Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Artikkelit ja kommentit : uusimmat

Circle palasi kotimaan lauteille by Velmu

Circle nähtiin pitkästä aikaa Suomen lauteilla, kun bändi lämppäröi amerikkalaista Sunburned Hand of the Mania Tampereen Klubilla. Sen verran harvinaista herkkua porilaisten näkeminen nykyään valitettavasti on, että pakko oli laahautua paikalle keskellä raskasta työviikkoa.

Circle aloitti keikkansa hölkkäämällä urheilullisena ryhmänä lavalle. » jatkuu

Natsit, Stasi ja krautrock by Velmu

Natsit, Stasi ja 70-luvun saksalainen rockmusiikki olivat johtoteemat, kun iskeydyimme viiden päivän pikavisiitille Berliiniin. Tuskin mihinkään muuhun maailman kaupunkiin on 1900-luvun historia jättänyt yhtä painokkaat jäljet kuin Berliiniin, ja tästä kuten myös kaupungin varhaisemmasta historiasta yritimme ottaa reissulla mahdollisimman paljon irti.

Turistirysien ohella aikaa riitti onneksi kiertelyyn hiukan sivummallakin kaupungissa, etupäässä itäpuolella. » jatkuu

Re: Jyrki Laihon uudet kujeet by Velmu

Vasenta ja oikeaa tosiaan oli kuultavana. On tietenkin ylevä ajatus, että jonkin tietyn lajityypin fanaatikkoja houkutellaan kuuntelemaan omansa ohella toista ääripäätä. » jatkuu

Re: Jyrki Laihon uudet kujeet by Velmu

Ihan kohtuulliselta se Stalwart kuulosti, kovin tutunoloista porilaisrytistystä vanha circle-fanin korvissa. Laihon ja Peltomäen lisäksi ainakin basisti oli ex-circlemies samalta kaudelta, mutta nimestä en ole varma. » jatkuu

Re: Jyrki Laihon uudet kujeet by Velmu

Hieno kuulla, että Laiho ahkeroi. Tuosta Stalwartista kuulin vasta nyt ensimmäisen kerran, eikä Hotguitarsinkaan levyjä ole. Mistähän niitä saisi? Varmaan ainakin ensi viikolla Semifinal-keikalta, jos sinne jaksaisi vääntäytyä.