Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

The Who »

  Magdalaine kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  The Who on hyvä, pidän ja kuuntelen paljonkin, mutta en tavallaan kausittain. Joskus siihen musiikkiin siis lähes kyllästyy, mutta tauon jälkeen jaksaa taas. Silti sanoisin olevan selvästi yksi kovimmista bändeistä. Olen kuitenkin vähän myöhäisherännäinen tämäkin bändin suhteen, eli mitään kymmeniä vuosia ei ole tullut kuunneltua.

  Livebändinä näytti toimivan, vaikka olen nähnyt luonnollisesti vain kerran eli viime kesänä Hartwall Areenalla (niiden neljän näkemiseen ei luonnollisesti voi olla mahdollisuutta, koska olen syntynyt niin myöhään). ...Jatkuu »

Paras musiikkilehti »

  Magdalaine kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Classic Rockia aloin tilaamaan, vaikka onkin melko kallis lehti ainakin omalle kukkarolleni. Se on vain hyvä, ja joka kerta löytyy paljon juttua itseäni kiinnostavista bändeistä. Olen löytänyt hyviä vanhoja "uusia" bändejä sekä uuttakin musiikkia tuon lehden kautta.

  Mojoa en ole ikinä nähnytkään täällä, koska toistaiseksi asun missä asun. Kiinnostaisi kyllä lukea. ...Jatkuu »

Lempparibiisisi juuri nyt »

  Magdalaine kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Rory Gallagher - Crest of a Wave

  Kävin eilen taas ostamassa levykaupasta lisää Rööriä, mutta tuo biisi ei kyllä ole siltä Jinx-levyltä, jonka hankin. Oma henkilökohtainen suosikkini kuitenkin. Kunhan kerkiän Jinxiä kuunnella enemmän, niin voi olla, että sen biisit nousevat suosikkilistalleni.

Rush Suomeen! »

  Magdalaine kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No niin, rekiströidyin äsken tänne ja huomasin ensimmäisenä kommentoida tänne. On Rush todellakin mahtava bändi.

  Itse sain katsomosta 112, olisin toivonut jostain 120 mutta kun sain lipun tilattua vasta iltapäivällä. Kerran olen vaan aikaisemmin Hartwallilla käynyt, tänä vuonna tulee pari keikkaakin. Pelottaa vähän etten näe tuosta alakatsomosta (en ole ennen ollut siellä), mutta toivotaan että screen on niin näkee jotakin.
  Magdalaine kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onhan tuollainen lippujen haaliminen kieltämättä törkeää. Onneksi sellainen ei päde jos on seisomakatsomo permannolla, mutta tuollaisissa Rushin kaltaisissa konserteissa on oikeasti epäreilua käytäntöä. Itse meinasin muuten saada lipun (menen siis yksin, luonnollisesti kaverini eivät tunne bändiä) F-permannolle, mutta tajusin liian myöhään koulun koneella ollessani että tiliavain oli unohtunut kotiin (suunnittelin siis kaiken etukäteen), joten sain vasta kahden aikaan iltapäivällä tilattua. ...Jatkuu »

Maailman parhaat kitaristit »

  Magdalaine kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No mutta Ritchie Blackmore todellakin on paras, paljon parempi kuin Steve Morse. En ole muusikko ja tiedän kitaransoitosta ja vastaavasta suunnilleen sen verran kuin keskiverto musiikinkuuntelija tietää, mutta olen viime aikoina kyllä alkanut kiinnittää huomiota riffeihin, lavakäyttäytymiseen ym. Blackmorella on uniikki soittotyyli, minusta sen erottaa muista. Melkein mitä tahansa Blackmoren aikakauden (ainoaa ja oikeaa) Deep Purplea ja Rainbow'ta. ...Jatkuu »

Judas Priest »

  Magdalaine kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En varsinaisesti osaa sanoa parasta. Tavallaan voisin sanoa British Steelin, sehän on klassikko levy ja löytyy bändin kenties tunnetuin (tosin ei mikään loistava eikä paras) biisi Breaking the Law. Niin unohtamatta Living After Midnightia. Jos hittien arvostusta ei tunneta, British Steel ei ole paras.

  Sad Wings of Destiny sitten ehkä paras. ...Jatkuu »

Camel »

  Magdalaine kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jotain olen tältä bändiltä kuullut, enempää en osaa sanoa. En ole varsinaisesti mikään progeihminen, enkä osaa soittaa kunnolla oikein mitään soitinta. Eipä se haittaa, on tuo proge siitä huolimatta suuressa arvostuksessani. Pitäisikö sitten sanoa että Camel ei ole progea kun on niin melodista?

  Pitääpä silti hankkia joku levy käsiini.

Rockelokuvat »

  Magdalaine kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Almost Famous on aika mahtava. School of Rockin ostin DVD:lle vähän aikaa sitten, ja pakko myöntää että hauskaa kamaa onkin. En ole montakaan rock-elokuvaa nähnyt, mutta erittäin kovasti haluaisin nähdä mahdollisimman monta leffaa. Voisi DVD:lle yrittää hankkia.

  Hmm bändeistä kertovista haluaisin nähdä ainakin kaksi:
  The Doors
  Hysteria - Def Leppard Story (tällainenkin on, olisin kiitollinen jos Suomesta saisin leffan käsiini)

  Siis todellakin tuo Phantom of the Paradise. ...Jatkuu »

Tim Burton »

  Magdalaine kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Burton on elokuvamaailman jumalani. Varmasti innostus lähti Saksikäsi Edwardia katsoessani, sitten tuli katsottua useampiakin muita elokuvia. Henkilökohtainen suosikkini on ehdottomasti Beetlejuice. Eihän Deppiä siinä näy siinä leffassa, mutta itse olen maailman ainoa ihminen varmasti, joka sanoo ettei Depp niin hyvä ole kuin mitä yleensä ylistetään. Pidän toki hänen suorituksistaan näissä leffoissa, onhan Burton-Depp mahtava yhdistelmä. ...Jatkuu »

Noin yleisesti progesta, tai mitä vaan progesta »

  Magdalaine kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Saavatko progen kuuntelijat kuunnella myös punkkia, vaikka punk oli aikoinaan se tarkoitus progea vastaan? Minusta ei kyllä taida olla progehomoilijaksi. :lol: