Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Saalbach Skicircus

MagnusK kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 1
Olen ollut joulukuusta asti Saalbachissa hiihtelemässä kun mun yhdellä frendillä on alppimaja siinä aika lähellä keskustaa ja hissejä. Sillä ei nyt mene oikein lujaa eikä se itse pääse sinne tänä talvena joten me lähdettiin yhden kertun kanssa vähän laskettelemaan. Tää kerttu on yhden mun kaverin pikkusisko ja tosi kiva rantaruotsalainen, vaikkei mun mielestä ihan oikeaa ruotsia puhukaan. ...Jatkuu »

Peninsula

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 3
Tällä Hong Kongin matkalla asuinkin koko ajan The Peninsula Hotellissa Tsim Sha Tsuissa eli Kowloonin niemen kärjessä. Kyseinen hotelli on viiden tähden luukku ja yksi maailman hienoimmista. Itse en olisi ehkä Peninsulassa viitsinyt asua, koska se on vielä paljon kalliimpi kuin The Ritz Carlton mutta se firma, joka minut kutsui työmatkalle, halusi ehdottomasti asuttaa minut Peninsulassa. ...Jatkuu »

Maaliskuussa

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
Koko maaliskuu meni työmatkalla Hong Kongissa. Tai ei ihan kokonaan, kävin nopeasti Frankfurtissa yhdessä konferenssissa alkukuusta. Rasittava kahden hotelliyön matka pistokeikkana Hong Kongista Lufthansalla. Frankfurtissa oli kirsikkapuut tai mitä ne nyt oli, jo kukassa ja melkein yhtä lämmintä kuin Hong Kongissa. Hong Kongissa taas oli aika kylmää koko maaliskuun.
Frankfurtissa kävimme syömässä Römer Pils Brunnenissa, joka on viehättävä kaljaravintola varsinaiselta ostoskadulta Zeililtä parin korttelin päässä Töngesgasse 1:ssä. ...Jatkuu »

Ohjeita vaikuttamiseen

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
Kaverini, hevostilallinen, oli käynyt Turussa jokin aika sitten. Hän on hiljattain vaihtanut hevostenvetoautonsa 20 vuotta nuorempaan , eli vanhan ja savuttavan Nissan Patrollin uuteen Mercedeksen ML-sarjan citymaasturiin. Nyt on hiukkassuodattimet ja aivan toisenlainen meininki "päästellä menemään" kuin aikaisemmin. Hevostenkuljetuskärryt siirtyvät mukavasti ja turvallisesti kauemmaskin. Ystäväni tarvitsee maastoauton, koska maatilalla on paikkoja, joihin tietyillä keleillä on parasta mennä nelivedolla taikka sitten tarvitsee taas traktoria apuun. ...Jatkuu »

Onnen kerjäläiset

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
Kävin tammikuun loppupuolella myös Tukholmassa moikkaamassa Nackan tyttöjä samalla kun istuin tylsistymässä parissa seminaarissa. Olispa taas tiennyt, millaista paskaa nämäkin muka huippuseminaarit olivat, olisin voinut saman tien käyttää koko ajan Nackassa. No, lentokoneella pääsee onneksi nopeasti edestakaisin Tukholmaan. Tällä kertaa ei ollut aikaa laivaristeilyyn.

Satuin katsomaan tänään lauantaiaamuna Kids Top 20-ohjelmaa hetken. ...Jatkuu »

Moskovassa

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
Kaveri soitti mulle toissailtana, olin just saanu yhden duunisäädön valmiiksi ja päättäny rentoutua kotona. Se oli melko päissään ja tarvitsi kuskia. Sanoin sille etten ala mihinkään juoppokuskin hommiin, mutta sitten alkoi selvitä jutun juoni. Sen joku vanha kaveri opiskeluajoilta (kun se oli jossain Neuvostoliiton taideakatemiakombinaatti kolmosen listoilla jonkun kulttuuriyhteistyön merkeissä opiskelemassa useamman vuoden) oli jättäny autonsa Helsinkiin ja lentäny mutkan kautta kotiinsa Moskovaan ja nyt sen kiesi pitäisi viedä sille. ...Jatkuu »

Kaverini BjörnC

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
Mulla on ollut aika lailla kiireitä tässä viimeaikoina eikä ole ehtinyt paljoa kirjoitella. Tammikuussa on taas paljon duunia konsulteille kun kvarttaalit pitää saada kuntoon ja kasvua tietysti hinnalla millä hyvänsä. Onneksi olen ehtinyt myös viettää vapaa-aikaa. Kuukausi sitten kävin Ranskassa.

Kaverini, kutsutaan häntä tässä nyt vaikka BjörnC:ksi vaikka onkin kaverien kesken ihan Nalle vaan, kutsui minut tammikuun puolivälissä katsomaan ostamaansa käytettyä 57-jalkaista Swania Ranskan Rivieralle, aika lähelle Nizzaa. ...Jatkuu »

Prinsessa

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
Olin torstaina Lappeenrannassa asiakkaan luona. Vielä joutuu näköjään joulun allakin töihin, vaikka olen joululomalla. Ei se mitään, Lappeenrantaan ei ole pitkä matka autolla. Olin paikalla vähän ennen puolta päivää ja sitten alkoikin firmassa jo ruokatunti. Lompsin läheiseen kahvilaan, ostin kahvin ja viinerin ja valitsin lehden telineestä. Käteen sattui Etelä-Saimaan viikkolehti Seepra. ...Jatkuu »

Kotitalousvähennys

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
Kotitalousvähennys on kyllä loistava juttu. Mulla käy kerran viikossa sellainen siivooja eikä se maksa paljon mitään. Se siivoaa ja laittaa paikat kuntoon. Ei tarvitse itse imuroida ja pyyhkiä pölyjä ja tehdä noita vastenmielisiä duuneja kun joku tekee ne sun puolesta. Kyllä mä yleensä itse laitan astiat pesukoneeseen ja tyhjennänkin sen ja omia vaatteitani pesen, mutta mankelointi ja silittäminen on enemmän näiden kodinhengettärien heiniä. ...Jatkuu »

Kommunismin illuusio

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
Katselin viikonloppuna digiboxin kovalevyltä syksyllä Teemalta tallentamani kolmiosaisen sarjan Kommunismin illuusio. Se on loistava saksalainen dokumentti, jossa käydään kolmessa osassa läpi kommunismin yhteiskunnallinen, eli suorittava historia paneutumatta alustavaan filosofiseen puoleen. Onhan totta, että siitä hieman paistaa läpi myöhempien aikojen vahingonilo ja asenteellisuus kaatunutta yhteiskuntakokeilua kohtaan, mutta silti se on dokumenttina minusta ainutlaatuinen. ...Jatkuu »

Tukholmassa

MagnusK kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
Olen yleensä ottanut tämän joulukuun aikalailla lomailun merkeissä koska tähän aikaan ei mediakonsultteja kaivata, firmoissa keskitytään jouluasioihin. Koska tänä vuonna ei ollut tilannut mitään etelänmatkaa etukäteen, tartuinkin muutaman kaverin tarjoukseen ja lähdin heidän matkassaan Ruotsiin. Onhan Tukholmakin etelämpänä. Ne oli ottaneet Executive suiten ja kolme Deluxehyttiä (entinen Silja-luokka) Symphonyltä ja maksaneet ne, mutta osa jengistä ei sitten päässytkään lähtemään niin soittivat mulle sanoivat, että saan yhden Deluxehytin ilmaiseksi, jos kiinnostaa. ...Jatkuu »

1100kg limiitti

MagnusK kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tänään tuolla rannassa ajellessani mietin toissa viikolla lukemaani kirjoitusta Stadarin verkkosivuilla. Siinä joku utopiahemmo kirjoitteli artikkelin kommentteihin autoverouudistuksesta innostuneena, että Suomessa pitäisi kaikilla olla alle 1100kg painoinen auto. Ihana utopia, kun ajatellaan, että raskasta liikennettä on kuitenkin aina seassa ja jokainen meistä ei ole sinkku. Joillakin voi olla jopa kaksi lasta! ...Jatkuu »

Säästöjä, tosiaan

MagnusK kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
Erikoista, että Porissa satoi tänä aamuna, vaikka olin ihan lähellä pestä auton illalla ja viedä sen yöksi Scandic Porin parkkihalliin kuivumaan. Ajattelin vielä joutessani illalla pyyhkäistä ovien välit, mutta en sitten käynytkään pesussa. Jos olisin pessyt, sade olisi ollut ihan ymmärrettävää, mutta kun en pessyt niin kaiken järjen mukaan olisi pitänyt olla kuiva päivä ja kuivat tiet. ...Jatkuu »

Avajaiset

MagnusK kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
Viimeviikon keskiviikkona olin juuri toipunut niistä Rosendahlin 30v. juhlista kun piti illalla mennä erään suuren asiakkaan avajaisiin. Ne olivat byganneet uudet toimitilat ja koska kaikki oli uusittu, oli myös firman imago nettisivuja myöten pantu uusiksi. Tässä kohtaa minulla oli sormet pelissä.

Olemme vääntäneet kättä niiden markkinointipäällikön kanssa puolisen vuotta siitä, millainen niiden uusi imago ja uudet systeemit netissä olisivat. ...Jatkuu »

Valituskokous

MagnusK kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
Jaahas. Eipä ole tässä paljon ehtinyt kirjoitella kun Merike (nimi muutettu) tuli Tallinnasta vähän yllättäen perjantaina mun luokse. Siis se näppäräsäärinen neiti-ihminen, jota käytiin moikkaamassa viinanhakureissulla. Heitin sen äsken laivarantaan kun se lähti kotiin. Koko viikonloppu on temmelletty ja lisäksi pyöritty kaupungilla shoppailemassa. Merike tykkää kovasti shoppailla Helsingissä. On sillä rahaa, se on jossain pankkihommissa Tallinnassa. ...Jatkuu »

Scandic Rosendahl

MagnusK kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
Kauppalehdessä oli juttua hävikistä ja samalla sivulla raivostuttava blogijuttu. Piti kaivaa tiistainen Stadari esiin, blogijutussa viitattiin siihen.

Olin tiistaina Tampereella yötä Scandic Hotel Rosendahlin 30-vuotisjuhlassa. Tai itseasiassa olin kirjoilla Scandic Cityssä, koska se on hiljattain remontoitu ja huomattavasti asiallisempi (sekä kalliimpi) hotelli kuin Rosendahl. Rosendahlissa asuessa minulle on toistuvasti osuneet huoneet, joissa vessan lavuaari ei vedä kunnolla.
No, nyt minut oli jostain ihmeellisestä syystä kuitenkin kutsuttu mukaan 30-vuotisbileisiin. ...Jatkuu »

Yksisilmäistä

MagnusK kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
Ajelin tänään vähän maakunnassa ja huomasin, että aika paljon tulee yksisilmäisiä autoja vastaan. Siis toinen ajovalo on pimeänä, mutta sitä vaan ajellaan hämärissä. Kyllähän se polttimo voi tietysti vähän huomaamatta palaa mutta jos parhaimmillaan neljästä peräkkäisestä autosta oli jokaisesta toinen lamppu pimeänä niin vähän kyllä täytyy ihmetellä. Eivätkä kaikki ole sellaisia vanhoja reppanoita autoja, joissa ei ole merkkivaloa, jos polttimo palaa. ...Jatkuu »

Autoverosta

MagnusK kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
Tänään luulin Kauppalehden sijasta lukevanikin vahingossa Uutispäivä Demaria kun luin kolmossivulta Kyösti Jurvelinin uutisblogi-nimistä ylänurkkakirjoitusta otsikolla Pelastuuko maailma? Kyösti syyttelee autoalaa, autohullua kansaa ja hallitusta ja toivoo autoveron korotuksia ja julkisen liikenteen tukemista. Hän kertoo, että uuden auton osto ei ole ekoteko, koska autot pitää valmistaa ja kuljettaa ostajille. Hän pelottelee, että uuden auton ostaja ehkäpä sittenkin saastuttaa enemmän, kuin vanhalla ajava. ...Jatkuu »

Kuluttajat, perkele!

MagnusK kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
Olin eilen ostoksilla eräässä erikoisliikkeessä kun sinne tuli pari jotain keski-ikäistä naista. Kauppias oli palvelemassa juuri edellistä asiakasta ja minäkin olin siinä sitten odottelemassa vuoroani. Kyseinen kauppa on katutasossa ja siinä on pari suurta, kauniisti laitettua näyteikkunaa. Ikkunasta näkyy myymälään eli välissä ei ole väliseinää. Nämä kaksi naista menivät ikkunan äärelle ja alkoivat penkoa tavaroita näyteikkunassa eivätkä vahingossakaan laittaneet niitä takaisin paikalleen, vaan tyrkkivät ne hujan hajan takaisin "sinne päin". ...Jatkuu »

Liikennetiedote

MagnusK kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
Monilla on ihmeellinen ohitustaktiikka: jäädään roikkumaan rekan taakse niin lähelle, ettei siihen väliin taskupysäköintikään onnistuisi. Siitähän on ihan helvetin vaikea päästä ohitukseen kun rekka peittää koko näkökentän! Pitäisi osata ajaa vähän kauempana, että näkisi teitä paremmin. Liian lähellä roikkuessaan missaa kaikki paikat, joissa tie kääntyy hitusenkin oikealle. Lisäksi kiihdyttäminen ennen kaistanvaihtoa on mahdotonta ja ohitus pitenee. ...Jatkuu »