Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Viimeinen merkintäni - KIITOKSET LUKIJOILLE!!

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tämä on nyt sitten viimeinen merkintäni. Jonkin verran aikaa kului tuon raportin tekemiseen, sillä ei ihan heti jaksanut alkaa naputtelemaan yhteenvetoa vuodesta. Tässä se on nyt mukana. Raportin tarkoituksena on antaa vinkkejä tuleville vaihtareille.

Samalla tuhannet kiitokset kaikille päiväkirjaani lukeneille!!! Alussa aloin pitämään tätä omasta ilostani, mutta jo alkuvaiheessa lukumäärät/vierailumäärät olivat uskomattomia! ...Jatkuu »

Kuvat läksiäisistäni

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tulipas vielä merkintä, ennen viimeistä rutistusta. Täältä löytyy kuvat läksiäisistäni. Pahoittelen, että laitoin kaikki kuvat sinne. Mutta valitettavasti ei ole aikaa niitä valkata. Nimittäin eilen oli läksiäiset, ja tänään illalla olen jo Frankfurtissa...

Bileet olivat kyllä LOISTAVAT! Suomalainen booli upposi kansaan ja lisäksi ystävältä saatu mesimarja-vadelma likööri oli enemmän kuin hitti! ...Jatkuu »

Toiseksi viimeinen merkintä

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tähän sitä ollaan sitten tultu. Tämä merkintä tulee olemaan toiseksi viimeinen, mitä tulen reissultani kirjoittamaan. Yhdeksän kuukautta on kulunut siitä, kun pieni matkaaja lähti Suomesta. Ja nyt tämä matkaaja on vieraillut kahdeksassa eri maassa ja yhteensä 45:ssä eri kaupungissa! Onkin aika tehdä yhteenveto tästä ajasta, mutta sen aika on sitten viimeisessä merkinnässä... ...Jatkuu »

Viimeiset kaksi viikkoa

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tällä hetkellä on jäljelle kaksi viikkoa Milanossa oloa. Lähden 19.6 tulemaan Frankfurtin kautta Suomeen. Koska jokatapauksessa tulen Frankfurtin kautta, niin päätin pysähtyä sinne pariksi päiväksi nähdäkseni täällä olleen Maleenin ja ehkäpä pari hänen täällä käynyttä ystväänsä. Suomeen saavun 23.6, eli juhannusta edeltävänä keskiviikkona. Enhän toki halunnut missata juhannusta :)Viimeinen viikko on ollut aika täydellistä lusmuilua, sillä paljoa ei ole enää jäljellä. ...Jatkuu »

Äidin vierailu (Garda, Dolomiitit ja Verona)

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Parisen viikkoa sitten oli äitini viikon ajan Garda-järvellä. Garda-järvi on noin 130 kilometrin päässä Milanosta. Toisinsanoen ihan lähellä, ja alkumatkan aikana äiti kävikin myös vierailulla Milanossa. Joten pääsin lopulta näyttämään kaikille perheen jäsenilleni kaupungin, jossa olen viimeiset kuukaudet viettänyt. Kävimme katsomassa lähinnä päänähtävyydet ja syömässä paikallisia herkkuja. Käynti Milanossa meinasi saada huonon lopun, sillä rautatieasemalla päästyämme huomasimme radan Gardalle päin olevan tukossa. ...Jatkuu »

Reissu Ranskan Rivieralle sekä käynti San Remossa

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Viime viikolla kävin Ranskan Rivierassa, ja parhaiten vierailun voi tiivistää sanomalla paikkojen olevan täynnä glamouria ja rantoja. Otetaan yhteen Monacon rikkaat, Nicen yöelämä ja Cannesin festivaalit ja sekoitetaan ne yhdeksi vierailuksi. Toki erityisesti Cannes ja Nice on suurimmaksi osaksi vain rantakaupungeja, mutta käymisen arvoisia silti. Vaikkakaan en itse hirveästi pidä paikoista, jotka ovat joko turistikaupunkeja tai rantakaupunkeja (itseassai Nice ja Cannes on kumpaakin :). ...Jatkuu »

Artikkeli Ranskan vierailusta

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Kirjoitin artikkelin Ranskan matkastani. Eipä muuta :)

Tilannekatsaus

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Siskon ja veljen vierailun jälkeen tuli lähdettyä Ranskaan päin vastavierailulle Lauran luokse, mutta tästä enemmän sitten kun saan vähän paremman jutun aiheesta kirjoitettua. Reissun parhaat kuvat loytyvät jo täältä, sillä en jaksanut kaikkia kuvia laittaa tänne. Paluu Ranskasta oli viime lauantaina, ja tällä hetkellä olen vieläkin vähän väsynyt kaikesta matkustelusta. ...Jatkuu »

Artikkeli Italian kiertueesta ja sisarusten vierailu Formuloihin

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Ensinnäkin sain vihdoinkin lisättyä matkajutun Italian kierroksestamme. Juttu on täällä. Jutun mukana on lisäksi linkit kuviin, mutta halutessasi ne loytyvät http://misc.palasokeri.com/ketu
kautta. Artikkeli summaa aika hyvin matkan, joten sen enempää en osaa siitä sanoa. Loistava matka hyvällä matkaseuralla...

Mutta tästä matkasta on tosiaan jo kolmisen viikkoa, joten paljon muutakin on tapahtunut. ...Jatkuu »

Grand Tour of Italy takana / top-10 vihatuin ihminen

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Lauran kanssa tekemamme Grand Tour of Italy on nyt takana, ja olen jo parin paivan ajan rentoutunut tulevia koitoksia varten kotona Milanossa. Laura saapui Milanoon lauantaina 10.4, ja tiistaina 20.4 illalla saavuimme takaisin Milanoon. Valilla tuli nahtya Venezia, Rooma, Vatikaani, Siena, Firenze, Pisa (Laura naki) ja Cinque Terre. Talla hetkella Laura onkin jo Barcelonassa, ja ensi tiistaina tapaamme jalleen Lyonissa etela-Ranskassa. ...Jatkuu »

Haikea olo, kävelystä ja Stomp!

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Nyt on iskenyt haikea olo niin monen kotiinpaluun jälkeen. Viime viikolla lähti sekä saksalainen Maleen, että espanjalainen Anna. Ei todellakaan millään pahalla suomeen lähteneitä kohtaan, mutta jotenkin nämä lähdöt ovat vaikuttaneet enemmän. Kuitenkin Ossia, Eeroa ja Marjaa+muihin suomalaisiin on helppo tavata ja törmätä Jyväskylässä/Suomessa. Mutta ihan helposti ei tule lähdettyä käymään Valenciassa tai Frankfurtissa. ...Jatkuu »

Kuvia lisatty

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Kuvaosastoa on nyt paivitetty seka minun etta yllapidon toimesta. Jatkossa kuvat loytyvat vasemmalla valikossa olevan Galleria kohdasta Weblogittajien galleriat - Ketu. Tai vaihtoehtoisesti aina klikkaamalla linkkia, jonka yritan muistaa laittaa juttuihin mukaan. Tahan sen ainakin muistan laittaa, joten kuvat on taalla

Osoite misc.palasokeri.com/ketu toimii kylla myos, mutta suoria linkkauksia ei enaa tule noihin tapahtumiin. ...Jatkuu »

Kaverin vierailu Milanoon

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Jari Milanon sykkeessä

Nyt on takana ensimmäinen vierailu kaverin tai perheenjäsenen toimesta tänne Milanoon. Viime torstaina saavuimme Jarin kanssa Suomesta yhtämatkaa, ja eilisen maanantain aikana Jari sitten palasi takaisin arkeen ja Suomeen. Vierailu kesti torstai aamupäivästä sunnuntai iltaan (lento täältä lähtee maanantaina yöllä, joten oli järkevämpää mennä etukäteen kentälle odottamaan lentoa).

Teki todella hyvää itsellekin käydä vain turistipaikkoja lävitse esitellessäni kaupunkia. ...Jatkuu »

Käynti Suomessa

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tuliaiset Suomesta

Viime viikolla palasin viikon mittaiselta vierailultani Suomeen. Oli tosi mukava päästä näkemään edes vähän aikaa montaa kaveria ja perhettä. Mutta samalla joudun pyytämään anteeksi heiltä, joiden luona en kerinnyt käymään. Olisihan se pitänyt etukäteen jo arvata, että viikko on lyhyt aika tälläistä reissua varten. Mutta kuitenkin mukava se oli tehdä, ja onpahan taas matkavakuutukset voimassa. ...Jatkuu »

Torinossa käymässä / Juventus-Milan

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Viime sunnuntaina tuli käytyä läheisessä Torinossa. Tärkein syy matkaan oli illalla ollut Juventus-Milan ottelu (lue lisää), mutta halusin myös käydä Torinossa. Monet ovat sanoneet sen olevan yhtälailla ruma kaupunki kuin Milanokin, mutta myös moni on sitä kehunut. Itse päädyin loppujen lopuksi kehumispuolelle parilla varauksella.

Eroja nimittäin Milanon ja Torinon välillä on. ...Jatkuu »

Tapahtumakataus ja Suomessa käynti

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
Kuluneet pari viikkoa ovat menneet pitkälti asioiden hoitamisessa, tuttujen poistumisessa ja bilettämisestä. Jo pelkästään tuttujen poistuminen on aiheuttanut jonkinverran biletystä, mutta muutoinkin on tullut oltua aktiivinen sillä saralla.

Edellisperjantaina kävimme läheisessä Rolling Stonesissa, joka hintatasoltaan ko. iltana oli ihan ok. Ilta oli minulla eka kerta paikassa, ja en todellakaan pettynyt paikkaan. ...Jatkuu »

Ekat nopat, Lumesta ja kehuja

KeTu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
JES! Eilen varmistui ensimmaiset nopat taalta. Olihan se jo korkea aikakin, silla tulin tanne viitisen kuukautta sitten :) Ongelmana on vain ollut se, etta hirveasti ei opiskelumotivaatiota ole taalla ollut. Kuitenkin tutkinto on jo kasassa. Taman huomasi myos arvosanasta, silla nopat tulivat kasittaakseni huonoimmalla mahdollisella arvosanalla (sori aiti :) Tosin yhtaan en lukenut tenttiin, joten siina mielessa ok. ...Jatkuu »

Täyteläinen viikko

KeTu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
Viimeinen viikko on ollut varsin tapahtumarikas siinä mielessä, että oikeastaan koko ajan on ollut jotakin tekemistä. Ensinnäkin viikon aikana oli Italian karnevaalit (erillinen juttu ) (kuvia Ivrean karnevaalista), projektimme palauttaminen ja monen tutun lähteminen. Valitettavasti vain projektin palauttaminen ei mennyt ihan putkeen, sillä meillä ei ollut mukana yhtä vaadittua osaa projektista. ...Jatkuu »

ENSILUMI!

KeTu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tuli tanaan pieni koti-ikava, kun ekaa kertaa nain Milanossa kunnolla lunta maassa. Oli yolla tullut lunta, ja valilla asuntola-yliopiston on iso puistoalue. Ja nurmikko oli lumen peitossa! Tuntui ihan silta, etta olisi ensilumi syksylla.. *Sigh* Pari viikkoa sitten tuli kylla lunta, mutta se ei jaanyt maahan.. Samalla on toki hyva muistaa, etta nyt on 20.2!-) Jokatapauksessa voisi tanaan soitella kotiin, ja tiedustella kuulumisia..

Tunnelmat, matkustelut, Pantani ja Brutto puttana

KeTu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tällä hetkellä on vähin ristiriitaiset tunteet täällä Modenalla. Ensimmäiset lähtijät ovat nyt palanneet kotimaihinsa, (terveisiä Marja), ja uusia tulijoita alkaa saapua. Kuitenkin viimeisen neljän ja puolen kuukauden aikana on tullut tutustuttua asuntolassa oleviin ihmisiin ihan eri tavalla, kuin mitä esimerkiksi suomalaisessa asuntolassa koskaan voisi tutustua. Ja samalla kun vanhat ystävät/tutut palaavat kotiinsa, niin uusien tulijoiden osalta pitäisi pyrkiä vähän aktivoitumaan ja alkaa tutustua heihin. ...Jatkuu »