Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Mannfred`s Mann Earth Band

made kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
En ole huomannut ASIALLISTA keskustelua tässä foorumissa MMEB:stä. Onko se nyt sitten progrea? Vai onko se mielipide kysymys kuten 10cc, Deep Purplen tai Uriah Heepin kohdalla?
  made kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, eihän sillä ns. tyylisuunnalla mitään merkitystä ole, kysymyksessä on aina lopulta musiikki ilman häilyviä rajoja.
  Aikanaan tuli hankittua MMEB:n levyjä useampiakin ja nyt mielenkiinto on herännyt uudelleen. Watchilla on muistaakseni live versio "Mighty Quinn" biisistä joka on painunut mieleen. "Angel at my gate" on myös todella hyvä.
  Mr. Mannfred ei kuitenkaan taida olla varsinainen biisinikkari?

Genesis 1975-1980 »

  made kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Melkein aina puhutaan Gabriel / Collins asettelusta ja unohdetaan aika ennen ja jälkeen Steve Hackett. Varmasti "Then there.." albumilla Hackettin vaikutus kuuluu vaikka ei levytykseen osallistunutkaan. Mielestäni Hackett oli Genesiksen keskeisin hahmo ja Thenin jälkeen alkoi bändin jyrkkä alamäki.

Mikä radioasema soitti progea tiistaina 11.5 »

  made kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hahaa!! Radio Vaasan lähetyksissä soi viikottain ellei jopa päivittäin proge. Vakioesiintyjinä nämä perusbändit, esim. Wigut, Yes ja Pink Floyd. Tietysti kuuntelijatoiveitakin täytetään mikäli hyllystä levy löytyy.

Wigwam 2004-2005 »

  made kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jossain vaiheessa oli juttua Wigwamin ja Pressan yhteiskiertueesta keväällä 2004. Onko jollain tietoa miten varmasta asiasta on kyse?

Camel »

  made kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olen kuunnellut paljon viime aikoina A Live Record albumia joka vain paranee mitä enemmän sitä kuuntelee vaikkakin muutamalla bonusraidalla soundit ovat surkeat. Varsinkin kokoonpanon, jossa mukana ovat R. Sinclair ja Collins on mielestäni hyvässä iskussa. Ja Andy Wardin rumputyöskentelyä on ilo kuunnella. Kolme parasta mielestäni ovat; Mirage, Rain Dances, A Live Record.
  made kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Snow Goose on klassikko jota ei voi unohtaa. Stationary Traveller on joiltakin osin ihan kuunneltava ja lyö laudalta Harbour Of tearsin ja Single Factoryn. Viime mainittu taisi olla jonkinlainen sopimuspakkolevy. Kyllä kai se paras terä taittui bändiltä Bardensin lähdön myötä. Eikä se enää sen jälkeen mikään Camel ollutkaan.

Viisi viimeksi ostettua levyä! »

  made kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Focuksesta puheen ollen hommasin "Focus Ultimate..." tai jotain sinnepäin, DVDnä. Sisältää sekä vanhoja legendaarisella kokoonpanolla soitettuja otoksia sekä uudempaa USAssa keikkailtuja juttuja. Olisiko EsaJiin mainitsemia taltiointeja juuri tässäkin. Kitaristina näillä uudemmilla otoksilla mielestäni tämä mainittu Jan D. joka ei kyllä pärjää alkuunkaan kaima Akkermanille. Samaan syssyyn ostin The Allman Bros. ...Jatkuu »