Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Progressivinen musiikki - Ne pienemmät ja oudommat purot »

The Mute Gods : Atheists and Believers »

  Kcrimso kirjoitti viime kuussa+/- saldo : 0
  Tosi aneemista junttausta. Harvoin kuulee yhtä väsyneitä ja tylsiä laulumelodioita levyllä joka kuitenkin selvästi pyrkii olemaan melodista keskitien progea. Beggsin äärimmäisen monotoninen ja väritön lauluääni ei auta asiaa. Arvostan Beggsin kyynistä maailmankuvaa, uskonnonvastaisuutta ja yleistä vasemmalle poliittisesti kallistuneisuutta, mutta harmi että hän kuvaa kaikkea tätä kovin tylsästi niin musiikillisesti kuin sanoituksien puolesta.

Robert Wyatt : Rock Bottom »

  Kcrimso kirjoitti noin kuukausi sitten+/- saldo : 0
  Suurin osa kappaleista oli tehty ennen halvaantumista.
  Eikä oltu. Osaa kappalaista oli kyllä hahmoteltu suunniteltua Matching Molen kolmatta levyä varten, mutta onnettomuus katkaisi tuon työn. Wyattin päästyä sairaalasta työ alkoi alusta ja levy on äänitetty kokonaisuudessaan onnettomuuden jälkeen.
  Kcrimso kirjoitti noin kuukausi sitten+/- saldo : 0
  Höpsis. Wyatt nimenomaan sävelsi materiaalia Molen kolmatta albumia varten jolla olisi ollut uusi kokoonpano. Projektin katkaisi halvaantuminen. Hän oli juuri ennn sitä ehtinyt esittelemään uudelle kokoonpanolle (Francis Monkman, Bill MacCormick ja Gary Windo) ensimmäisiä sävellysaihioita ja jopa pyytämään Nick Masonia tuottajaksi. Lähdeaineistona toimii Wyattin elämäkerta jonka tekemisen hän on itse osallistunut.

  Haluan myös huomauttaa että käytit sanaa "tehty" jonka voisi vahvasti viitata jonkimoiseen lopputulokseen vaikka rock-musiikissa sävellyksen ja lopullisen äänitteen ero voi olla valtava. ...Jatkuu »