Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Neal Morse: ? »

  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Erittäin hyvä levy, ostin itselleni joululahjaksi. Parasta progea pitkiin aikoihin!

Arabit on ...

hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Mun mielestä arabeilla on ihan vitusti perseessä matoja. Ne inhottavat itäsuomalaista insinööriä. :twisted:

Venäjä »

  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Venäjä on ihan ok niinku tiätsä?

  Ja se on teille kehäkolmosen sisäpuolen pelleille ihan oikein haistella hiukan naapurin savuja! Riistättä kaiken helvetin oopperan ja musiikkitalojen muodossa muuta suomea niin vitusti! Ja jotkut helvetin makasiinin palot, ketä vittu kiinnosta niinku, tiätsä?

  Saatanan etelän pellet, niinku...

iPod »

  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä iPod on mainio. Minulla on vain tämä karvalakkimalli Shuffle 512Mt.
  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Joitakin vuosia sitten kuuntelin lähes kaiken musiikin mp3-muodossa erinäköisillä toistimilla. Mielestäni äänenlaatu oli ihan loistava. Sitten jossakin vaiheessa erehdyin taas laittamaan aidon CD:n soittimeen ... voi mahdoton sitä ääniavaruutta ja soundin laajuutta. Huonolaatuiset mp3:t voivat jopa pilata erinomaisia levyjä.

  Update: Enkä todellakaan ole hifisti, äänentoistolaitteistoni on niin pragmaattinen viritys vanhaa rautaa kuin olla voi.


  Harmaa!! ...Jatkuu »

Masennuksen nopea hoito? »

  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ketamiinilla ja monilla muillakin hoidoilla on ongelmana se, että perussyy ei poistu. Eli kun hra Ketomiini on elimistöstä poistunut niin hra Masennus palaa takaisin.

  Ikävää mutta totta. Näin ainakin väitti Iisalmelainen lääkärikaverini.

  Mutta terapialla, progella, millä tahansa kannattaa asiaan puuttua jos depis on paha. Nimimerkki "kaverinsa hautajaisissa lapiota käytellyt lokakuussa 2005".
  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olen lääketutkijana paradoksaalisesti kallistumassa luontaisen rasvahappohoidon kannalle. Lääkkeet antavat hieman aikalisää, mutta ne eivät pääsääntöisesti hoida itse ongelmaa.
  Vaikuttaa vahvasti siltä että suuri osa masennuksesta ja myös monista muista hermostollisista sairauksista johtuu tulehdustilasta ja ravitsemuksen vajavuudesta : elintärkeistä hermosolujen rakennusaineista (EPA ja DHA) on kroonista puutetta. Tätä ideaa tukee vankka sekä epidemiologinen (laajoja ihmisryhmiä koskeva tilastollinen analyysi) että biokemiallinen tutkimusaineisto.
  Niillä kansoilla, jotka käyttävät runsaasti kalaruokaa/äyriäisiä, ei masennus ole kansanterveydellinen ongelma.

  30 % aivojen kuiva-aineesta koostuu DHA-rasvahaposta. ...Jatkuu »


  Täyttä paskaa tuo höpötys. Ei vika ole minun kokemassa, vaan jossakin rasvahapoissa. Onko äitisi tohtori "kerään miljoonat hyväuskoisilta tohtori Tolonen"
  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hugo 2 kirjoitti:
  Ketamiinilla ja monilla muillakin hoidoilla on ongelmana se, että perussyy ei poistu

  Minulla on kokemusta keskivaikeasta masennuksesta sekä potilaana että terapeuttina, ajattelen, että lääkityksellä saadaan aikalisä. Kohdalleenkaan sattuva lääkitys ei poista masennuksen perussyytä, mutta jos saat samalla asiantuntevaa terapiaa ja olet lääkkeen avulla riittävän toimintakykyinen käsittelemään elämäntilanteesi kannalta merkityksellisiä asioita, voit ehkä selättää masennuksen. ...Jatkuu »


  Tässä on puolestaan niin paljon viisautta, etten minäkään fanaatikko olisi moiseen koskaan pystynyt. Ylituomari Hugo2 on puhunut, UGH!

www.progolforum.com

hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Eli tällainen uusi progefoorumi myös olemassa...

Israel »

  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0


  Näinhän se tuntuu usein menevän, että ne jotka kiivaimmin vastustavat abortteja ja vaikka nyt näitä kantasolututkimuksia sillä perusteella, että "elämää pitää kunnioittaa" ja että "murhaaminen on väärin" ovat myös usein niitä, jotka innokkaimmin kannattavat kuolemantuomioita sekä tiettyjen valtioiden "oikeutta puolustautua" ja ovat vielä "vakaumuksellisia kristittyjä".


  Israelissa nainen saa valtion laskuun abortin, jos nainen haluaa. ...Jatkuu »
  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  30 valtiota laillisine aborttilukuineen tuhatta 15-49-vuotiasta naista kohden. Tilastot ovat vuodelta 1996. Lukemat vaihtelevat paljon, johtuen eri valtioiden muunmuassa elämänkatsomuksista, kulttuurieroista ja varallisuudesta. Alankomaat on Euroopan aatelia aborttitilastoissa. Taulukko 2. Abortteja tuhatta 15-49v naista kohden eri valtioissa v. 1999 ellei toisin mainita (Stakes/raskaudenkeskeytysrekisteri).

  Vietnam 111 Norja 16 Kuuba 78 Tanska 16 Romania 78 Hong Kong 15 Venäjä 69
  Islanti 14 Valko-Venäjä 68 Israel 14 Bosnia ja Herz. ...Jatkuu »
  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nythän Libanonissa sählää nimenomaan Hizbollah, joka on täydellisesti Syyrian organisaatio.
  Kun plo vetäytyi Libanonista 1982 Tunisiaan jäljelle jääneet plo:n sotilaat tapettiin kylmäverisesti. Tappajina eivät suinkaan olleet Israel tai edes Libanonin kristityt vaan Syyrian armeijan komentamat henkilöt.

  Alla kuvaus wikipediasta, kuinka paljon syyrian tuolloinen johtaja rakastikaan Arafatia...
  Kannattaa lukea tarkkaan.


  The hostile attitude to Israel meant vocal support for the Palestinians, but that did not translate into friendly relations with their organizations. ...Jatkuu »
  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.internetix.fi/futuralehti/2002_4/02_4_015-025.pdf


  Dosentti Tammisen näkemys Hitlerin ajan sairaiden arjalaisuusoppien sekä hinduismin yhteyksistä. Hienoa tekstiä.


  Alkuperäiseen otsikkoon viitaten...
  CNN väittää Iranin pyytäneen tätä tuoreinta selkkausta Syyrian siunauksella, jotta maailma unohtaisi Iranin ydinpommileikit toistaiseksi.

  Todella ikävä ja valitettava homma tuo suomalaisen rauhanturvaajan kohtalo.

  Rabinin ja Arafatin suhde alkoi päästä jo erittäin rakentavalle pohjalle. Nämä kaksi herraa olisivat ehkä saaneet jotain hienoa ja pysyvää aikaiseksi. ...Jatkuu »
  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No onneksi meillä on Syyria ja Iran, jotka mielellään ottavat huolekseen palestiinalaisten asiat! Siinä voittaa demokratia, sukupuolten välinen tasa-arvo sekä uskonnonvapaus. Hienoa että on todellisia vaihtoehtoja!! :twisted:
  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sitten kun arabit vuonna 2200 ovat juutalaiset omien haaveiden mukaan viimeistään ajaneet mereen, niin sittenpä alkaa helvetin verinen shiiojen ja sunnien välienselvittely. Tappamalla aina toisesta on luultu pääsevän eroon. Fatah ja Hamas vannovat sisällissotaa jo nyt. Fatah haluaa aidosti itsenäisen Palestiinan ja tehdä Israelin kanssa rauhan. Hamas nuolee sovinistisen Syyrian hallitsijasuvun karvaista pe***ttä kera Iranin hullujen. ...Jatkuu »
  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minä olen varmaankin eniten syöltänyt Israelin suhteen myönteisiä kommentteja tällä palstalla. Kuitenkin minä ja moni israelilainenkin näkisi mielellään Palestiinan valtion olevan olemassa. MUTTA jos tämä valtio on jonkinlainen al-Assad -suvun (=syyriaa hallitseva diktatuurisuku) paskainen sovinistinen satelliittivaltio, niin sittenpä ei ns. höpö-palestiinaa tarvita tasan mihinkään. Sensijaan aidosti itsenäistä Palestiinaa minäkin tervehtisin ilolla. ...Jatkuu »
  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Muistaako enää edes israelilaiset niitä sotilaita, joiden takia muka myös hyökkäys Libanoniin tapahtui? Harmi että Syyrialla ja Iranilla on paljon huonommat mahkut sotkeutua aseellisesti tilanteeseen kuin mitä jenkeillä on.


  MZ ja PINULK! Kaljat tarjoan molemmille, koska teillä sentään on joku mielipide. Mutta ei helv..tti MZ (anteeksi nyt kiroilu varmuuden vuoksi kummallekin), oletko sinä arabi tai muslimi? Vastaa nyt ihan rehellisesti. ...Jatkuu »
  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toisaalta, eihän tällä meidän pienen pienen keskustelupalstan säälittävillä lässytyksillä ole mitään merkitystä tämän pienen yhteisön ulkopuolella.

  Mutta toisin kuin arabimaissa, me voimme täällä (Hugo2, MZ, PINULK) ottaa sanaa vastaan ja sanaa tarjota. Ikään kuin mielipiteitä tarjota kokeille ja oppia siitä mitä tämä osin hyvinkin oppinut virtuaaliyhteisö siihen vastaa.

  Tämähän on mitä mainioin pelikenttä. ...Jatkuu »
  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Libyan sosiaaliturva ei tasan tarkkaan koske koko kansaa. Tutustu vaikka tähän...
  http://www.hri.ca/fortherecord1997/vol2/libya.htm


  The Committee noted with concern that: despite legislation guaranteeing full equality between women and men, the government has argued against the enjoyment by women of certain family and civil rights on the basis of Sharia law; the gap between law and practice related to labour rights -- notably concerning trade union activity, the right to strike and the right to conduct free collective bargaining -- is quite significant; living and working conditions for foreign workers on the Great-Man-Made River project are appalling; foreign employees accused of infringing disciplinary rules may be punishable by penalties of imprisonment which can include compulsory labour; different rates of payment of pensions for foreign and Libyan workers are maintained and therefore are discriminatory; reports have been received that, during the second half of 1995, thousands of foreign workers were arbitrarily expelled from Libya and not given adequate compensation; there was no possibility for a legal or judicial remedy against those expulsions; the government had asserted that these foreign workers were the cause of many of Libya’s social problems such as violent crime, immoral activities, black market transactions, drug trafficking, trafficking in women, and the spread of communicable diseases; the government viewed HIV/AIDS as a problem essentially relating to foreigner workers; and that Libya has indicated that foreign workers who are working there with valid work permits and subsequently become HIV-positive are usually deported. ...Jatkuu »
  hugo2 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pinulk tai joku kyseli mihin perustuu Israelin myönteisyyteni?

  Tässä muutama kohta, jos jotakin nyt oikeasti sattuu kiinnostamaan...

  1) Israelin alueella nainen kun raiskataan, niin naisen ei tarvitse oikeudenkäynnissä ensimmäiseksi hommata neljää miestodistajaa Syyrian tyyliin todistajaksi eikä naisen tarvitse todistaa ettei vietellyt miestä. Tuolla alueella harva valtio kohtelee oman maan naista niin hyvin kuin Israel. ...Jatkuu »