Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Progressivinen musiikki - Ne pienemmät ja oudommat purot

Kcrimso kirjoitti viime vuonna (18 kommenttia)
Perustin Facebookiin uuden musiikkiryhmän: Progressiivinen musiikki – Ne pienemmät ja oudommat purot

Progressiivisen musiikin vapaa vyöhyke. Tässä ryhmässä voit keskustella, väitellä ja fiilistellä huoletta kaikesta musiikista joka soljuu tunkkaisen valtavirran ulkopuolisissa puroissa. Oli se sitten David Bowieta, Yesiä, Kraftwerkkiä, Thelonius Monkia, John Adamsia tai Meshuggahia. Proge, jazz, art rock, avantgarde, psykedelia, taidemusiikki, electronica… Kaikki outo, äkkiväärä, monimutkainen, innovatiivinen ja poikkeuksellinen on sallittua. Tervetuloa!

https://www.facebook.com/groups/747531062123544/


+/- saldo : 0 |

  Jammo kirjoitti viime vuonna+/- saldo : 0
  HIenoa, Kcrimso! Maailma tarvitsee kipeästi ns. tutkivaa ja rakentavaa argumentaatiota poleemisen ja riitelevän, voittamiseen ja vastustajan tuhoamiseen tähtäävän väittelyn sijaan!

  R2-D2 kirjoitti viime vuonna+/- saldo : 0
  Valtavirran ulkopuolella on underground. Sellaista nimeä ei taida kukaan nykyään käyttää...

  Mä tykkään tällaisesta sivustosta siksi että levyjen kommentit saattaa olla vuosia vanhoja mutta löydettävissä. Facessa tuo ei oikein onnistu, se on "tässä-ja-nyt" media. Kieltämättä Facessa on väkeä paljon enemmän analysoimaan. En itse tiedä kiinnostaako musiikin analysointi mua edes, enempi kuuntelen ja eläydyn.

  Juu ei mitään asiaa :)

  Kcrimso kirjoitti viime vuonna+/- saldo : 0
  Kiitos nyt kuitenkin analyysistä että miksi et halua liittyä.

  Jukez kirjoitti viime vuonna+/- saldo : 0
  Pikakahviloita on some pullollaan...

  Markkutapio kirjoitti viime vuonna+/- saldo : 0
  Mä sanon hyvästit tälle foorumille. Levylautasta tulen käyttämään jatkossakin oman kirjanpitoni avuksi mutta that's all. Kiitti ja moi!

  Tätä minä pelkäsin heti kun ilmoitit perustaneesi FB-ryhmän.
  Vai otitko nokkiisi tuosta levyn nimeämisruljanssista vai noista pikkuriikkisistä piikittelyistä?
  Jos minulla olisi valta, niin sanoisin että EROANOMUS ON HYLÄTTY.


  R2-D2 kirjoitti viime vuonna+/- saldo : 0
  En mä oikeestaan perustellu miksen haluis liittyä. Kunhan pohdin ääneen, pros & cons. Fb ryhmistä pääsee tosi helpolla pois ei kiinnosta.

  R2-D2 kirjoitti viime vuonna+/- saldo : 0
  Sitäpaitsi liityin ja houkuttelin kaverinkin mukaan. Katotaan.

  Kcrimso kirjoitti viime viikolla+/- saldo : 1
  Hoi! Perustin viime viikolla progressiivista musiikkia käsittelevän verkkosivuston. Luvassa on säännöllisesti uusia artikkeleita useammankin eri sarjan (Viikon teos, Vuosi vuodelta, Camel, David Bowie, King Crimson...) myötä.

  Tällä hetkellä saitti näyttää aika proge/art rock -pitoiselta, mutta jatkossa on luvassa asiaa myös jazzista ja taidemusiikista.

  https://pienemmatpurot.wordpress.com/




  Kcrimso kirjoitti viime viikolla+/- saldo : 0
  Parin viime päivän uutuudet: Jarin KC-sarjan In The Wake Of Poseidon: https://pienemmatpurot.wordpress.com/2018/11/07/sarja-king-crimson-in-the-wake-of-poseidon-1970/

  Ja Pekan Camel -sarjan Mirage: https://pienemmatpurot.wordpress.com/2018/11/08/sarja-camel-mirage-1974/

  Enjoy!

  JiiPee kirjoitti viime viikolla+/- saldo : 0
  Ihan hyvät Camel-arviot. Paitsi että kyllä tuo debyytti on minusta huippulevy myös.

  Markkutapio kirjoitti viime viikolla+/- saldo : 0
  Kävin sivulla ja käsittääkseni tuolla ei pääse muut väittelemään aiheesta. Mietityttää miksi perustit tuon verkkosivun, vaikka olisit samat asiat voinut esittää täällä Sokrussakin, vai etkö kestänyt muiden mielipiteitä? Sulla on "Parhaat levyt"-projektikin kesken, joten toivon että Kcrimso olet sanasi mittainen ja teet edes sen loppuun Sokrussa
  ... aika ruman näköistä niille jotka hakevat niitä juttuja täältä tähän päivään asti.
  Ei millään pahalla, mutta (pientä) palautetta vaan... ja kuten yleensä verkkosivustojen pitäjiltä, niin odotan että vastaus tähän kommenttiin alkaa sanoilla "Kiitos palautteesta";x


  Jukez kirjoitti viime viikolla+/- saldo : 0
  No offense MT. Kyllä tämä toimii näinkin pienellä porukalla. Oletkin ollut kiitettävän aktiivinen kuuntelukokemuksiesi jakamisessa, hienoa!
  Jospa tuolta jostakin tulla tupsahtaisi joskus uuttakin verta joukkoomme ;)

  Kcrimso kirjoitti noin 6 päivää sitten+/- saldo : 0
  Vuosi vuodelta 1969 julkaistu saitilla: https://pienemmatpurot.wordpress.com/2018/11/11/parhaat-levyt-1969/


  Rebuutattu teksti on moninkertaisesti laajennettu alkuperäisestä.

  Markkutapio, uskomatonta röyhkeyttä esittää vaatimuksia sen suhteen missä minä tekstejäni (joiden eteen näen muuten todella paljon vaivaa) julkaisen. Häpeäisit. Minulla ei ole pienintäkään kiinnostusta palata kirjoittamaan yhtään mitään tähän ilmapiiriin. Julkaisuista tulen täällä tiedottamaan ellei sitä kielletä.

  Ps. Kuten toisin kuin Markkutapio virheellisesti väitti kommentointi saitilla on mahdollista ja on alusta alkaen ollut. Aktiivisin keskustelu aiheen tiimoilta käydään kuitenkin FB-ryhmässä.

  Markkutapio kirjoitti noin 5 päivää sitten+/- saldo : 0
  Hmmm, käväisikö Kcrimso mielessä että miksi "vaadin" julkaisuja tänne? Voisiko syy olla se että arvostin tuota sarjaa ja juuri sen takia että siihen on käytetty paljon vaivaa. Hienoa työtä olet tehnyt, iso kiitos vaan siitä. Itse en periaatteesta FB:ia kannata enkä siihen liity. Jos liityn niin julkaisusi ovat siihen varmaankin suurin syy. Toistaiseksi yritän pysyä hengissä ilman niitä. Mitä tulee tuohon ilmapiiriin täällä, niin mielestäni se on koko ajan ollut hyvä. Toki joku väliin vetää eri asioista vääriä johtopäätöksiä, mutta onhan nuo aina selvinneet tai unohtuneet.


  Kcrimso kirjoitti noin 5 päivää sitten+/- saldo : 0
  Mystinen nimimerkki "ER" kirjoitti artikkelin John McLaughlinin touhuista vuonna 1969: https://pienemmatpurot.wordpress.com/2018/11/12/vuosi-vuodelta-extra-john-mclaughlin-1969/


  Kcrimso kirjoitti noin 4 päivää sitten+/- saldo : 0
  Viikon teos -sarjassa esittelyssä Marillionin Misplaced Childhood: https://pienemmatpurot.wordpress.com/2018/11/12/viikon-teos-3-marillion-misplaced-childhood-1985/


  Kcrimso kirjoitti eilen+/- saldo : 0
  David Bowie -sarjan kolmannessa osassa esitellään The Man Who Sold The World (1970): https://pienemmatpurot.wordpress.com/2018/11/16/sarja-david-bowie-the-man-who-sold-the-world-1970/


  Kcrimso kirjoitti noin 58 minuuttia sitten+/- saldo : 0
  Uutta saitilla: Jarin huikea teksti huikeasta levystä eli King Crimsonin kolmannesta albumista Lizard (1970). https://pienemmatpurot.wordpress.com/2018/11/17/sarja-king-crimson-lizard-1970/