Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Total Recall DVD

Sunkka kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
Arnold Schwarzenegger & Sharon Stone, Ohj. Paul Verhoeven (1990

Upea toimintascifirymistely ja nokkela juoni. Juuri DVD:lle ilmestynyt Total Recall in tietenkin K-18 ja sisältää kaiken oleellisen eli sitä eivät ole psykopaatit leikelleet. Philip K. Dickin novellista (kirjoittakaa nyt edes Philip oikein, yksi ällä) paisutettu elokuva on sikäli luova että Dickin alkuperäisessä novellissa ("We can remember it for you wholesale" 1965) ei edes käyty Marsissa vaan novelli perustui muistisiirrännäisiin ja Rekal-nimiseen firmaan. ...Jatkuu »

King Crimson: Heavy ConstruKction 3CD live

Sunkka kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
Kun uusin King Crimsonin studioalbumi the construKction of light ilmestyi, kuuntelija äimisteli uskomattomia soundeja ja erittäin monimutkaisia kappaleita. Mielessä kävi helposti että kivahan sitä on studiossa kikkailla kaikenlaista mutta soitappa sitten livenä näitä! King Crimsonin uutuus, kolmen CD:n konserttipaketti osoittaa lannistavan selvästi sen että nuo biisit voidaan soittaa myös livenä. ...Jatkuu »

Nightwish - From Wishes to Eternity - Live DVD

Sunkka kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
Odotettu Nightwishin DVD osoittautui odottamisen arvoiseksi. Upea kuva ja loistava ääni! Jos yhtään diggailet Nightwishiä, tämä DVD on ehdoton hankinta. Tai jollei käytössä ole DVD-soitinta, silloin kannattaa hankkia se rinnakkainen VHS-video-julkaisu vaikka siitä puuttuukin osa materiaalista. Tai vähintään samasta konsertista taltioitu CD. No jopas on monessa formaatissa tarjolla!

KonserttiCD julkaistiin hyvissä ajoin viimekuussa (maalis-), DVD 23.4. ...Jatkuu »

2001: DVD-opas aloittelijalle ja harrastajille

Sunkka kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
Digitaalinen monikäyttölevy DVD on loppujen lopuksi vain aiempaa edistyneempi muunnelma CD-levystä. Mutta mitä kaikkea parempaa se tarjoaakaan vanhaan verrattuna: laajan tallennuskapasiteetin, digitaalisen kuvan ja äänen. DVD korvaa jatkossa CD-ROMin. tällä hetkellä valtaosa levyistä sisältää kuitenkin elokuvia. DVD onkin mullistanut kotiteatterista haaveilleen maailman.

Mutta mistä sitä aina tietäisi mikä levy on hankinnan arvoinen ja mikä ei, levythän maksavatkin enemmän kuin videofilmit. ...Jatkuu »

Pro-X Aktiflex 11 aktiivikaiuttimet

Sunkka kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
Pro-X on suomalainen, Muuramessa toimiva elektroniikkavalmistaja jonka yhtenä alueena ovat korkealaatuiset hifikaiuttimet. Pro-X Group on erikoistunut elektroniikan ja audio-alan tuotteiden kehittämiseen, suunnitteluun, valmistamiseen, konsultointiin ja markkinointiin eli varsin moneen soppaan lusikkaa tökitään. Palasokerin tuotearvostelussa on tällä kertaa pari aktiivisia hifi-kaiuttimia jotka sopivat hyvin vaikka studiomonitoreiksi.

Omaa kotiteatteria tällä hetkellä rakentavana etsin tietysti pätevää tavaraa joten mahdollisuus päästä kokeilemaan Pro-X Aktiflex 11 aktiivikaiuttimia oli loistava tilaisuus monestakin syystä. ...Jatkuu »

Eläkeläiset - Suuri Suomalainen Juopottelukirja

Sunkka kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
Ehdin lukea monta kirja-arvostelua SSJ:stä ennen kuin pääsin käsiksi varsinaiseen kirjaan. Kirjoittajan alkusanoja ei olisi edes tarvinut lukea sillä ne oli taitavasti kopioitu kirja-arvosteluihin. Välttääkseni jäämästä kiinni sellaisesta (vaikka usein sitä teenkin), olen nyt itse kirjoittanut tämän arvostelun, kopioimatta alkusanoista.

Suuri Suomalainen Juopottelukirja on kirjoitettu haastattelujen muotoon, haastattelujen perusteella, joten se on jokseenkin samanlaista luettavaa kuin esim. ...Jatkuu »

Faye Wong - Fable CD

Sunkka kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
Yksi Hong Kongin ja koko Aasian suosituimmista naislaulajista, Faye Wong julkaisi uusimman pitkäsoittonsa Fable 20. Lokakuuta 2000. Odotettu uutuus ei tuonut juurikaan uutta, itse asiassa kappaleet kuulostavat liiankin tutuilta, ovat tosin sikäli tietysti helposti Fayen fanien mieleen.

Nuorena tyttönä Hong Kongiin Kiinasta muuttanut Faye on taas laulanut suurimman osan kappaleista Mandariinin kiinaksi ja vain kaksi cantoniksi. ...Jatkuu »

Hollywood - Universal Studios - Pismo Beach »

  Sunkka kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuo jonottaminen ameriikkalaisissa huvipuistoissa on ihan järkyttävää. Disney Worldissä jonoteltiin mm. avaruusvuoreen tunti ja muihinkin laitteisiin samoja aikoja. Ei ehdi kovin monessa laitteessa käydä. Ihan perseestä. No, ameriikkalaiset ovat kai itse tottuneet siihen jonotteluun?

Tyhmät ihmiset »

  Sunkka kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla oli ameriikkalainen tähtihetki New Yorkissa Vapaudenveistoksen lautalla 2002:
  Juotiin siinä kokikset avovaimoni kanssa laivan kansibaarissa ja menin hakemaan lisää. Odotin jonossa tovin ja kun pääsin vuoroon, nostin muovituoppini (kertakäyttötuoppi) tiskille ja sanoin: "Can I have another Coke, please?" Myyjäpoika kääntyi toisen tarjoilijan puoleen ja kysyi: "Do we do re-fills?" johon toinen vastasi "No". ...Jatkuu »

Veneilykauden aloitus »

  Sunkka kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nuo upeat valkoiset veneet ovat venäläisten veneitä. Ovat talvisäilytyksessä ja huollossa Kotkassa. Niitä käsittelevä firma tekee hyvää tiliä ja samalla tuo paikkakunnalle vähän lisäväriä (valkoista).

400 000km yksin autossa »

  Sunkka kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Laskeskelin tuossa yhtenä päivänä, että olen ajellut 18 vuoden aikana jo about 800.000 km. Mutta se on ammatinvalintakysymys sikäli, että kun on ammatiltaan edustaja niin pääsee siinä sitten autoilemaan työkseen. Tosin tässä ammatissa olen ollut vasta 14 vuotta. Nykyisin tulee mittariin noin 50-60 tkm vuodessa.

  Aiheesta on myös seurantablogi Jaken Peltilehmät-sivuilla: http://jake.palasokeri.com/category/peltilehma/

Tallinnassa »

  Sunkka kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minäkin olen hakenut kesällä 1500e:n lastin Tallinnasta, tosin häätarkoitukseen. Mukana oli kuoharia ja paljon viiniä sekä sitten tietysti bisseä ja siideriä. Aika paljon jäi yli vaikka 180 sukulaista ja tuttavaa niitä yritti hävittääkin. No, eipä tarvitse käydä Alkossa ihan heti.

Kaasua »

  Sunkka kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Turvallisen tuntuista homma...

Kitara rikki »

  Sunkka kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Otas, Esa, itse ensin irti se Teiskon plugiliitin sieltä kitarasta ja katsot, onko se vastakappale vaan vähän vääntynyt. Tuo piuhanvääntäminen viittaa siihen, että näin olisi ajanmittaan käynyt. Itse liitin on yleensä hyvin yksinkertainen pätkä rautaa, missä on pieni kolo. Taivutat sitä varovaisesti, että kontakti paranee. Näin olen joutunut itsekin tekemään. ...Jatkuu »

Kitaraa coveriin

Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tänään sunnuntai-iltana ääniteltiin kitaroita Kevinin biisiin. Kitaristimme Ville ilmestyi paikalle ja laitettiin kamat kasaan ja heti toisella otolla Ville soitti biisin läpi niin, että otto olisi voitu hyväksyä lopulliseksi.

Päätimme kuitenkin muuttaa vähän sovitusta ja sointuja ja Ville sitten soitteli biisin muutaman kerran läpi uudestaan ja se oli siinä. Sooloja soitellaan jonain muuna päivänä, piakkoin kuitenkin, toivottavasti.

Sitten kuunneltiin vähän Stonen ekaa LP:tä, lähinnä siksi, että olin juuri lauantaiaamuna saanut luetuksi suomi-metallin historiasta kertovan "Rauta-aika"-kirjan. ...Jatkuu »

Cover-biisi etenee

Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
No nyt on viimein rummut siirretty Rolandista tietsikalle. Ei se nyt ihan niin yksinkertaista ollutkaan. Tai olisi kyllä ollut, mutta kun minulla sattui yksi ajatusvirhe siinä ja taistelin kauan sitten sen takia... Eka kerta on just tällaista.

Nyt on jo equalizoitu ja kaiutettu ja kaikkea, kohta pitäisi alkaa soittaa kitaraa päälle. ...Jatkuu »

Cover-biisiä edelleen, tietysti.

Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Soittelin torstai-iltana rummuilla 8 mielestäni hyvää ottoa, joista vähän editoimalla saisi tosi hyvän. Soittelemisen jälkeen menin saunaan ja siinä lauteilla istuessa biisi pyöri edelleen mielessä, varsinkin lopun kitarasoolo. Sitä ei ole midiraidalla, joten sen alkukohtaa ei ole merkitty lunttiraidalle, jota kuuntelen soittaessani. Viikko sitten keksin siihen jonkinverran uutta materiaalia, sen Kevinin alkuperäisen soolon lisäksi, koska Kevin toistaa saman teeman muutaman kerran ja on aika kaavamainen. ...Jatkuu »
  Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No nyt on viimein rummut purkissa. Soundit ja tyyli ja toteutus ovat aikalailla erilaiset kuin ihan ekassa otossa, ekassa sessiossa viikkoja sitten, mutta selkeesti parempaan suuntaan, joka suhteessa. Nyt on edessä rumpuraitojen siirtäminen tietokoneelle minun Rolandin kovalevytallentimesta. Eka kerta, saas nähdä, miten onnistuu. Midi-aikakoodit pitäisi olla ok joten siirto pitäisi onnistua ihan helposti. ...Jatkuu »

Tukholmanristeily

Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Käytiinpä tuossa Tukholmassa Silja Serenadella, tai oikeammin Resonadella, jäät täristivät laivaa aika kovasti. Tukholmaan saavuttiin ajallaan, mutta paluu Helsinkiin saapui kaksi tuntia myöhässä jäiden takia.

Vaikka kävin kaikki tärkeimmät kohteet Stokiksessa, eli Science Fiction Bok Handel, Mega Skiv Akademiet ja Skiv Huset niin enpä ostanut mitään. Mutta Burger Kingissä sentään käytiin perinteiset hampparit syömässä. ...Jatkuu »

Cover-biisin kimpussa edelleen...

Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tänään illalla kuuntelin sitä eilistä soittoani ja panin merkille, että vähän pitäisi editoida sitä. Aika pitkälle pääsin puuhissani kunnes huomasin, ettei yhdestä kohdasta ole muissakaan otoissa hyvää ottoa niin sitten päätin soittaa vähän uudestaan.

No himskatti, meiksi olikin säädellyt siinä välissä säätöjä ja nyt soundit muuttuvat niin kovasti ettei sitä uutta ottoa voikaan liittää sujuvasti siihen eilisiltaiseen... ...Jatkuu »