Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Lord Of The Rings: A Strategy Battle Game

SnakePlissken kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Englantilainen Games Workshop on nyt viimeinkin julkaissut Taru Sormusten Herrasta elokuvasta/kirjasta miniatyyripelin. Mitä on miniatyyripelaaminen? Onko se lapsellista? Typerää? Loistava harrastus? Ehkäpä se oheisesta jutusta selviää.


Jokainen on jo varmasti kuullut Taru Sormusten Herrasta -kirjasta tai elokuvasta, joten en ala kertomaan siitä enempää, vaan keskityn itse peliin.

Ensinnäkin niille lukijoille jotka eivät tiedä mitä miniatyyripelit ovat, pieni yhteenveto on paikallaan. ...Jatkuu »

Taru Sormusten Herrasta -kirja

SnakePlissken kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tutustumme J. R. Tolkienin klassikkokirjaan Taru Sormusten Herrasta. Testissä on WSOY:n julkaisema painos kyseisestä mestariteoksesta. Katsotaanpa mistä kirja on tehty.

Kyllä vain. Mitoiltaan 12,9cm x 19,5cm x 4,5cm oleva kirja on tehty paperista. Kanteen on käytetty hieman vankempaa ainesta, sekä kirjan takaosasta löytyvässä kartassa on erilaista paperia kuin kirja muuten on.

Kirjasta löytyy ruhtinaalliset 994 sivua, jos mukaan lasketaan liitteet, sisällys luettelo ja lopussa olevat 10 tyhjää sivua. ...Jatkuu »

Meet the Feebles

SnakePlissken kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Taru Sormusten Herrasta elokuvan ensi-illan lähestyessä Palasokerin uusi toimittaja Snake luo tässä artikkelissa silmäyksen Peter Jacksonin aikaisempaan tuotantoon. Kyseessä on hulvattoman hauska teatterimaailmassa tapahtuva nukkeanimaatio Meet the Feebles.


Jos joku nyt ei Peter Jacksonia tunne, niin kyseessä on siis tuon uuden Taru Sormusten Herrasta -leffan ohjaaja. Uusi-Seelantilaisen virtuoosin muita tuotoksia ovat esim. ...Jatkuu »