä? Itselläni on ollut jo vuoden tuollainen KiSS DP-450, joka soittaa myös DivX/XviD- yms. » jatkuu

Re: Palasokeri testaa : United DVX-4066M DVD-DivX soitin by Voffe

Soitin siis periaatteessa tukee ainakin jossain formaatissa olevia tekstityksiä DivX/XviD-leffoille? Tuon frameraten saa kyllä helposti korjattua oikeaksi sopivalla softakikkareella. Tosin helpompaa on vain imuroida tekstit, joissa on valmiiksi oikea framerate, kun noita kuitenkin löytyy melko helposti.

Re: Palasokeri ja jättiläinen by Voffe

Mitä, puhutaanko #progeyöllä musiikistakin?

Re: Tupakka tappaa! by Voffe

Alkuperäiseen aiheeseen mitenkään liittymättä: kaveri kertoi erään sivaripaikassaan töissä olleen äijän sanoneen hänelle jotakuinkin näin: "Yhen neuvon mä sulle elämää varten annan: jos syöt meskaliinia, älä aja partaasi seuraavana aamuna, koska et tunnista naamaasi peilistä."

Re: Kortilla vai käteisellä? by Voffe

Toisaalta vaikka sen luottokorttinumeronsa laittaisi mihin, jos ei sivulla selvästi sanota sen maksavan, ei asiakas ole korvausvelvollinen, vaan joko yritys tai luottokunta/pankki maksaa sen. » jatkuu

Re: Hands free my ass! by Voffe

Quote:
Niin, ja asiasta toiseen, nythän on pakko käyttää kävellessä heijastinta ja pyöräillessä kypärää. Mitä seuraavaksi? Sadekelillä sateenvarjo on pakollinen varuste?

Jäisellä kelillä pitää olla piikkarit jalassa ja jokaisen kansalaisen on pidettävä jatkuvasti mukana satelliittipaikanninta, jotta poliisi voi katoamisilmoituksen saapuessa välittömästi katsoa missä henkilö liikkuu.

Onneksi eivät sentään sakota siitä ettei ole heijastinta.

Re: Hands free my ass! by Voffe

Eipä kyllä ollut odotettavissakaan, että tuo hands-free -pakko ainakaan heti vuoden alusta alkaen toimisi millään tavalla.
Jos poliisi sakottaisi tuollaisista pienemmistä rikkeistä ahkerammin vaikka vain vähän aikaa (eihän poliisin määrärahat kuitenkaan riitä jatkuvaan tehokkaaseen tarkkailuun), saattaisi rikkeiden määrä pienentyä huomattavasti, kun ihmiset oikeasti huomaisivat, että joutuvat maksamaan.