Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

BMW 520i –82 Loppuraportti

Baijerilainen kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
Edellisestä BMW-raportista Palasokerissa on kulunut jo vuosia ja paljon on taas ehtinyt tapahtua. Katsastuskonttorilla on käyty tuplaten viime katsastuksissa, ennen kuin leima heltisi ja uutta osaa on taas pultattu kiinni. Tämä kolmas artikkeli on osaltani loppuraportti, koska auto on lähes kuuden vuoden yhteisen taipaleen jälkeen myyty. Käyttökokemuksien taustaa on edeltävissä osissa. ...Jatkuu »

BMW 520i (E28) -82 Väliraportti

Baijerilainen kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Yli puoli vuotta on vierähtänyt edellisestä väliraportista (Palasokerin vanhoissa artikkeleissa on vääriä päivämääriä, oikea päiväys n. 16.6.2001) ja BMW 520i (E28) -82 on toiminut hyvin. Pieniä huomioita tietysti autosta on. Jos et ole lukenut aiempaa raporttia, lukaise se ensin klikkaamalla tästä.

Tosiaan, huolettomat kilometrit ovat alkaneet ja kyllähän tässä onkin taas muutama tuhat ajeltu. ...Jatkuu »

BMW 520i (E28) -82, kokemuksia käytetystä

Baijerilainen kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tässä artikkelissa kerrotaan kokemuksista halvan ja vanhan, alunperin kalliin auton tiimoilta koska moni nuori painii juuri saman asian kanssa. Halpa ei ole aina välttämättä edullinen, ainakaan jos auton haluaa kunnostaa.


Bemari on ostettu perheeseemme –99 joulukuussa autojobbarilta. Pikainen tarkastelu ja koeajo ei ilmentänyt suurempia vikoja ja auto näytti hyvältä koskapa se oli äskettäin remontoitu ja siinä yhteydessä ylimaalattu. ...Jatkuu »