Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Palasokeri V4 »

  Tarmo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Palasokeri nyt myös twitterissä :

  http://twitter.com/palasokeri

Molopäät ja muut tientukkeet

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tänään olisin voinut repiä yhdeltä autoilijalta raajat irti. Enkä pelkästään silkkaa ilkeyttäni vaan lähinnä sen takia, että moinen ääliö keksi kesken ruuhkaliikenteen lyödä nk. "liinat kiinni" päästääkseen jalankulkijan kaistojen keskellä olevalta jakalta kadun yli. Varmaan jalo ajatus ja jalankulkija kai tuosta normaalisti ilahtuisikin, mutta kun tämän sankarin perässä tuli n. ...Jatkuu »

Tarmon paluu

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Jaahas, piti sitten suorittaa nöyrä paluu kun ompi taas tylsää. On täällä mennyt meininki merkilliseksi, en olisi uskonut Palasokerin alkutaipaleella mukana roikkuneena että jossain välissä pitää melkein poliisia vaivata noilla teidän sotkuilla. Näköjään netissä on todellakin väkeä joka lähtöön.

Eipäs mulla sitten taas olekaan tämän ihmeellisempää sanottavaa, nämä on kyllä hienoja nämä blogaukset, joissa ei sanota koskaan mitään. ...Jatkuu »

Turhaa hommaa

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
On tää "nettipäiväkirjanpito" niin turhaa hommaa että Tarmo taitaa kuitata täältä tähän. Eihän näitä edes kukaan lue. Miksei joku naisihminen kirjoittaisi tänne vaikka fantasiapäiväkirjaansa, olisi varmasti lukijoita.

Tarmolle ei kuulu mitään, Tarmo ei pidä enää nettipäiväkirjaa.

Aimo suhina

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Ompas täällä Palasokerissa heilunut paljon uusia tyyppejä, hyvä niin. Ketään tosin ei taida tämän weblogin kanssa pelleily, joten en vieläkään pääse yksin täällä tarinoimasta. Aika tylsäähän tämä on. Päiväkirjaa ei varmaan kannata pitää sellaisen ihmisen, jolle ei koskaan tapahdu mitään. Edes virtuaalisesti.

Antakee armoa, emmä tänne jaksa enää elämästäni kertoa kun ei mitään tapahdu. ...Jatkuu »

Korvatulppakysely

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Hei, toi korvatulppakysely on hyvä, olen itsekin ihmetellyt että mikähän helvetti on kuviossa vikana kun keikoilla yleisöä vilkuillessa alkaa kaikki kaivamaan taskuistaan korvatulppia kun bändi alkaa soittamisen. Vähän sama kun elokuvissa porukka katselisi elokuvia aurinkolasit tai hitsausmaskit naamallaan kun kuva on liian kirkasta. Älykästä hommaa. Pitäähän rokkikeikalla tietysti olla meteliä mutta rajansa kaikella.

Online again

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Ompi meinannut jäädä tämä weppilogin kirjoittaminen vähiin viime aikoina, mutta eipä tuota olisi ollut kauheasti kerrottavaakaan. Töitä olen paiskinut niin ettei mitään rajaa.

Harmi ettei useampi kirjoittaja ole näistä weblogeista innostunut, olis hauska lukea välillä että onko muilla yhtä tylsää kun mulla. Duunia vaan ja sitten levykaupan kautta kotiin. Siinä se on viikosta toiseen.

Emusic.comissa ostoksilla

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Kylläpä innostuinkin tuosta Palasokerin jutusta surffailemaan emusic.comiin, mistä voi ostaa kuukausimaksua vastaan mp3-biisejä melkoisen läjän (latausmääriä ei ole rajoitettu eli valikoima on ainoa rajoite). Olen tässä illan mittaan tuolla selaillut tarjontaa ja kyllä varsinkin rock/pop sektorilta löytyi monta mielenkiintoista levyä jotka pääsin lataamaan. Tuskallisinta on että jazz-levyistä kaikkein mielenkiintoisimmat jäivät lataamatta jonkin lisensointiongelman takia. ...Jatkuu »

Plääh...

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Meinasi jo välillä unhoittua tämä weblogi. Vaikkakin taitaa olla parempi kirjoitella näitä fiilispohjalta kuin väkisin (puoliväkisinhän minut tähän nakitettiin).

Eipä mulla vieläkään mitään asiaa ole tai ajatusta sen arvoista että sitä kannattaisi ääneen sanoa. Puhutaanpa siis säästä. On se pitänyt kovasti lämmintä näin elokuun puolessavälissäkin. Olisi pitänyt pitää lomat vasta nyt, olisi säästynyt lomaruuhkilta yms. ...Jatkuu »

Mitä ovat weblogit?

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Kun ei tuo vielä itsellekään selvinnyt aivan totaalisen tarkasti että mitä nämä weblogit sitten loppujen lopuksi ovat (vaikka Aranwe kyllä ihan hyvän selityksen oli forumiin kirjoittanut), surffailin hieman suomalaisten webloggareiden sivuilla ja silmiin osui muutama hyvä selitys weblogeista ja blogeista ja logeista ja muista:

Tsekkaa seuraavat

http://www.unessa.net/unessa/eiweblog.html
http://newhome.weblogs.com/personalWebPublishingCommunities

Ja Whatis.comin selvitys vielä:

http://searchwebmanagement.techtarget.com/sDefinition/0,,sid27_gci213547,00.html

Emmä siltikään vieläkään tiedä mitä pitäisi kirjoitella, onpa tylsä päivä.

Juntit autoissaan

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Käväisin tuossa kaupoilla ihmettelemässä ja paluumatkalla naapuritalon huumenuoret esittelivät ajotaitojaan vanhalla farmarimazdalla. Kolaria olisi jannujen kanssa saanut ajaa miltei väkisin, mutta ajattelin jättää väliin koska episodia olisi tuskin käyty rauhanomaisesti loppuun saakka. Tiedä sitten mitä tuollaisten junttien kanssa pitäisi tehdä kun ei viitsi poliisiakaan paikalle soittaa syynäämään herrojen olotilaa, pistävät muutoin seuraavana yönä multa auton rusinaksi suutuspäissään. ...Jatkuu »

Levyjä hyllyyn

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Katsos vaan, en joudukaan yksin kirjoittelemaan näitä weblogeja. Kiva.

Tuli eilen käytyä Sokoksella heilumassa nopiasti. Silmiin pisti Dave Matthews Bandin vanhemmat lätyt ale-tiskissä, joten mukaan tarttui pari vanhempaa levyä hintaan 6,90 kappale. Ei paha. Kannattaa käydä katsomassa josko noita vielä löytyisi jos Dave Matthewsin tuotanto kiinnostaa. Varsinkin live-levyä Listener Supported voi suositella lämpimästi.

Weblogeja verkossa

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Kuulemma joku kuva pitäisi testata, laitetaan sitten tuommonen.

Pitihän sitä käydä katsomassa että minkälaista juttua ihmiset näihin webbilogeihin internetissä kirjoittelevat. Täytyy sanoa että homma vaihtelee aikamoisella skaalalla, toiset kirjoittavat siitä mitä ovat internetistä onnistuneet löytämään, toiset kirjoittavat siitä kun koiralta tuli aamulla ripulipaska. Herätti ainakin luottamusta, näihinhän voi siis kirjoittaa aivan mitä sattuu.

Tällaisia löysin:

http://helvetti.com
http://www.unessa.net/
http://www.kommentaattori.net/
http://roklintu.blogspot.com/

Noista pääsekin varmaan eteenpäin jos webloggailu vielä kiinnostaa. ...Jatkuu »

Weblogi? No, kaikkeahan pitää kokeilla...

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Sähköpostilaatikkooni napsui pääherran mahtikäskyä että pitäisi tämmöinen weblogiväkkyrä koeajaa, joten tässä sitä sitten kirjoitellaan ikäänkuin ensimmäistä kertaa eläessään päiväkirjaa. Tai viestissä kyllä kovasti painotettiin että kyseessähän ei ole välttämättä mikään päiväkirja jos tästä ei halua sellaista tehdä, joten taidankin enemmän ihmetellä vaikka viimeaikaisia levyhankintojani. Kukaan ei varmaankaan halua kuitenkaan lukea siitä kuinka aamulla heräsin, menin töihin, tulin kotiin ja noudin postin laatikosta.

Ostin viikonloppuna pari cd-lättyä, toinen oli Red Hot Chili Peppersin joku kokoelma, jota mulla ei juuri ole käsillä kun jäi autoon. ...Jatkuu »

onko kesä...? »

  Tarmo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko muuten kukaan sokrulaisista kalamiehiä/naisia? (off topic)

  Lopetin kalastamisen kun vesille tuli yhden promillen ruorijuopumusraja aikaisemman puolentoista sijaan, vei kaiken ilon ja homma alkoi tuntumaan tylsältä.

Netistä napattua part III »

  Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kreikanmeri.

Jäkätijäk »

  Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Gröhöm. Alusta asti mukana roikkuneena täytyy todeta että eikai kukaan oleta että tällainen kulttuurin marginaali-ilmiöihin keskittynyt palvelu olisi kasvanut silmänräpäyksessä ja sormia napsauttaen huippusuosituksi portaaliksi. Piirit ovat ehkä pienet, mutta kyllä keskustelusta tulee suoraansanottuna vittumaista jos samoista aiheista keskustelee satoja tai jopa tuhansia aktiivikeskustelijoita. Tämä ihan vaan puolustuksena tämän palvelun puolesta. ...Jatkuu »

Stockan levyosastolla kuultua »

  Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Näitä asiakkaiden tyhmiä kysymyksiä löytyisi varmaan joka alalta niin paljon että niistä saisi kirjan tai kirjasarjan tehtyä. Pitäisiköhän alkaa keräämään? :)

Juttuja luvassa (viimein) »

  Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun kerran meikäläinenkin nakitettiin raapustamaan tuonne Weblogien puolelle koeajoraapustuksia niin uskaltaudun jo kommentoimaankin että onhan tuo aikakin saada välillä uusia artikkeleja. Toivottavasti lupauksenne pitävät.

  T: Weblogipilotti...

Asiakaspalvelua parhaimillaan

Tarmo kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Onkohan joku Palasokrun lukijoista kenties saanut HYVÄÄ palvelua Sotka nimisestä kalustekaupasta. Tulipa eilen käytyä Sotkassa pitkän poikottijakson jälkeen ja pitihän se taas kerran huomata ettei sieltä mitään palvelua saati tuotteita saa. Muutaman kerran olen sieltä jotain mainostettua tuotetta käynyt kyselemässä, enkä koskaan ole voinut ostaa mitään koska "tuote on väliaikaisesti loppu". ...Jatkuu »