Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Facebookissa kirjoitettu osa 1, tule kaverikseni?

vaskela kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : -1
1. Suomi ensin.
2. RAJAT KIINNI, ISIS ULOS.
3. SOTE, laitettava yksityistäminen kuriin. Voittoa tuottamattomat liikelaitokset, hoitamaan vanhainkoteja.
4. KIKY lopetettava.
5. Ajetaan autolla ja sammutetaan kaivospalot.
6. Laitetaan kapuloita EU:n rattaisiin, Suomi vapaaksi
Suomi takaisin puolueettomaksi maaksi, ei ole tällä hetkellä.

Vankilan kautta omaan maahan, niin tavat on tuttuja.

Tiedustelulaki on hyvä asia, ei koske tavallista rehellistä kansalaista …. ...Jatkuu »

Ajetaan autolla ja sammutetaan palot?

vaskela kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : -2
Sammutetaan palot.

Kansainvälistä yhteistyötä tarvitaan muodostamaan metsäpalojen sammutus joukkoja. Voitaisiin toimia naapurimaiden kanssa yhteistyössä ja hankkia sammutuskoneita sekä helikoptereita. Nämä joukot olisivat aina siellä missä palaa ja kaikki maksaisivat yhdessä kustannukset. Venäjän peltojen kulotus ja metsäpalot pitää saada kuriin, tarjotaan apua myös heille. Oljet pellolta paaliin ja bioenergiaksi. Kreikan, Espanjan, Australian ja USA:n pitää seurata esimerkkiä. ...Jatkuu »

Kansalaisaloite menossa läpi.

vaskela kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 1
Kansalaisaloite perintö- ja lahjaveron poistosta on menossa läpi. Aloite on kerännyt jo 40 000 nimeä ja vielä on kaksi kuukautta aikaa 6.5 asti.

Leskien ja surevien lasten osa on maksaa perintövero ja jopa menettää synnyin kotinsa se takia. Perintöveroa ei maksa rikkaat, köyhät pysyvät köyhinä ja keskiluokka kurjistuu. Leima-/varainsiirtovero 1,8-4% riittää, tätä veroa jos nostetaan 1% on perintöveron tuotto kuitattu. ...Jatkuu »
  vaskela kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä nyt Pekkarista harmittaa. On liikaa töitä eduskunnalla, joutuvat kuuntelemaan kansaa kansalaisaloitteiden kautta. Pekkarinen onkin esittänyt kansalaisaloitteen poistoa tai ainakin rajan nostamista 100 000 - 150 000 nimeen, niin ei häiritse lomia.

  Nyt lisää nimiä kansalaisaloitteisiin, kirjaudu ensin kannata sitten...ohjeet ovat siellä hanurista, niin kuin koko hallituskin.
  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2665

Markka in!

vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
Markka in!

Hallituksen euron tukemiseen tarkoitettu tupla tai kuitti ohjelma, lievennettiin. Euroa tuetaan 8,0 miljardilla ja oli päätetty tupla tai kuitti, eli summa on kohotettu 16 000 miljoonaa eli 16,0 miljardiin. Summaa alennettiin nyt 12 miljardiin eli 12 000 miljoonaan. Tähän mennessä muille maille; Irlanti 770 miljoonaa, Islanti 320 miljoonaa, Kreikka 1,6 miljardia, uutena Portugali 1,2 miljardia ja tämä on vasta alkua. ...Jatkuu »

Äänestättekö Simo Toinia? »

  vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  277 on aika hyvä?

Tekeekö Soini Väyryset?

vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tekeekö Soini Väyryset?

Timo Soinin käänsi takkinsa, korjaan vaihtoi mieltään Nadon ja EU:n suhteen. Brysselissä Timo Soinin korvaa EU-myönteinen Sampo Terho. Mikäli Timo Soinille ei tarjota ministerin paikkaa hallituksessa, luovuttaako Timo Soini kansanedustajan mandaattiaan? Kaikki muistanevat Paavo Väyrysen 2007, joka odotti kansanedustajan mandaatti kädessään kunnes hänelle luvattiin ministerin salkku. Tekeekö Timo Soini samoin? Olen lyönyt asiasta monta kahvikuppia vetoa, eli Timo Soini ei jää Suomeen ilman ministerin salkkua. ...Jatkuu »

EU-lippu palaa

vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
EU maanpetturuus?

Pääministeri Mari Kiviniemi haukkui oppositiota ”maanpettureiksi”, ilmeisesti hän tarkoitti EU-liittovaltion pettämistä. Uutisissa on yleisesti kerrottu euron tupla tai kuitti tukiohjelmasta. Jyrki Katainenkin antoi lausuntoja. 8,4 miljardia siis tuplataan 16,5 miljardiin. Valtion velka kasvaa 22 % 77 miljardista 93,5 miljardiin ja kaikki tämä vain muiden maiden pelastamiseksi, mutta kuka pelastaa Suomen sitten?
Suomessa liittovaltiosopimus hyväksyttiin eduskunnan toimesta 05.12 2006 itsenäisyyspäivämme aattona, todella härskiä toimintaa. ...Jatkuu »

EU OUT, MARKKA IN. Mielenosoitus

vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : -1
EU OUT, MARKKA IN. Mielenosoitus
10.03 klo 16:00 - 17:00
Paikka Mannerheimintie 30, eduskuntatalo.

Nyt pitää saada markka takaisin ja lopettaa euron tukeminen miljardeilla.

Vaalikoneet?

vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
Joko on käyty testaamassa?
Olin itseni kanssa n 92 % samaa mieltä.

http://www.mtv3.fi/vaalikone

Koulun pakolliset kielet.

vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
Koulun pakolliset kielet.

Vielä tälläkin hetkellä vaikuttaa 1 600 – luku kouluumme ja koulukulttuuriimme, pakkoruotsin lailla. Silloin siirrettiin ruotsalaisia asumaan Suomeen, eripuolelle maata.
Suomi on pakollinen kieli suomessa. Hyvä, näin tulee ollakin. Ruotsi ei enää. Se on vain yksi kieli, muiden pienien kielien joukossa. Pakollinen ensimmäinen vieraskieli on joku entinen siirtomaavaltakieli, sen jälkeen toisen vieraan kielen valinnan pitäisi olla vapaaehtoinen, mutta toisaalta edelleen pakollinen. ...Jatkuu »

Töitä nuorille.

vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
Töitä nuorille.

Meillä vallitsee kohta työvoimapula tietyillä koulutusaloilla ja yleensä kaikkialla, näin meille kerrotaan. Edes hallittua maahanmuuttoa en pidä pitkäaikaisena hyvänä ratkaisuna ja aina ensin on tarjottava töitä suomalaiselle työvoimalle. Oppilasmäärät tulee laskea entistä tarkemmin, ettei pääse syntymään ylikoulutusta tietyille aloille ja toisille taas työvoimapulaa. Koulutuksen suuntaa voisi myös vaihtaa entistä helpommin. ...Jatkuu »

Äänten lasku tosinetti TV?

vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
Äänten lasku tosinetti TV?

Äänestyspaikoille pitää saada ETYj:n tarkkailijat 2011 eduskuntavaaleihin. Vaalilautakunnalle takkien, pikku-ja villatakkien pitokielto. Ääntenlaskennasta ei saa poistua, ennen kuin kaikki äänet on laskettu. Näin internetin aikakaudella voitaisiin ääntenlaskun aikaan avata suora nettiyhteys kansalaisten ruutuihin, eli kansalainen voisi netin välityksellä valvoa ääntenlaskua, millä tahansa ääntenlaskupaikalla. Tosi-TV oli menestys, miksei suora ohjelma äänestyspaikalta?

Kansanedustajalle voitaisiin asettaa kelpoisuusehtoja lisää. ...Jatkuu »
  vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jos sopii kysyä niin askarruttaisi


  Minusta sananvapaus on hyvästä, vaikka tappouhkauksella "höystettynä".
  http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/adressi

  Myös netissä pitää olla täydellinen vapaus.

  Välillisten verojen korotus on köyhän ja keskiluokan kyykytystä rikkaiden kustannuksella. Kannatan myös työmatkojen vähennysoikeutta. Ylin vero% on nyt n. 50,1

  Niin, Karpelaa lienee kiittäminen? Maksu menee jokaisesta lainatusta kirjasta, levystä yms. Netissä voisi olla enemmän musaa vain kuuntelu mielessä, eli laitat levyt soimaan halutussa järjestyksessä....tosin laiton kopiointi on eri juttu. ...Jatkuu »

Eduskuntavaalit 2011 »

  vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No, löytyykö täältä isänmaallista ehdokasta? Eli, asetu itse ehdolle!
  T: Jyrki Vaskela

Kehdosta hautaan.

vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
Ruoskaa loppuun asti.

SAK/eduskuntavaalit 2007 ohjelma sivu 11 Työikäinen väestö 15-74 vuotiaat. Eduskuntavaali ehdokkaille 2007 kerrottiin sairaseläkkeellä olevien kuntoutusohjelmasta ja uudelleen koulutuksesta takaisin työelämään. Kaaviosta saisi sellaisen kuvan, että eläkeikärajaa ollaan nostamassa 65:stä ikävuodesta 75 ikävuoteen? Sivu 7 kerrotaan 2010 työikäisten 20-64 vuotiaan määrän laskevan huomattavasti ja eläkeläisten yli 65 vuotiaan nousevan huomattavasti.

Työssä jaksaminen eläkeikään asti eli 65 ikävuoteen ruumiillisessa työssä on epätodennäköistä. ...Jatkuu »
  vaskela kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minulla kyllä on ratkaisu asiaan... taidankin lähteä ehdokkaaksi.

  Jep, mukaan vaan. Kai sitä itseensä voi luottaa...jos minun kohdalla empii?