Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

U.K. : Danger Money

OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten (6 kommenttia)
Kyl on hieno levy. Kaikki biisit on hyviä, mutta suosikkini on Rendezvous 6:02

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En muista koskaan kuulleeni tätä. Pärjääkö debyytille?

  Hezzu kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ainaski ennen vanhaan tykkäsin tästä enemmän kuin ekasta, mutta pitänee tarkistaa mielipide uusintakuuntelussa, kerron sitten.

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hiton hyvä levyhän tämä on, mutta aika erilainen verrattuna debyyttiin. Holdsworthin ja Brufordin lähdön myötä fuusijazz-elementit ovat jääneet pois ja bändin soundi muuttunut raskaammaksi ja tavallaan perinteisemmäksi progeksi. ELP tulee minulle aina mieleen jossain määrin tästä levystä. Nothing To Lose biisissä ennustellaan jo jopa Asiaa. Arvosana: 9

  Hezzu kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo-o, kyllä tämä edelleenkin tuntuu paremmalta kuin eka. Nothing To Lose on tietenkin aika höhlä aor-pala, mutta muuten tässä on aika hyviä biisejä. Sitäpaitsi ekalla levyllä Jobsonin koskettimissa oli paljon juustoisempia soundeja kuin tässä. Ja muutenkin ekalla levyllä Holdsworthin kitara vei liikaa tilaa Jobsonilta, eihän se päässyt koskemaan viuluunsakaan, tällä levyläpä pääsee, ja muutenkin tässä hänen panoksensa kosketinsoittaja on paljon vahvempi kun ei ole kitaristia tiellä. In The Dead Of Night -kokonaisuutta lukuunottamatta ekalla levyllä tunnuttiin olevan vähän hukassa niiten fuusiojuttujen kanssa, tällä levyllä on suunta paljon selkeämmin selvillä.

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Carrying No Cross on mahtava kappale. Tälläistä musiikkia Emerson Lake & Palmerin olisi pitänyt pystyä tekemään 70-luvun lopussa Love Beachin sijasta.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minä tykkään molemmista U.K.:n studiolevyistä kovastikin. Kuulema ovat tehneet jonkun ihan uuden livelevyn. MIstähän sitä mahtaisi saada?

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jobsonin putiikista. Vaan ei kannata. Ihan järkyttävän paskat soundit.

  Harmillista koska biisit ja bändi ovat loistavia (näin livenä :) )

  OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ok. Sitten saa jäädä hankkimatta. Huonosoundiset livet ovat tuskaista kuultavaa. UK taitaa olla aika harvakseen aktiivinen nykyään, kun Wettonia työllistää Asia.

  Proffa kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo ja eipä taida uutta matskua olla tulossa päätellen niiden turinasta Cruise To The Edgellä.

  Jammo kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sain aikoinaan - siis joskus 2000-luvun alussa - Gentle Giant-listan kaverilta U.K.: n debyytin ja tämän kuunneltavaksi C-kasetilla. Tein työtä pyydettäessä, ja kuuntelujen jälkeen tulkintani meni jotenkin väärin,sillä pidin Danger Moneya parempana! Debyytti näet on kasa dinosaurusten läjiä ;-)

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä pidän UK:n studiolevyjä aika tasavertaisina. Debyytti oli tuoreempaa kamaa ja Danger Money sitten enemmän dinosaurus-osastoa ELP:n hengessä, mutta oikein hyvää sellaista!

  Proffa kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Molemmat UK studiot on kyllä loistavia, Allan Holdsworth teki gutaa debyytille. Harmi ettei UK iskenyt läpi että olisivat sitten jatkaneet.

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  UKZ (Jobson, Gunn, Machacek, Minneman, Lippert) nimen alla julkaistu ep Radiation (2009) on myös hyvää kamaa vaikka kuulostaakin suurimmaksi osaksi enemmän King Crimsonin ja Nine Inch Nailsin sekoitukselta kuin klassiselta UK:lta. Harmi että tuolle ei ole saatu jatkoa. Lisää ep:stä: http://www.palasokeri.com/arvostelu/94554


  Janus kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep, kyllä tämä tuntuu debyyttiä paremmalta, vaikka hyvähän sekin on. Vähemmän kliininen.

  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Danger Moneyn (biisin) sanoitukset on kyllä aika kornia kamaa. Yritän aina ignoroida, mutta joka kuuntelukerralla ei onnistu.