Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Juuso-karhu on mukava karhu.

Heikkikerkkanen kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
En ole ollut tällä foorumilla pitkään aikaan.

Huomasin, että tunnukseni toimii edelleen.

Karhut ovat mukavia. Erityisesti Juuso.

Terveisiä kaikille!

Minulla on myös kaksi kissaa.
Ne ovat Touko ja Urho.

Vuoden 2015 paras levy on Kamasi Wasingtonin epic.

Sillä lailla.

Aorta: Aorta »

  heikkikerkkanen kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Jee, tää on ensimmäisiä psykedelialevyjä joita olen hommannut. Se tuli joskus silleen, että kun en tiennyt psykedeelisestä musiikista kun vain fragmentteja, niin sitten pistin tietoa hankkiakseni hakukoneelle sanan "psykedelia". Esiin pomppasi black&whiten kotisivut, joiden proge&psykedelia-osastolta otin sitten ihan randomilla jotain juttua niinkun never heard. Tää oli yksi niistä, ihan kiva ja hauska levy.

Vankkkkkuuuuuuverin olumpppialaiset »

  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://en.wikipedia.org/wiki/Arab_Cup_of_Ice_Hockey


  On niitä sit enemmän kuin kaks. Arabiemiraatit on tosin sen verta ylivoimainen, että noita muita ei kai lasketa.

Saudihommeleita

Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
Huomasin tossa etusivulla tuon Saudien suurmuftin lausuntoa koskevan uutisen.

Sitä käsitellään myös miun blogin kirjoituksessa, jossa käsitellään enempikin tuota Saudi-Arabian kuntosaliasiaa ja tuodaan vähän huomioita siihen, miten järkevä toi uutinen on.

http://hemakerk.blogspot.com/2009/05/bodia-sporttia-tsemppista-saudi-arabian.html
  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Noh, tuskinpa vastausta tässä tapauksessa tarvitsee kovin kaukaa etsiä. Eiköhän muutoksenpelko ole lähinnä se asia, joka herättää juuri uskonnolliset johtajat vastareaktioihin tommosissa asioissa.

  Muutoinhan väki kannattaakin noita kuntosaleja ja sporttailua. Tuttu suomalainen nainen käy just tuollaisella kauneushoitolaksi rekisteröidyllä kuntosalilla, ja siellä ne saudinaisetkin jumppaa.

  Kovin tyhmiksi aavikoituneiden alueiden ihmisiä ei kannata sanoa - sen koommin tämän päivän kuin eilispäivänkään kohdalla. ...Jatkuu »
  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jospa tämän threadin aiheena olisi saudihommelit.

  Saudi-Arabiassakin on homoja, tulevat säännöllisesti diplomaattiquartterin tapahtumiin etsimään seuraa. Mun mielestä se on luonnollista. Mulla ei ole mitään sitä vastaan. Jonkin aikaa saanee odottaa, ennen kuin voivat vapaammin elellä.

  Blogiin voisin joskus kirjoittaa muutoinkin seksuaalisuuteen liittyvistä saudihommeleista. Saudi-Arabiassa työskentelvät suomalaiset naiset (mm. King Faisal hospitalissa työskentelevät sairaanhoitajat) ovat saudiarabialaisten miesten keskuudessa kovassa kysynnässä, koska eivät kuulemma liikaa valikoi, vaan melkein kuka tahansa partyanimal kelpaa.

  Asian voisi muutoin painaa villaisella, mutta kun maine kiirii lähetystöön asti, niin että melkein aina kun tapaan saudimiehiä, niin ne kysyy multa sattuisinko tuntemaan halun omaavia suomalaisia naisia, koska kaverikin pääsi senjasen kanssa tekemään sitäjasitä. ...Jatkuu »
  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "Varmaan tietyn tyyppiset suomalaiset naiset hakeutuvat Saudi-Arabiaan."


  Se voipi olla. Toisaalta myös länsimiehet osaavat rakentaa ihmeellisellä elvistelykukkoilullaan, jonka tarkoituksena on ilmeisesti tehdä vaikutus harvoihin vapaisiin naisiin, melko jännää kuvaa. Suomimiehiä tosin täällä on tosi vähän, mut lähinnä toi jenkkien meininki irvistyttää.

  Saudi-Arabiassa on Europpaan taikka Amerikkaan verrattuna semmoinen juttu, että paikallisten ihmisten kuva "länsimaisista" on poikkeuksellisen negatiivinen, kun lähtömaan normaalioloja ei tunneta ja yhteiskunta on muutoinkin hirveän konservatiivinen.

  Kuva länsimaista muodostuu lähinnä Yhdysvaltain sotaretkien, telkkariohjelmien ja ostoskeskusmaailmojen ja toilailevien expattien kautta kyyniseksi Sodomaksi&Gomorraksi, jossa ei ole mitään arvomaailmaa.

  Tällöin diplomaattien ihmisoikeuspuhunta näyttäytyy vaan diibadaabana, jonka taka-ajatuksena on sodomagomorralaistaa myös Saudi-Arabia ja taata, että länsi saa sieltä halpaa öljyä. ...Jatkuu »

Netistä napattua 2009 »

  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jos linkin takaa löytyvät teemat kiinnostaa ketä, niin kannattaa kuunnella luentoja:

  http://www.miessakit.fi/fi/vieraasta_veljeksi/mies_suomessa_suomi_miehessa

Streamina tulevien videoiden tallentaminen

Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
Hellou,

Yle Areenalta tulee paljon mielenkiintoisia ohjelmia. Olen koettanut eri netistä lataamillani ohjelmilla nauhoittaa elikkä "capturoida" sieltä streamina tulevia videotiedostoja koneelleni, mutta en ole siinä onnistunut.

Onko täällä sellaisia ihmisiä, jotka osaavat windows media tai real media- muodostossa tulevia videotiedostoja nauhoittaa? Haluaisin neuvoja asiassa, koska varsinkin kun tulee tuota 80-luvun ohjelmaa, kaikkea huumori- ja musiikkiohjelmaa, niin olisi kiva niitä katsoa tulevinakin vuosina.
  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  WMrecorderia olen kokeillut, mutta ainakaan Areena ei näytä onnistuvan.

Kauhajoen verilöyly »

  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tehdäänkö semmonen, että seurataan

  1. kuka "asiantuntija" tulee ensimmäisenä telkkariin kertomaan nuorten pahoinvoinnista ja mielenterveysongelmista

  2. kuinka syvälle teon tehneen ihmisen yksityiselämä ja "koulukiusaushistoria" pengotaan julkisuudessa

  3. kuka kunnallisvaaliehdokas ryhtyy ensimmäisenä härskeimmin keppihevostelemaan

  4. kuka on ensimmäinen oppositiokansanedustaja, jonka asiaan liittyvässä puheenvuorossa ilmaistaan että "porvarihallitus ei ole tehnyt tarpeeksi sitäsuntätä"

  5. kuka ministeri päräyttää ensimmäisen aselakakeihin, internetin hallintaan tai muuhun lainsäädäntöön liittyvän aivopierun

  6. ...Jatkuu »
  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Ampuja+oli+toisen+vuosikurssin+opiskelija+ammattikorkeakoulussa/1135239661258


  Tulipahan sitten kertaheitolla paljon sellaista tietoa jota koko Suomen kansa tarvitsee ja josta voidaan vetää jos jonkinlaisia profilointeja. Asuu yksin kissansa kanssa Kauhajoella, kuuntelee elektroindustrialia, tykkää kauhuelokuvista. Ihannekumppani 16-25 vuotias, jolla ei ole lapsia ja joka olisi mielellään 150-185 cm pitkä ja 50-85-kiloinen.

  Ilmiselvä koulukiusattu ja mielenterveysongelmainen ihminen, jonka olo heijastaa sairastunutta kilpailuyhteiskuntaamme, josta puuttuu yhteisöllisyys.
  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun katsoo ikkunasta ulos, näyttää siltä että joka 3. henkilöllä ei ole tietoakaan mistään kilpailusta. Eli tässä suhteessa: lässynlässyn.


  Toivottavasti havaitsit, että kommenttini oli tarkoitettu sarkastiseksi heitoksi. En pidä kissan omistamista ja tietynlaista naismakua mielenterveysongelmien tai kilpailuyhteiskunnan merkkinä.
  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En huomannut, koska lähtökohtani on se, että yhteiskunnalliset näkemyksesi ovat koomisia. Ja sitä paitsi, onhan sinun PAKKO pystyä reduktoimaan kyseinen tapaus jotenkin huonon yhteiskuntamuodon oireeksi. Vai oletko valmis sanomaan, että ihmisellä on vapaa tahto ja osa ihmisistä on yksinkertaisesti pahoja tai muuten mädäntyneitä. Et sinä voi noin sanoa..


  mun mielestä sellainen vastakkainasettelu, jossa ihmisen toimintaa selittämään asetetaan joko joku yksilöistä riippumaton "yhteiskunnallinen rakenne" tai sitten muista ihmisistä riippumaton "vapaa tahto ja siitä seuraava yksinkertainen mädännäisyys" on koominen. ...Jatkuu »
  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En tiennytkään että olet valaistunut tässä lähiaikoina. Varhemmin kantasi olivat ainakin päällepäin katsoen marxsilaisen vulgaari-materialistisia - tai sitten ne ovat vieläkin, mutta et tiedä sitä itsekkään. Vaihdoimmehan tässä aikoinaan pari sanaa marxsilaisesta uskontokäsityksestäsi, johon sitten kerroit päätyneesi "sen enenpää reflektoimatta asiaa".


  Sikäli kun sanomisieni tulkitsijana on turkulainen serbialaisia mielikuvitusystäviä omistava anonyymi tietokonenörtti jonka islam-tuntemus on ainakin käsitteiden kohdalla samaa luokkaa kuin mummollani, en ole erityisen kiinnostunut siitä, millaisina ja minkä "ismin" läpäiseminä näkemyksiäni pidät.

  Todettakoon, että Etelä-Amerikan ja Iranin väen uskonnollisuuden ja konfliktihistorian vertailemisessa on pakko tarkastella myös materiaalisia syitä semminkin kun oppineet Iranissa alkoivat kääntyä Khomeinin puoleen ja Shaahia vastaan vasta kun heidän maanomistusoikeuksiinsa puututtiin - unohtamatta sitä seikkaa, että shaahi rikkoi monia koraanin normatiivisia ja kanonisoituja käsityksiä. ...Jatkuu »
  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On vielä todettava, että olen tällä hetkellä veronmaksaja, ja että lähi-itä- jutskailuni ovat yliopiston ulkopuolista harrastustoimintaa.

  Oikea väitöskirjani nimi on "Kriittinen massa ja foorumihörhöt: kuinka Doc.B.D:n kaltaisten foorumihörhöjen määrällä voi laskea todennäköisyyden sille, milloin kouluampuminen tapahtuu lähikunnassasi".
  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olet perustanut firman ja peset niiden kurdikaveriesi rahoja?


  Olen mukana hankkeessa, jossa käytetään RAY:n, toisin sanoen peliriippuvaisten potentiaalisten kouluampujien rahoja sekä suomalaisten, somalialaisten että kurdikavereiden aivopesuun.

  Tuu siekiin tänne:
  http://www.miessakit.fi/fi/vieraasta_veljeksi/mies_suomessa_suomi_miehessa
  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Raahen poliisi tutkii uhkausta Ruukin maatalousoppi- laitoksella. Koulun pesutiloihin oli torstaiaamuna jätetty lapulla uhkaus järjestää ammuskelu 11:n aikaan, jos pesukone ei ole vapaana.


  Erittäin vakavana ja tosissaan esitettynä pidettävä tapaus, jota pitää paitsi poliisin tutkia, myös tiedotusvälineiden levittää valtakunnan verkossa ympäriinsä.

Miksi videotykki ei toista videotiedostoja?

Heikkikerkkanen kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
Hei,

Mulla on läppäri ja siinä kiinni videotykki. Läppäriltä olisi tarkoitus katsoa esim. Elävää arkistoa, YLE Areenan ohjelmia yms. tiedostoja isolla porukalla. Tiedostot ovat siis realmediaa ja wmw:tä yms. asioita.

Läppäri toistaa kaikki tiedostot normaalisti, mutta videotykki ei näytä liikkuvaa kuvaa. Äänet yms. asiat kuuluvat normaalisti. Olen kokeillut katsoa ohjelmia sekä siten, että tiedosto pyörii firefoxin liitännäisen avulla että siten, että tallennan tiedoston ja toistan sen Windows media playerilla, DivX playerilla, Winampilla tai Real Playerilla.

Macromedia flash- muotoiset videot puolestaan taas näkyvät myös videotykillä ihan hyvin.

Haluaisin kuitenkin nähdä ihan kaiken myös videotykillä. ...Jatkuu »
  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä rauhanprojektori näyttää siis ihan normaalisti kaikki weppisivut ja muut mitä läppärillä on, mutta ei liikkuvaa kuvaa, paitsi macromedia flash-tyyppiset videot.

  Ihmiset pystyisivät siis näkemään kuvia tansaanialaisesta jänisräikästä sekä tekstiä siitä, sekä myös valmistusprosessista kertovan videon, jos video on macromedia flash-formaatissa. Wmw-, mpg-, tai realmedia yms. muodossa näytetty jänisräikän valmistusvideo ei näy.