Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä
 

Tikulla silmään : noin 11 vuotta sitten Astro kirjoitti arvostelun

Plain Ride: Oh the Flow

Ektro Records (EKTRO-031)

Plain Ride on ainoan nykyisen Circlen kitaristin Janne Westerlundin uusi projekti, jossa hän myös laulaa. » Lue

Roxy Music : s/t »

  R2-D2 kirjoitti noin 2 tuntia sitten+/- saldo : 0
  Missä on Steven Wilson remix? Onko mulla mennyt ohi?
  Kcrimso kirjoitti noin 1 tunti sitten+/- saldo : 0
  Kaikista maailman levyistä ei ole vielä saatavilla Steven Wilson remixia. Asia korjaantunee tulevina vuosikymmeninä.

Rush : 2112 »

  R2-D2 kirjoitti noin 14 tuntia sitten+/- saldo : 0
  Otti otti, mutta kaverit on kuitenkin vasta 23v, aika nuoria. Nimibiisiä en jaksa kokonaan.. Pari hyvää biisiä tässä on. Tällaiseksi kuvittelen kanadalaisen 70- luvun rokin. BTO oli parempi tässä lajissa.

  6/10

Budgie : If I Were Brittania I'd Waive the Rules »

  Jukez kirjoitti noin 14 tuntia sitten+/- saldo : 0
  Vallan mainio levy! hitaammat tai seesteisemmät skipaleet tekevät tästäkin Budgie-levystä mukavan kuuntelukokonaisuuden. kukapa nyt jatkuvaa ränttätänttäää jaksaisi...

Rush : Power Windows »

  Kcrimso kirjoitti noin 14 tuntia sitten+/- saldo : 0
  Rush-maratooni jatkuu:

  No niin... sitten ne syntsatouhut menivätkin yhtäkkiä överiksi. Syntetisaattorit vetää titityytä ja töttöröötä (Owner Of Lonely Heart on saattanut inspiroida osan) jatkuvasti ja käsinsoitettujan osuuksien lisäksi mukana on myös selvästi sekvenssoituja pätkiä. Siinä missä kahden edellisen levyn syntsasoundit olivat paksuja ja messeviä niin tässä ne lähinnä kuulostavat lasisilta ja kylmiltä. ...Jatkuu »
  Jukez kirjoitti noin 14 tuntia sitten+/- saldo : 0
  toivoin aikanaan, että remasteri olisi tuonut levyn kokonaissaundiin lämpöä. eipä sitä tullut...

Marillion : Somewhere Else »

  Kcrimso kirjoitti eilen+/- saldo : 0
  Tää oli kamala pettymys loistavan Marblesin jälkeen. Edes parhaat biisit eivät pärjää edeltäjänsä pahnan pohjimmaiselle. Sounditkin ovat paljon riisutummat ja samalla tylsemmät. Äijillä oli (idea)säkit tyhjät massiivisen Marbles-laukauksen jälkeen ja tämä kuulostaa todella väkisin väännetyltä albumilta. Heikointa Marillionia Radiationin jälkeen.

Ph2 : 20 Years After

Markkutapio kirjoitti noin 2 päivää sitten+/- saldo : 0
Ei tarvitse kauan miettiä mistä "Very Good Trip"-kappaleeseen on vaikutteet otettu... mutta hyvin on sitten otettukin.

Rush : Signals »

  Kcrimso kirjoitti noin 3 päivää sitten+/- saldo : 0
  Suosikkilevyni Rushilta. Syntetisaattorit saavat enemmän tilaa kuin koskaan aiemmin, mutta niiden suhde on nyt juuri täydellinen suhteessa kitaroihin ja bassoon. Geddyn yksinkertaiset syntsamatot luovat hienoa futuristista (no tässä vaiheessa retrofuturistista) tunnelmaa ilman että rock-puoli kärsii. Taitavasti soitettua poprokkiahan tämä enemmän on kuin varsinaista progea, mutta siinä hommassa Rush nimenomaan on parhaimmillaan. ...Jatkuu »
  R2-D2 kirjoitti noin 2 päivää sitten+/- saldo : 0
  Tämä on herttainen levy. :) Puuttuu korkeajännitys. Kyllä mä oon noiden aikaisempien kannattaja vaikka en teini olekkaan!
  Kcrimso kirjoitti noin 2 päivää sitten+/- saldo : 0
  Siis ei se teineys tähän levyyn loppunut! :D Ja nuorekkuushan on iloinen asia.

Rush : Permanent Waves »

  R2-D2 kirjoitti noin 2 päivää sitten+/- saldo : 0
  Tämä "tunnepitoisempi" on mun makuun enemmän. Ehkä en suurimpia Rush faneja ole koskaan ollut, vaikka ikätovereita ollaan. Tavallaan pidän paljon mutta uuvun usein kuitenkin.

Echolyn : s/t (2012) »

  Kcrimso kirjoitti noin 2 päivää sitten+/- saldo : 0
  Loistavan The End Is Beautiful levyn jälkeen Echolynin seuraavaa sai odotella seitsemän pitkää vuotta. Tämä vuoden 2012 nimetön tupla-albumi (kesto kuitenkin vain 71 minuuttia) ei pystynyt vastaamaan valtaviksi paisuneisiin odotuksiin vaikka hyvä levy onkin.

  Edeltäjäänsä verrattuna "Windowpane" (kuten tämä epävirallisesti tunnetaan) on edeltäjäänsä spontaanimman ja yksinkertaisemman kuuloinen. Etenkin sovitukset ovat huomattavasti riisutumpia ja osittain levy kuulostaa jopa hieman keskeneräiseltä. ...Jatkuu »

Rush : Grace Under Pressure »

  Kcrimso kirjoitti noin 2 päivää sitten+/- saldo : 0
  Syntetisaattorit valtaavat yhä enemmän tilaa. Vaan eipä se mitään sillä soundit ovat yhä riittävän muhevat. Itseasiassa tykkään Leen syntsasoundeista Signalsilla ja GUP:illa tosi paljon. Peartin sähkörummut kuulostavat myös yllättävän mukavilta. 80-luvun onnistuneinta sähkörumpalointia Bill Brufordin King Crimson rummuttelujen ohella. Levyn biisit ovat tasaisen vahvoja (Kid Gloves ehkä hieman muita heikompi rallattelu). ...Jatkuu »

KarmaRockissa sadalle ensimmäiselle ämpäri!

Jake kirjoitti noin 2 päivää sitten+/- saldo : 0
KarmaRockin eka bändi jakaa sadalle ensimmäiselle festarikävijälle ämpärin.

- Kiljun keitosta jäi joitain ämpäreitä yli, joten päätettiin pistää ne kiertoon. Treenikämppä on kohtalaisen pieni, joten tuli vähän säilytysongelmia, kommentoi KarmaRockin aloittavan bändin laulaja-kitaristi tempausta.

KarmaRockin festivaalialue sijaitsee Harjavallan Koulukeskuksen rannassa, jonne voi mennä ajoissa jonottamaan ämpäriä. KarmaRockia juhlitaan Harjavallassa tulevana lauantaina 30.7.

Radiohead : A Moon Shaped Pool »

  R2-D2 kirjoitti noin 3 päivää sitten+/- saldo : 0
  Kuuntelu Tidalista herätti heräteostoksen. Tämä on hyvä levy.

Deftones : Gore

R2-D2 kirjoitti noin 3 päivää sitten+/- saldo : 0
Uusin, tältä vuodelta. Jotain uudistamista tää alt-metal karjuminen vaatisi.Tai voihan samaa levyä tehdä aina uudestaankin.

Univers Zero : Live »

  Kcrimso kirjoitti noin 3 päivää sitten+/- saldo : 0
  Viime päivinä on tullut kuunneltua vähän liikaa Marillionia, Echolynia ja Rushia Facebookin takia. Ah, miten mahtavalta vaihtelulta tämä kuulostaa! Mahtavaa musiikkia.

Utopianisti : The Third Frontier »

  Kcrimso kirjoitti noin 3 päivää sitten+/- saldo : 0
  Parin kuuntelun perusteella tää on oikein mainio. Pitää ostaa omaksikin.

Echolyn : The End Is Beautiful »

  Kcrimso kirjoitti noin 3 päivää sitten+/- saldo : 0
  Muistan että The End Is Beautiful tuntui hieman pettymykseltä ilmestyessään koska etenkään verrattuna Meihin se ei ole yhtä progeprogea. Moni kapeasti ajatteleva ei välttämättä pysty pitämään tätä lainkaan progena. Vaan väliäkö sillä. Itse olen sittemmin olen rakastunut tähän levyyn täysin. Nämä kappaleethan ovat nimittäin aivan upeita. Biisit eivät ole ehkä soitannollisesti niin monimutkaisia tai nopeita kuin bändillä aiemmin, mutta nyansseja ja pikku yksityiskohtiahan näissä riittää vaikka kuinka paljon. ...Jatkuu »